Şimdi Ara

km düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araçlarda km re düşürme moda bu aralar aslında cıkıyo yalanlar ama bi saflar benimgibi işden geçtikten sonra öğreniyorlar orjinal km ye cekmek istiyorum yani km yükseltmek için bi adres verilebilirmi ankardakiler şimdiden allah görüyo sizde ona göre oynamadan önce düşünün derim teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: slleey

araçlarda km re düşürme moda bu aralar aslında cıkıyo yalanlar ama bi saflar benimgibi iş işden geçtikten sonra öğreniyorlar orjinal km ye cekmek istiyorum yani km yükseltmek için bi adres verilebilirmi ankardakiler şimdiden allah görüyo sizde ona göre oynamadan önce düşünün derim teşekkürler

orjinal km nerden bileceksin ki orjinal km sine cekmek istiyorum demissin hem ne zararı var sana dursun ole ilginc geldi bana biraz
  • quote:

araçlarda km re düşürme moda bu aralar aslında cıkıyo yalanlar ama bi saflar benimgibi iş işden geçtikten sonra öğreniyorlar orjinal km ye cekmek istiyorum yani km yükseltmek için bi adres verilebilirmi ankardakiler şimdiden allah görüyo sizde ona göre oynamadan önce düşünün derim teşekkürler

durustlugunun mukafatini bulacaksin sevgili kardesim.

bu km azaltma terbiyesizligini neredyse her galeri yapiyor...
  • araç alırken km ile oynanıp oynanmadıgını anlamanın bir yolu var mıdır
  • Malesef bir çok galerinin ortak hastalığı..Kul hakkından uzak durmak gerekir. ' Bizi aldatan Bizden değildir' demiş Peygamberimiz (S.A.V.)
  • KM saatiyle oynanıp oynanmadığının anlamanın en basit yolu km saati üzerindeki vidalarda zedelenme olup olmadığına bakmaktır.İkinci olarakta yeni model araçlarda servisten bilgi almaktır.
  • analog sayaclarla oynamanın mantıgını
    anlıyorum da bu elektronik sayaclarda
    bu haltı nasıl yiyorlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aracın km si fazla gösteriyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SANA KAÇ KM DİYE SATILDI ARAÇ...
    FOCUSLARDA DA OYNANIYOR...

quote:

• ben de çok merak ediyorum. dijital sayaçları nasıl düşürüyorlar? sıfırlamayı anlayabiliyorum da düşürmeyi anlayamıyorum???
  • vay sahtekarlar vay..

Ebu zer gıfari abimizden de ozur diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 11 Aralık 2006; 20:14:01 >
  • BİR ARACIN KİLOMETRE NİN DÜŞÜRÜLDÜĞÜNÜ PEDALLARDAKİ AŞINMADAN DİREKSİYONDAKİ AŞINMADAN ÇAKABİLİRSİN YOK OLMADI SERVİS KAYITLARINA BAKABİLİRSİN ŞASE NUMARASINDAN
    DİJİTAL KİLOMETREYİ ARACIN BEYNİNE GİRİP DÜŞÜRÜYORLAR BU BİLGİSAYARLAR HER SERVİSTE MEVCUT ..... BU ŞEREFSİZLİĞİ YAPAN GERÇEKTEN ÇOK BU SADECE BİZE HAS DEĞİL ÖZELLİKLE ALMANYA BİZDEN BU İŞTE BAYAĞI İLERİ
  • insanları böyle kandırmacalardan uzak tutmak için dini kullanmak makul bir yol her yanımız düzenbaz ve aldatmacı dolu.
  • Km dusurme coktan beri konusuluyor nedir anlar mıyız anlamaz mıyız nasıl yapılır.Eger layigiyle usta biri yaparsa anlayamazsınız eger arabada iyi kullanılmıssa pedallardan direksiyondan filanda anlasılmayabilir.Analoglarda cok basit km sayacını acarak oynama yapılabilir diger dijitallerde beyinden bilgisayarla istedikleri km ayarlayabilirler ve kesinlikle eger isin ehliyse kisi en ufak ipucu bile bırakmaz ecu da yani aracın km den hic bi zaman emin olamazsınız.
  • Ben şimdi kendi arabamdan huylandım iyimi(2. el aldımda).Zate 107.000km de ,bide istermisiniz 207.000kmde olsun....Teeee.
  • Bu km düşürme işi tam ahlaksızlık
  • bende focus aradığım zamanlarda 2001 bulmuştum araç 80 bin kmdeydi.servise götürdüm araba en son 105bin bakımına gelmiş gittim galericiye dedim bu ne adam işte ben bilmiyodumda öylede böylede hay dedim ananı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hawk25

bende focus aradığım zamanlarda 2001 bulmuştum araç 80 bin kmdeydi.servise götürdüm araba en son 105bin bakımına gelmiş gittim galericiye dedim bu ne adam işte ben bilmiyodumda öylede böylede hay dedim ananı

• KM DÜŞÜRMEYEN GALERİCİ YOKTUR...

İMZA:ROVERCİ
  • EVET BENCEDE DÜŞÜRÜYORLAR AMA SONRADANDA SEVİS KAYITLARINI HESABA KATMIYORLAR HADİ KATSA NE OLACAK SATTIM GİTTİ BEYENDİN ALDIN HERKES DİKKT ETSİN İŞTE ARKDŞ
  • Nasıl düşürülüyor peki ? Nasıl anlaşılır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.