Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne vu ya nede onu ısrarla 1 adım arkadan takip eden klonculara yetişmek imkansız
    ard arda seri çıkartıyorlar
  • acemilinux kullanıcısına yanıt
    Solo2 yanında zero gerçekten zero..solo2 nin altında kalan bir ürün klonunun çıkacağını hiç sanmam..

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekiner57

Blackhole ekranında kaldı.işlemci aşırı ısınıyor heriki flashta da aynısı oldu. flashlar gelmeden önce rs232 ve jtag olmadı

Bende jtag için devre aldım. Fakat bir türlü bağlantı kuramadım. Devre ile cihaz arasındaki bağlantılar hakkında bilginiz var mı hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz cihazların ( Vu- Dreambox vs. ) internet bağlantıları modeme mi,bilgisayara mı bağlanarak yapılıyor? ( İp Tv,CC Cam vs. )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    >Açıklama<

gerekli >Programlar<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 13 Aralık 2014; 7:31:54 >
  • Modem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 13 Aralık 2014; 7:09:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

quote:

Orijinalden alıntı: tekiner57

Blackhole ekranında kaldı.işlemci aşırı ısınıyor heriki flashta da aynısı oldu. flashlar gelmeden önce rs232 ve jtag olmadı

Bende jtag için devre aldım. Fakat bir türlü bağlantı kuramadım. Devre ile cihaz arasındaki bağlantılar hakkında bilginiz var mı hocam.

bendeki dosyaları googledrive yüklüyorum
  • indirme linki tarafımdan kaldırılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiner57 -- 15 Aralık 2014; 10:51:16 >
  • karandiru kullanıcısına yanıt
    altında kalmasında sorun yok sonuçta talep varsa yapılır
    nasılki solo2 kutusu küçültülük solo2se diye sürdülerse piyasaya
    solo se cihazıda ziro kutusuna sığdırıp solo se ziro diye sürsünler piyasaya
    sonuçta clon bazı sorunları ile beraber gelecek ama kullanıcı dikkatli olduktan sonra pek sorun çıkartmaz
    görüntü kalitesi vede kişiye özgü pluginleri çalıştırdığı sürece imaj sürümünün değiştirilmesi fazlaca oynanması gerekli olmayan cihazlar
    zaten yeni çıkan imajlarda birbirinden farkı imajdan imaja tuş kombinasyonu aynı imajlarında buglarının düzeltilip bir üst sürüm diye kullanıcılara kakalanmasından ibaret
    yeni bir driver dahi çıksa bu görüntü sürücüsü iyileştirmesi olmadığı sürece mevcut yazılımın gereksiz yere güncellemeye uğraşılması gereksiz ve lüzumsuz, ki güncellemede bir takım riskler içeriyor

• Şu jtag olayını bir türlü fırsat bulup deneyemedim.
    Chip alacak arkadaşlar samsung chip olanından alacaklarsa banada bir tane isteyin. Ne olur ne olmaz.
  • Arkadaşlar bu solo 2 se oscam yüklü kanal listesi ve buketleri olan backup yokmu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress'ten sipariş verirken hangi kargo şirketi daha sorunsuz ve hızlı gönderi yapıyor?
    Ona göre sipariş vereceğimde.
  • arkadaşlar bende aranıza katıldım.sipariş verdiğim vu solo2 cihazımı dün teslim aldım.ama daha kurma fırsatım olmadı.ben daha yeni olduğum için neler yapmam gerekektiğinde sizlerden yardım almak istiyorum. lonrisun modeli çıktı.resimlerini ekliyorum. daha sonra sizlerle sıkı bir şekilde irtibat halinde olacağım. ve bu cihaza hangi yazılımlar yüklenecek bu konuda yardım istiyorum.

• yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    http://www.aliexpress.com/store/product/SAMSUNG-K9F2G08U0C-New-authentic-K9F2G08U0C-SCBO-Flash-TSOP48-K9F2G08U0C-SCB0/516404_1770792353.html

Samsung chip, boş olarak var. 5 tanesi 20$ civarında, ya da tek olarak 7$ linkte görebilirsin. Ama, boş chip takıldıktan sonra yükleme yapılabilecek mi? USB den ya da RS 232 ile olabilir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bugün aliexpress'ten Vu+Solo2 SE siparişi vereceğimde. Siparişimde Dolar/TL çevirim kaybını nasıl en aza indirebilirim? Vadesiz maaş hesabım üzerinden alacağım.

• Ali express ten kredi kartıyla alabilrsin , bu amaçla sanal kart oluşturmakta fayda var , Pay pall dan daha ucuza gelir selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekart

http://www.aliexpress.com/store/product/SAMSUNG-K9F2G08U0C-New-authentic-K9F2G08U0C-SCBO-Flash-TSOP48-K9F2G08U0C-SCB0/516404_1770792353.html

Samsung chip, boş olarak var. 5 tanesi 20$ civarında, ya da tek olarak 7$ linkte görebilirsin. Ama, boş chip takıldıktan sonra yükleme yapılabilecek mi? USB den ya da RS 232 ile olabilir diye düşünüyorum.

Yabancı forumlardan okuduğum ve yüklenen videolardan seyrettiğim kadarıyla, flash yazılabilir halde hazır geliyor. Ekstradan bir şey yapmaya gerek kalmıyor. Flashı monte ettikten sonra doğrudan USB ile yazılım atılıyor. Tek şart, flash takıldıktan sonra cihaz internete bağlı olmasın, uydu kablosu takılı olmasın, o şekilde klona uyumlu ve güvenli bir imaj USB ile yüklenecek. Muhtemelen Black Hole yüklenir, sonra da zaten meoboot ile diğer yazılımlar yüklenir, hiç de bir sorun çıkarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

Ali express ten kredi kartıyla alabilrsin , bu amaçla sanal kart oluşturmakta fayda var , Pay pall dan daha ucuza gelir selamlar

Aliexpress'te PayPal yok. Kredi kartlarını kırdım. Maaş hesabından tek seferde almak istiyorum. PayPal ile satış yapan yerlerde pahalı. Ben aliexpress'te kargo dahil 146-149 $ Dolara buldum. Bu fiyatlara PayPal ile ödeme seçeneği olan bir site biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

Ali express ten kredi kartıyla alabilrsin , bu amaçla sanal kart oluşturmakta fayda var , Pay pall dan daha ucuza gelir selamlar

Aliexpress'te PayPal yok. Kredi kartlarını kırdım. Maaş hesabından tek seferde almak istiyorum. PayPal ile satış yapan yerlerde pahalı. Ben aliexpress'te kargo dahil 146-149 $ Dolara buldum. Bu fiyatlara PayPal ile ödeme seçeneği olan bir site biliyor musunuz?

ben enpara ile aldım. kredi kartı değil. bildiğiniz bankamatik kartı. visa mastercard logolu bankamatik kartından alabilirsiniz. herhangi bir sorun olmaz.
    hatta fiyat avantajı bile oluyor. çöyle örnek vereyi. sipariş verdiğim zaman dolar serbest piyasada 2,2183 idi enparadan 2,2213 olarak çekilmiş. çok cuzi bir rakam.
    Ama paypal ile alırsanız 2,35 den çekiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

ben enpara ile aldım. kredi kartı değil. bildiğiniz bankamatik kartı. visa mastercard logolu bankamatik kartından alabilirsiniz. herhangi bir sorun olmaz.
    hatta fiyat avantajı bile oluyor. çöyle örnek vereyi. sipariş verdiğim zaman dolar serbest piyasada 2,2183 idi enparadan 2,2213 olarak çekilmiş. çok cuzi bir rakam.
    Ama paypal ile alırsanız 2,35 den çekiyorlar.

İyiymiş o zaman. Benimde enpara.com hesabım var. Parayı oraya atıp o şekilde alayım. Peki hızlı ve güvenli şekilde hangi kargo şirketi gönderim yapıyor.
    Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.