Şimdi Ara

Km'de 5 Kuruş Yakan Elektrikli Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar km başına 5 kuruş maliyet oluşturan bir elektrikli otomobil modeli olan Renault ZOE modeli için tüketim hesaplaması yaptım ve video hazırladım. Umarım bilgilendirici bir içerik olmuştur. İyi seyirler dilerim.

• Video çok güzel olmuş. Almayı düşünüyorum ne kadar bu araç ?
  • Renault zoe kullanışlılık ve ekonomi açısından hoş ve güzel bir şehir içi aracı ancak en son baktığımda fiyatları 200 bin lirayı aşmıştı. Bu kadar para vermek yerine 100 bin liraya benzinli bir araç alıp kalan 100 bin lirayı da benzin ve bakımına harcadığımızda ayda on binlerce km yapmıyorsak uzun yıllar boyu kullanmaya devam edebiliriz gibi geliyor. Fiyatı daha uygun bir seviyede olsa her apartmanda bir zoe görürdük mutlaka ama bu fiyatla ekonomi için almak pek mümkün değil ne yazık ki. Video için teşekkürler, emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Video çok güzel olmuş. Almayı düşünüyorum ne kadar bu araç ?
    Aralıkta 220'ye 0'ını bırakıyorlardı.

Şu anda bilmiyorum. Menzili 100 km daha az olsa da olur.

Azıcık performanslı ve tipi düzgün olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 19 Ocak 2020; 18:22:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Aralıkta 220'ye 0'ını bırakıyorlardı.

Şu anda bilmiyorum. Menzili 100 km daha az olsa da olur.

Azıcık performanslı ve tipi düzgün olmalı.

Alıntıları Göster
    Bilmediğimden değil ironik olarak sormuştum

Türkiye için saçma bir araç. Böyle yazınca gerçi 1-2 fularlı lümpen arkadaş çevreci ayağı yapacak. Sonuçta DH'nin olayı bu tutmayan araçları ölümüne savunmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Ocak 2020; 18:38:9 >

• 2020 yazında zoe50'i karşılayacağız. 52kwh Batarya wltp390km menzil ve daha sessiz kabine karşılık disinda pek değişiklik olmayacak ve 0-100 10sn'nin altinda olacak. CCS desteği olacak ancak 50Kw'a kadar.

İ3 olamasa da güzel gelişmeler.

Antenlik yapmaya gerek yok, İstanbul'da düzenli ofiste - okulda -universitede bir işe sahip bir çok Beyin işçisi profilde çalışanlar elektrikli araçları pekala bir planlama ve düzen ile kullanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 19 Ocak 2020; 19:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.