Şimdi Ara

Klonlu SAMSUNG Galaxy S3 YARDIM.!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7 ay önce 1700TL ye almış olduğum SAMSUNG Galxy S3 Bir süre kullandıktan sonra babama verdi. Bir ay önce klonlandı ve görüşmeye kapatıldı. Aldığım Vodafon bayisine götürdüm. Onlarda anırım BTK ile görüştüler ve tlf 1 numaraya kullanıma açıldı.. Tlf ilk ben kullandığım için benim hat numaram tanımlanmış ve benim kartımdan başkası kullanamıyor.. Babamın kartını kabull etmiyor. Bunun için tekrar BTK ile görüşüp babamın numarasına tanımlattım.. Ama ben 1700TL verip 1 hatta kullanmak istemiyorum.. Faturası benim üzerime benden baskasıda numara değişimi yapamaz.. Tlf atsam atılmaz satsam satılmaz... Tüketici mahkemesine başvurdum onlarda 1160TL den fazla olduğu için biz ilgilenmiyoruz dava açın dediler... Şimdi ben Savcılığa Suç dilekçesimi versem yoksa direk Dava mı asam.. Dava acınca sanırım bi harcı varmış kaç TL öderim.. Ve daha açtığımda ne talep etmeliyim kimden şikayetçi olmalıyım.. Vodafon bayisinden mii... Düşününce onlarında suçu yok.. BTK ya mı dava açsam.. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

• Aynı olay benim paralel ithalat xperia arc s'ime oldu, servise yolladım önce anakartı değiştirip yolladılar, telefon bana geldiğinde açılmayınca geri gönderdim bu sefer sıfırını yolladılar Ve paralel ithalat telefon olmasına rağmen. Garantiden değişim talep etseydiniz keşke.
  • Hocam sizde imei yükletin tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tlf faturalı garantisi ve taksitleri devam ediyorr.. BTK ile görüştüm ithalatçı firma ile görüştüm aldığım vodafon baisi ile görüştüm hiç birinden olumlu bir cvp alamadım...
    ---
    yeni IMEI yükletmek sorun değil 20- 30 tl yülerler ama önemli olan adil yolla halletmek.. IMEI yükletsem tlf kayıtlarya eski model bir tlf gözükecek... dilekçeyi hazırladım yarın savcılıga didiyorum.. BTK + ithalatçı firma + aldığım vodafon baisini dava edecem.. Ya tlf Yeni bir IMEI atıp verecekler ya yenisini verecekler yada para iadesi... Aslında para iadesi benim için iyi olur... 1800tl alırım gider 1000 tl yenisini alırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.