Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PBNIGMA-VX-4.2-2014-12-19- vusolo2-SunRay -ramiMAHER

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

sim2

kernel 3.13.5 patched 2014-10-21

• Elinize sağlık clouda yükledim.Güzel imaj.
  • Asdaqq, bizim borardların ne olduğu belli değil ya, hala eski kerneli kullanıyoruz. Kerneli yükseltmeyi denesek programla ve olmazsa cihaz tamamen kullanılmaz hale mi gelir? Yoksa kernel değişmez ve eski halinde çalışmaya devam mı eder? Bilgin var mı acaba?

Yeni imajların hiçbirini çalıştıramıyoruz şu kernel yüzünden.
  • artemes A kullanıcısına yanıt
    Sizin boardlar dragonwoth hocam. kernel de değiştirsen çalışması zor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdaqq

Sizin boardlar dragonwoth hocam. kernel de değiştirsen çalışması zor. :)

Zaten gökten Lonrisun yağsa, benim kafama dragonworth düşerdi
  • Çift tuner aktif PİP Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 25 Aralık 2014; 20:27:16 >
  • arkadaşlar bu cihazların ip tv performansları nasıldır? benim için tek satın alma ve kullanma amacı bu olacak? farklı internet hızlarında perfonrmans deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharp61

arkadaşlar bu cihazların ip tv performansları nasıldır? benim için tek satın alma ve kullanma amacı bu olacak? farklı internet hızlarında perfonrmans deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

performansı yayını izleyeceğin kaynağın kalitesi + internet hızın aslında daha düşük donanımlı cihazlarda aynı performansı sergileyebilir

geri kalan işi cihaz halleder

şu dh yönetimi ve komisyoncu çetesi serken beyin üzerine bukadar gitmeseydi serkan bey her konuda yardımcı olurdu
    ne oldu komisyoncu çetesi dağıldı çok meth ettikleri cihazlar rezil oldu karelenme kırılma sonrasında müşteriye kabahatlar bulmalar falan. yok antenin kaymış yok lnb bozulmuş gel yeni verelim
    yok efenim kablon kötü gel bizimkini takalım falan accayip lakayit hareketler falan

serkan hocam Allah bir şekil soruyo bunlara :D

• arkadaşlar Vu+ Solo2 VTİ 8.0.0 Backup by ekremtt (26.12.2014) yazılımını yükledim patcde yaptım cihazımda boot ekranında takılıyor sebebi nedir sizce mini vo solo 2 se var
  • Arkadaşlar solo 2 se alacağım.yazilim yüklenen Lorision mu neydi onu satan bir link verebilirmisiniz? Bende ingilizce az ,buy it now yapacağım. Konuşacak ingilizce yok.birde se fiyatları geri geliyor mu ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim32

Arkadaşlar solo 2 se alacağım.yazilim yüklenen Lorision mu neydi onu satan bir link verebilirmisiniz? Bende ingilizce az ,buy it now yapacağım. Konuşacak ingilizce yok.birde se fiyatları geri geliyor mu ne?

Vu Solo2 Se benim bildiğim tek versiyon çıkıyor o da Lanrision versiyonu.
    Şu an Aliexpress'te puanı yüksek olup fiyatı uygun olan firma E-Star Çin. Ben 146.50 Dolar'a aldım. Gelmesini bekliyorum.

Link : http://tr.aliexpress.com/item/No-Custom-duty-tax-vu-solo-2-Original-Software-twin-tuner-Satellite-Receiver-Linux-1300-MHz/1788252956.html?s=p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maholin79 -- 4 Ocak 2015; 8:41:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• vu solo2 se için bootloaderınızı yedekleyin denmişti sanki, öyle hatırlıyorum. bootloaderdan kasıt üzerinde yüklü gelen black hole imajmı. ve nasıl yedekleyeceğiz? backupsuite eklentisini kurarak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

Maholin cihazı aldıgın şirket hangisi link verebilirmisin

Tabi ki.. Bana maliyeti 146 $'a geldi.
    Galiba en avantajlı fiyat bu Aliexpress'te.
    Hem 5 gün içinde kargo gönderimi hem 39 günde gelmezse para iadesi.

Umarım sorunsuz gelir. :-)

http://tr.aliexpress.com/item/No-Custom-duty-tax-vu-solo-2-Original-Software-twin-tuner-Satellite-Receiver-Linux-1300-MHz/1788252956.html?s=p

Merhaba, bu cihaz da modül girişi yok mu? Özelliklerde gözükmüyor ama eksik bilgi olabilir diye düşündüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanya'da orjinal Vu+ Duo2 fiyatlari su anda 315 Euro seviyesine düstü, nerdeyse Solo2 ile ayni gibi birsey.
    Bu fiyat indiriminin Dreambox un yeni kutusuna karsi alinmis önlem oldugu söyleniyor.
    Belki yakinda solo2 de de fiyat indirimi olabilir bu durumda, cünkü ayni fiyat olunca kimse solo2 almaz onun yerine ayni fiyata duo2 var yani.
  • mesahin M kullanıcısına yanıt
    Hangi sitede gördünüz acaba?
  • Genel olarak cogu sitede fiyatlar ayarlandi.

Örnek olarak bu site fiyat karsilastirma sayfasi:

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3414105_-duo2-pvr-ready-vu.html

Yada burdaki sayfa da vu solo se, solo2 yada duo2 nin fiyatini görebilirsin:

http://www.hm-sat-shop.de/hdd-receiver-hdtv-vu/

Iki hafta sonra Turkiye'ye gelecegim birseyler lazimsa burdan, cok da agir degilse getirmeye calisirim.

• Dün akşam tv seyrederken ekran dondu, loading yazısı çıktı ekranda, ama açılmadı bir türlü. Bazan böyle oluyordu ama bekledim bir türlü açılmadı. Arka düğmeden kapatıp açtım, boot ekranı geliyor ama hemen arkasından HW error yazısı çıkıyor Solo'nun ekranında. 2-3 defa denedim ama HW error yazısı çıkıp kalıyor öylece. Anlaşılan bir donanım hatası veriyor. Sorun ne olabilir arkadaşlar, bilgisi, tecrübesi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdaqq

Solo2 SE cihazı olanların bootloaderi mutlaka yedeklemesini tavsiye ederim. Cihazınız çökse bile eski haline alabiliyorsunuz. emeğinize sağlık.

Asdaqq bootloaderı nasıl yedekleyeceğiz acaba? Bende blackhole 2.1.1 yüklü geldi
  • Cihazla ( Vu+Solo2 SE ) aynı gün yedek kumanda siparişi vermiştim. Honkong Post aracılığıyla bugün teslim aldım. Cihaz 23 Aralık'ta uçak postasına verildi. Hala uçak postasında gözüküyor. China Post galiba Hong Kong Post'a göre daha yavaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün benim de cihaz geldi.
    gümrüğe takılmadı
    akşam olsa da bi de çanak kar dolmasa da incelesek
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.