Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün bir mesaj yazmıştım kimse cevap vermedi yardımcı olabilir misiniz?
    "solo2 se" siparişim İstanbula ulaşmış. Dün İstanbul PİM'de gözüküyordu. Bu gün İstanbul UKİM merkezine sevkedilmiş. Bu normal bir süreç midir? Teslim için daha ne kadar beklerim tahminen
  • quote:

Orijinalden alıntı: eedd33

dün bir mesaj yazmıştım kimse cevap vermedi yardımcı olabilir misiniz?
    "solo2 se" siparişim İstanbula ulaşmış. Dün İstanbul PİM'de gözüküyordu. Bu gün İstanbul UKİM merkezine sevkedilmiş. Bu normal bir süreç midir? Teslim için daha ne kadar beklerim tahminen

Çok üzerine düşmeyin adresinize gelsin.Android uydu alıcısı için bir arkadaş benim adresi vererek sipariş vermişti. android cihazda ptt den şubede teslim etmek için telefon açtım.Gümrüğe takıldı 180 tl lik gümrüğe tabi olmayan cihaz için 20 TL bandrol ücreti vs almadan cihazı teslim etmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 19 Aralık 2014; 10:47:47 >
  • Ukim yurt dışından gelen ürünlerin gümrük denetimin yapıldığı birim.. Haa, faturanın üzerinde ne kadar bedel yazıyor,
    gümrük vergisi kesilir mi, kesilmez mi? Şansa kalmış...Ters bir memura denk gelir.Düşük bedel gösterilse bile girer google'dan
    ürün adıyla arama yapıp gerçek bedelini de öğrenebilir, bu olay birazda o günkü yoğunluğa bağlı.
  • Arkadaşlar dün akşam Aliexpress'ten Vu+Solo2 Se siparişi verdim. Sabah bir ileti geldi. Siparişim kargoya verilmiş mi?

Your Order 65135254674926 has been shipped

Dear,
    This is an e-mail notification to inform you that your order .65135254674926 has been shipped by the seller on 2014.12.18 23:11. You are advised to contact the seller for shipment information.

The Purchase Protection of order .65135254674926  will end on 2015.01.26 23:11.
    1. If you are satisfied with the items you have received, then you can click  'Confirm Order Received'.
    2. If you have not received your items, or you are not satisfied with your items, you can click ’Open Dispute.’ before Purchase Protection deadline or Purchase will be automatically finalized.
    3. If you would like to extend your Purchase Protection you can contact the seller directly or click  'Request to extend Purchase Protection' to ask for the seller's approval.
    Please note if there is no action taken within Purchase Protection, your order will be automatically finalized with payment released.

Sincerely,
    AliExpress.com
    2014.12.18 23:11

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahil09

quote:

Orijinalden alıntı: dreambox271980

elınde klon sunray solo 2 olan arkadaşlar sadece sunray olanlar ıcın gecerlıdır

ramımaher yada farklı kısılerın solo2 klona ımage patchlemesı yapmasını beklemınıze gerek yoktur

orjınal solo2 ıcın çıkan tum ımage lerı yukleyıp kendınız patchleyebılırsınız ben bu sekılde sorunsuz tum ımage lerı yukledım kendım patchleyerek

patch leme ıslemı ıcın oncelıkle daha evvel cıhazınızda sorunsuz calısan güncel bır patchlı ımagesı ıcınden ftp den cıhaza bağlanıp lıb /modules / extra ıcınden 3.13.5 klasörünü olduğu gıbı pcye kopyalayıp bı yerde saklmanız ve

orjınal solo 2 ıcın çıkan hangı ımage olursa olsun güncel ındırıp cıhaza kurup ve cıhaz açıldıktan sonra ve acılmasa bıle boot ekranında kalırsa endıse etmeden ftp ıle cıhaza daha oncekı gırdıgınız ıp adresinden bağlanıp ve yıne aynı

lıb /modules/ extra ıcındekı 3.13.5 klasorunu olduğu gıbı sılıp ve daha evel pc ye yedek aldığınız 3.13.5 klasorunu yerıne gonderıp cıhazı arka anahtardan kapatıp acınca cıhazda herseyın sorunsuz calıstıgını goreceksınız ve rahatlıkla kullanabıleceksınız

anlatım sunray solo2 modelı ıcındır

patchleme ıslemı bu sekılde denenmıstır tarafımca olumludur.

eger orginal image yuklendigi zaman ( ya da yanlis image yuklediyin zaman ) cihaz boot da kaldikda ip almiyor ftp ile baglanamiyor . bu sorunlarda cok oluyor . .. bu sorunla karsilasmadinizmi

ben hıc bır sorun yasamadım bootta kalsa bıle cıhaz ftp den bağlanıp 3.13.5 klasorunu degıstırıgım zaman arka anahtardan kapatıp açtıktan sonra cıhazı orjınal cıhaz gıbı kullanıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Arkadaşlar dün akşam Aliexpress'ten Vu+Solo2 Se siparişi verdim. Sabah bir ileti geldi. Siparişim kargoya verilmiş mi?

Dear,
    This is an e-mail notification to inform you that your order .65135254674926 has been shipped by the seller on 2014.12.18 23:11. You are advised to contact the seller for shipment information.

1. If you are satisfied with the items you have received, then you can click  'Confirm Order Received'.
    2. If you have not received your items, or you are not satisfied with your items, you can click ’Open Dispute.’ before Purchase Protection deadline or Purchase will be automatically finalized.
    3. If you would like to extend your Purchase Protection you can contact the seller directly or click  'Request to extend Purchase Protection' to ask for the seller's approval.
    Please note if there is no action taken within Purchase Protection, your order will be automatically finalized with payment released.

Sincerely,
    AliExpress.com

65135254674926 kodlu gönderin postalandı...

• Maholin cihazı aldıgın şirket hangisi link verebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Arkadaşlar dün akşam Aliexpress'ten Vu+Solo2 Se siparişi verdim. Sabah bir ileti geldi. Siparişim kargoya verilmiş mi?

Dear,

Sincerely,
    AliExpress.com

65135254674926 kodlu gönderin postalandı...

Yani siparişi verdikten 8 saat sonra kargolanmış mı oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

Maholin cihazı aldıgın şirket hangisi link verebilirmisin

Tabi ki.. Bana maliyeti 146 $'a geldi.
    Galiba en avantajlı fiyat bu Aliexpress'te.
    Hem 5 gün içinde kargo gönderimi hem 39 günde gelmezse para iadesi.

Umarım sorunsuz gelir. :-)

http://tr.aliexpress.com/item/No-Custom-duty-tax-vu-solo-2-Original-Software-twin-tuner-Satellite-Receiver-Linux-1300-MHz/1788252956.html?s=p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maholin79 -- 19 Aralık 2014; 19:17:42 >

• Verdikleri takip kodu kaç gün sonra sistemde görünmeye başlıyor?

Chine Post kaç günde teslim olur?

• Bende aynı şirketten sipariş verdim , 5 gün sonra havaalanına geldi ama hala türkiyede gözükmüyor, 14 gün oldu , her halde bir ayı bulacak
  • hunhun34 kullanıcısına yanıt
    normal şartlarda gümrüğe girmeden china post ile 17-20 gün sürüyor. eğer gümrüğe felan girerse bu sürec daha da uzayabilir.
  • Arkadaşlar seyirturkde bir film acinca biraz bekledikten sonra sonraki filmin açıklamasını gösterim ona geçiyor ondada ayni sorun oluyor. Bu normalmi yoksa bir sorunu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar farklı bir cihaz alma aşamasındayım.
    2.el 550 TL ye bir arkadaş orjinal vu solo se aldı.
    2.el yine quad 600-650 tl ye satılıyor.
    Elinde gigablue Quadda var.Karşılaştırmadan sonra birini satacak.Ben almayı düşünüyorum.
    Çinden clon se de 330 TL gibi mal olacak.Gümrüğe takılmazsa.
    Vu solo 2 clon ise 500 TL yi buluyor.
    Clon se nin işlemci ve ram orjinal vu solo se ile aynımıdır?Farklı olduğu söyleniyor.
  • 18 Aralık'ta vermiş olduğum Vu+Solo2 SE siparişi bugün Türkiye'ye giriş yapmış. Bana teslimi tahmini kaç gün olur?
  • Türkiyeye giriş mi yapmış yoksa yola mı çıkmış,china postla o kadar erken gelmesi pek mümkün görünmüyor kesin kontrol ettinmi bu bir rekor olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 22 Aralık 2014; 23:20:32 >
  • quote:

Türkiyeye giriş mi yapmış yoksa yola mı çıkmış,china postla o kadar erken gelmesi pek mümkün görünmüyor kesin kontrol ettinmi bu bir rekor olur

No: 22/12/14 17:22 2014-12-22 17:22:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)

Senin bu lafından sonra bir daha baktım. Ürün galiba Çin'de teslim alınmış olabilir

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar )

Link :https://store.donanimhaber.com/22/f8/f1/22f8f113443b8ba5b83f2280957f9f32.png

• 3 -4 gün sonra uçak postasına geçecek ve çinden yola çıkacak
  • quote:

3 -4 gün sonra uçak postasına geçecek ve çinden yola çıkacak

Teşekkürler. Bende şaşırmıştım acaba özel kargoyla mı geldi diye

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.