Şimdi Ara

klosed

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tete111 -- 6 Kasım 2017; 22:40:17 >

• Lütfen arkadaşlar bilgileri paylaşalım :(
  • 25 ocak 2010 da 30.500 tl ye 2005 elegant aldım. 70.000 km de
    Lpg Teleflex marka. Araç 5 yetişkin 2 çocuk kapasiteli 7 koltuklu.
    Aracımdan genel olarak memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady59

merhaba arkadaşlar..bugun itibarı ile eski arabamızı dün satışa çıkardık bugun satıldı :) (1994 mazda 323).....ve toyota verso almak istiyoruz 2005veya 2006 model 31milyarı geçmeyecek gibi.... bu arabayı kullananlar var ise forumumuzda bana Verso konusunda fikir verebilirler mi sizce almalımıyız ve fiyat olsun gönül rahatlığı olsun verdiğimiz paraya değer mi ? bikaç güne bakmaya gidicez saygılar sunuyorum..

Evet arkadaşlar herkesten cevaplar bekliyorum

İyi araba. Bende 2006 var. Şehir içi 8,5lt yakar. Arka burulma kirişi olduğu için biraz zıplatır. Tüm japonlar gibi lastik, asfalt sesini içeri alır. Sorunsuz yıllarca binebilirsin. sınıfına göre iyi yol tutar. Rahat ferah araçtır. İnip normal araca binince için daralır
  • Amcamda var,çok konforlu kaliteli rahat bir araç

LPG ile çok daha keyifli olur,lakin çok performans beklemeyin
  • güncel

Arkadaşlar sınavım dolayısıyla yeni girdim foruma yazdıklarınızı gördüm hepinize teşekkür ederim. Bu arada sonunda Versocu oldum verso elegant 2005 57,000km de istanbul toyota ortaköy plaza 2.el bölümünden aldık 30,000tl ye :D 31,000tl de dayattılar ama zar zor 30 almayı başardım :D yalnız lpg taktırmak istiyoruz herkes yeni kanun değişti diyor lpg fimaları (zavoli,brc) kanundan kastım ben stepnenin olduğu yere taktırmak istiyorum arabanın 7 kişilik özelliği gitmesin...bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana anlatırlarda çok sevinirim sağolun...
  • merhabalar

bende avensis var tüp simit tank şeklinde 45lik tank 38 litre falan gaz alıyor. stepne yerine takılması zaten en mantıklısı ve bir sorun teşkil etmiyor. bu arabaların motorları aynı zaten ş.içi 10 litre dışı 8 litre tüketimim var bence hiç durmayın ve biraz önce lpgye geçin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

merhabalar

bende avensis var tüp simit tank şeklinde 45lik tank 38 litre falan gaz alıyor. stepne yerine takılması zaten en mantıklısı ve bir sorun teşkil etmiyor. bu arabaların motorları aynı zaten ş.içi 10 litre dışı 8 litre tüketimim var bence hiç durmayın ve biraz önce lpgye geçin.

kerem bey lpg ye geçicez ama işte dediğim gibi yeni bir proje isteniyor dıştan simit tank takılması için simit tank üretici firmalar tip proje hazırlayarak montaj bayiilerine yollayacaklar onlarda ona göre lpg yi, takacak ve yasal olarak tüvtürk muayenesinden geçebilecek benim derdim aracın dışına lpg tankını koyabilmek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady59

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

merhabalar

kerem bey lpg ye geçicez ama işte dediğim gibi yeni bir proje isteniyor dıştan simit tank takılması için simit tank üretici firmalar tip proje hazırlayarak montaj bayiilerine yollayacaklar onlarda ona göre lpg yi, takacak ve yasal olarak tüvtürk muayenesinden geçebilecek benim derdim aracın dışına lpg tankını koyabilmek...

dediğinizi anlayamadım kim kime proje falan hazırlıyor ? projesini zaten lpgyi takacak olan yer hazırlıyor lpgyi ruhsata işletirken sadece lazım oluyor proje... dediklerinizi biraz daha açarsanız sevinirim.

• :)...şöyle söyleyim dışarıdan stepneli araca stepnenin olduğu yere, lpg tankı takabilmek için simit tank üretici ithalatçı yada ihracatcı firmalar ayrıca yeni tip proje yapacaklardır bu ayrı bir projedir tank için ve bu 3 hafta önce çıktı bu dediğim proje olmadan tüv muayenesinden geçiş kesinlikle olmaz dediğiniz proje montaj yapan yerin verdiği proje işte az önce bahsettiğim proje ve eskiden beri verilen proje ile birlikte TSE onaylıycak oradan makina mühendisleri odası onaylıyacak ardından araçla evraklarla muayeneye gidilecek ve sorunsuzca muayeneden geçecek...
  • dışardan stepneli derken dışardan stepneli ve içerden stepneli olarak 2yemi ayrılıyor bu araçlar ilk defa duydum kusura bakmayında ya ben anlamıyorum yada sizi keklemişler
  • hehehe :D:D:D:D siz bence hiç anlamadınız :D jiplerde ve bazı araçlarda aracın stepnesi nerede olur ? toyota corolla versolarda da aracın stepnesi arkada altta ve araç dışında olur :) beni kimse kekleyemez rahat olun :)
    [simage][/simage]
    klosed
    [simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tete111 -- 9 Nisan 2010; 23:47:47 >
  • Orijinalden alıntı: mcgrady59

hehehe :D:D:D:D siz bence hiç anlamadınız :D jiplerde ve bazı araçlarda aracın stepnesi nerede olur ? toyota corolla versolarda da aracın stepnesi arkada altta ve araç dışında olur :) beni kimse kekleyemez rahat olun :)

klosed

ANLATMAK İSTEDİĞİM BU ARKADAŞIM :)

klosed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tete111 -- 9 Nisan 2010; 23:49:04 >

• şimdi anladım yalnız ben versonun stepnesinin o şekilde olduğu bilmiyordum
  • durum bundan ibaret işte :/ bi süre bekleyeceğiz :/
  • 2005 den beri verso kullanıyorum.
    Araba çok kullanışlı. Özellikle içi çok geniş. Gwnişlik konusunda fazla sıkıntınız olmaz. Biz yeri geldi 8 kişi oturacak şekilde bindik. Yolculuklar gayet keyifli oluyordu :) Onun dışında LPGli bir verso hiç görmedim ama aracın benzinli olarak kullanılması daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. motor aracı iyi götürüyor. Atak bir araba değil ancak aile arabası sonuçta tasarımlarıda bu yönde yapıldığı için normaldir.

kolçak yok ama yeni modellerinde onuda koymuşlar. Teyp 2 kere bozuldu bende. Değiştirmek zorunda kaldık. Doldurma CD'den kaynaklanan arızalar oldu.

LPG tavsiye etmem ama siz bilirsiniz tabikide:)
  • BENDE 2005 VERSO ELEGANT VAR 4 YILDIR KULLANIYORUM LPG TAKTIRIP TAKTIRMAMAK KONUSUNDA TEREDDÜTLÜYDÜM DAHA SONRA AYNI TİP VE MODELE SAHİP ARKADAŞIMIN LPG Lİ OLARAK 75 BİN KM. DİR BİNDİĞİNİ ÖĞRENDİM HEMEN GİDİP İSTEPNENİN YERİNE SİMİT TANK TAKTIRDIM ÜZERİNE MUHAFAZA GEÇİRDİLER O DA AYNI ŞEKİLDE YAPTIRMIŞTI. AYNI YERDE YAPTIRDIM VE NE SIZDIRMAZLIK NE DE MUAYENEDE SIKINTI YAŞAMADIM YAKLAŞIK 6 AY OLDU ÇOK MEMNUNUM KEŞKE DAHA ÖNCE YAPTIRSAYMIŞIM DEDİM MARKASINA GELİNCE ATİKER VE BEN ÇOK MEMNUNUM ZATEN TOYOTA LARDA LPG OLARAK MARKA SIKINTISI YOK FAZLA ÖDEMEYE GEREK YOK DİYE DÜŞÜNDÜM BİR DE ÖRNEK ARAÇ GÖRÜNCE HEMEN ATİKER TAKTIRDIM.
  • Geçen sene temmuzda 2006 model verso comfort aldım ve alır almaz hemen lpg taktırdım.Atiker marka.Stepnenin olduğu yere taktılar.Stepne de bagajında.Zaten stepne küçük bir lastik bunlarda.Aracın lastikleri ile aynı değil.O yüzden çok yer de kaplamıyor.Lpg taktırmasaydım heralde benzinle epey canımı yakacakmış.Aracın bilgisayarı şehiriçinde 12 lt leri gösterdiği oluyor.Lpg ile ekonomik.Hatta geçen hafta 6 büyük 2 ufak çocuk Uşak -Antalya seyahati yaptık.O kadar insan ve valizleri (tabi ki 3 adet orta boy çanta) 700 km yolu 125 tl gaz ile yaptık.Çok makul bir tutar.Benzinli olsaydı %40 fazla olurdu heralde.Performansa gelince zaten benzinliyken ile de çok performanslı bir araç değil.Yeterli düzeydeydi.Lpg de de çok farketmezsiniz.
  • arkadaşlar bizde taktıracağız ama muayeneden geçebilmesi için ek tank tip projenin çıkmasını bekliyoruz şuan trakyada bu şart var hemen taktıramıyoruz inş bir an önce olurda taktırırız yoksa benzin can yakıyor :) arkadaşlar performansa gelince ben çok fazla size katılmıyorum gayet performanslu bir araç toyota mühendislik hatası yapmaz be ben aracı denedim gayet torklu çekişli bu konuda benim görüşüm bu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.