Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

Ali express ten kredi kartıyla alabilrsin , bu amaçla sanal kart oluşturmakta fayda var , Pay pall dan daha ucuza gelir selamlar

Aliexpress'te PayPal yok. Kredi kartlarını kırdım. Maaş hesabından tek seferde almak istiyorum. PayPal ile satış yapan yerlerde pahalı. Ben aliexpress'te kargo dahil 146-149 $ Dolara buldum. Bu fiyatlara PayPal ile ödeme seçeneği olan bir site biliyor musunuz?

ben enpara ile aldım. kredi kartı değil. bildiğiniz bankamatik kartı. visa mastercard logolu bankamatik kartından alabilirsiniz. herhangi bir sorun olmaz.
    hatta fiyat avantajı bile oluyor. çöyle örnek vereyi. sipariş verdiğim zaman dolar serbest piyasada 2,2183 idi enparadan 2,2213 olarak çekilmiş. çok cuzi bir rakam.
    Ama paypal ile alırsanız 2,35 den çekiyorlar.

İyiymiş o zaman. Benimde enpara.com hesabım var. Parayı oraya atıp o şekilde alayım. Peki hızlı ve güvenli şekilde hangi kargo şirketi gönderim yapıyor.
    Teşekkür ederim.

genelde hızlı kargo seçenekleri cihazın fiyatının yarısı kadar ücret istiyor.
    ben china post ile istedim. ortalama 1 aya geliyor. gümrük riski daha az.
    ama hızlı kargolarda gümrüğe takılma olasılığı daha fazla diye biliyorum. yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.

• Bilhassa DHL den uzak durun, Çok hızlı gelir ama gümrüge takılırsa yüksek ardiye paraları istiyorlar, bazen nakliye parasını geçiyor
  • Bilhassa DHL den uzak durun, Çok hızlı gelir ama gümrüge takılırsa yüksek ardiye paraları istiyorlar, bazen nakliye parasını geçiyor

Abi ne oldu SE? Yola çıkmış mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekart -- 15 Aralık 2014; 21:55:07 >
  • Arkadaşlar Merhaba.
    Klon V+Solo 2se modeline dsmart ve digiturk modül takılıyor mu takılıyorsa kalite nasıldır? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • smart90 S kullanıcısına yanıt
    SE modelinde modül girişi ve ön paneldeki VDF LED ekran yok. Yani takamazsınız. Modül için Vu Solo2 almanız gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekart

SE modelinde modül girişi ve ön paneldeki VDF LED ekran yok. Yani takamazsınız. Modül için Vu Solo2 almanız gerekir

Bilgilendirme için teşekkürler peki orjinal vu solo 2 se modelinde dsmart ve digiturk modül takılıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart90

quote:

Orijinalden alıntı: dekart

Bilgilendirme için teşekkürler peki orjinal vu solo 2 se modelinde dsmart ve digiturk modül takılıyor mu?

vu solo2 de tek modül girişi vardır, dsmart sorunsuz çalışır ancak digitürk için ci+ destekli uydu alıcısı almanız gerekir(technisat, kathrein, octagon, goldmaster 1050)vb cihazlar

• Arkadaşlar meoboot ile orjinal yazılımın backupnu kurdum ve sistemde çalışıyor sorunsuz. Çok şaşırdım. Bilen biri açıklayabiilirmi
  • Aliexpress'ten Vu+Solo2 Se siparişi verirken satıcıya kargolama,yazılım vs. herhangi bir konuda not söylememe gerek var mı?
  • Ben, sunray solo2 blackhole 2.1.3 meoboot lu imaja benim orjinal vu duo2 cihazda kullandığım imajları bile yükledim. Onlar bile çalısıyor .Yanlız cihazın display inde sadace noktalar görünüyor.Kanal adları görünmüyor.
  • chees007 kullanıcısına yanıt
    Ben, Sunray BlackHole 2.1.3 meobot lu imaja . benim orjinal Vu duo2 de kullandığım imajları bile yükledim .Bir sıkıntı olmadı, çalıştı. Yanlız display de ekran adları yerine noktalar çıkıyor.
  • "solo2 se" siparişim İstanbula ulaşmış. Dün İstanbul PİM'de gözüküyordu. Bu gün İstanbul UKİM merkezine sevkedilmiş. Bu normal bir süreç midir? Teslim için daha ne kadar beklerim tahminen
  • Arkadaşlar merak ettiğim clon vu solo 2 veya solo se almak istiyorum.Satmak isteyen arkadaş varsa pm atabilir?
  • elınde klon sunray solo 2 olan arkadaşlar sadece sunray olanlar ıcın gecerlıdır

ramımaher yada farklı kısılerın solo2 klona ımage patchlemesı yapmasını beklemınıze gerek yoktur

orjınal solo2 ıcın çıkan tum ımage lerı yukleyıp kendınız patchleyebılırsınız ben bu sekılde sorunsuz tum ımage lerı yukledım kendım patchleyerek

patch leme ıslemı ıcın oncelıkle daha evvel cıhazınızda sorunsuz calısan güncel bır patchlı ımagesı ıcınden ftp den cıhaza bağlanıp lıb /modules / extra ıcınden 3.13.5 klasörünü olduğu gıbı pcye kopyalayıp bı yerde saklmanız ve

orjınal solo 2 ıcın çıkan hangı ımage olursa olsun güncel ındırıp cıhaza kurup ve cıhaz açıldıktan sonra ve acılmasa bıle boot ekranında kalırsa endıse etmeden ftp ıle cıhaza daha oncekı gırdıgınız ıp adresinden bağlanıp ve yıne aynı

lıb /modules/ extra ıcındekı 3.13.5 klasorunu olduğu gıbı sılıp ve daha evel pc ye yedek aldığınız 3.13.5 klasorunu yerıne gonderıp cıhazı arka anahtardan kapatıp acınca cıhazda herseyın sorunsuz calıstıgını goreceksınız ve rahatlıkla kullanabıleceksınız

anlatım sunray solo2 modelı ıcındır

patchleme ıslemı bu sekılde denenmıstır tarafımca olumludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 18 Aralık 2014; 18:15:42 >

• dreambox271980 kullanıcısına yanıt
    daha once bu bilgileri ben paylaştım zaten. sunray lonrisun fark etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdaqq

daha once bu bilgileri ben paylaştım zaten. sunray lonrisun fark etmiyor.

konuyu bastan sona okumadığım ıcın gormedım yukarda lınkler de patclenmıs ramımaher ımage lınklerını gordugum ıcın yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreambox271980

elınde klon sunray solo 2 olan arkadaşlar sadece sunray olanlar ıcın gecerlıdır

ramımaher yada farklı kısılerın solo2 klona ımage patchlemesı yapmasını beklemınıze gerek yoktur

orjınal solo2 ıcın çıkan tum ımage lerı yukleyıp kendınız patchleyebılırsınız ben bu sekılde sorunsuz tum ımage lerı yukledım kendım patchleyerek

patch leme ıslemı ıcın oncelıkle daha evvel cıhazınızda sorunsuz calısan güncel bır patchlı ımagesı ıcınden ftp den cıhaza bağlanıp lıb /modules / extra ıcınden 3.13.5 klasörünü olduğu gıbı pcye kopyalayıp bı yerde saklmanız ve

orjınal solo 2 ıcın çıkan hangı ımage olursa olsun güncel ındırıp cıhaza kurup ve cıhaz açıldıktan sonra ve acılmasa bıle boot ekranında kalırsa endıse etmeden ftp ıle cıhaza daha oncekı gırdıgınız ıp adresinden bağlanıp ve yıne aynı

lıb /modules/ extra ıcındekı 3.13.5 klasorunu olduğu gıbı sılıp ve daha evel pc ye yedek aldığınız 3.13.5 klasorunu yerıne gonderıp cıhazı arka anahtardan kapatıp acınca cıhazda herseyın sorunsuz calıstıgını goreceksınız ve rahatlıkla kullanabıleceksınız

anlatım sunray solo2 modelı ıcındır

patchleme ıslemı bu sekılde denenmıstır tarafımca olumludur.

eger orginal image yuklendigi zaman ( ya da yanlis image yuklediyin zaman ) cihaz boot da kaldikda ip almiyor ftp ile baglanamiyor . bu sorunlarda cok oluyor . .. bu sorunla karsilasmadinizmi

• benim vu solo2 sunray (modul yeri olan) geldi . amma cihazin flashi 128 mb dir. yalandan 256 mb yazmislar .siz de alirken dikkat edin. black hole 2.1.4 ham imag nerdeyse hic bir fazla eklenti kurulmamis halde flashin 85 % ni tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahil09

benim vu solo2 sunray (modul yeri olan) geldi . amma cihazin flashi 128 mb dir. yalandan 256 mb yazmislar .siz de alirken dikkat edin. black hole 2.1.4 ham imag nerdeyse hic bir fazla eklenti kurulmamis halde flashin 85 % ni tutuyor.

Flaşha BH kurun,usb de ise multiboot veya meboot kullanırsanız imajları usb ye yüklersiniz 128 mb flaşh sorunu yaşamazsınız?
    Ben de şu an 128 Mb flaşhı cloud ibox 3 cihazımda flaşda egami imaj var.Türkvod vs eklentileri,cccamı kurdum. Usb multiboota da imajları atıyorum.Çoğu cihazın imajını sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 19 Aralık 2014; 9:28:48 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.