Şimdi Ara

sıfır araçta filo indirimi..0 km araç almanın incelikleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
21.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dikkatimi çekti çoğu kişi sıfır alma taraftarı ..gayet normal olabilir ..

sıfır araba isteseniz filo indiriminden nasıl yararlanabilirsiniz.. ?
    realitesi nedir ?

acentada çalışna birileri varsa bizi biraz bilgilendirse ?

parayı cebe koyunca veya kredi onaylanınca koşa koşa gidip alalımmı yoksa .. farklı slternatifi varmıdır 0 km araba alamnın ?
    tşk ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 24 Nisan 2007; 19:39:09 >

• Hocam izninle, benimde bu konuyla ilgili bir sorum var, farklı bayilerde aynı araba farklı fiyata alınabiliyor deniliyor. Aynı araç her bayide aynı fiyata mı satılır yoksa pazarlık gücü önemli midir ?
  • sıfır araba almanın adabı maşareti nedir.. bi izah etseler bize ..
    araştırdık begendik almaya karar verdik diyelim ..
    önce istemek sonra sözmü kesmek lazım yoksa direk nikah masasınamı oturtalım..
    sıfır arabayı nasıl alalım ..
    ilerde lazım olur belki dimi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 24 Nisan 2007; 19:02:07 >
  • başlık parasını verip alacaksın.
  • gerçekten merak ediyorum ..sıfır araba alırken neye dikkat etmek lazım ..
    gerçekten fark ediyor rakamlar ciddi anlamda .. mesela ben megane 34500 e aldım ..adam ya abi ben 32 e aldım diyor bazısı 35 e aldım diyor .. 1- 2 milyar az para değil.. o parayı icabında modifiyeye vereceğiz dimi ..

modifiye filan yazayımda topiğin albenisi olsun
  • bakın taktikleri veriyorum

1- başka bayilere de gittiğinizi, hatta başka marka araçlarla da ilgilendiğiniz belli edin, satıcının ürünü pazarlamasına izin vermeyin biliyorum, gördüm falan diyip lafı ağzına tıkın kısaca tok ve işi bilen alıcı gözükün.

2- fiyat konuşmaya başladığınızda, direkt ilk sordukları soru "peşin mi, yoksa kredi mi kullanacaksınız" oluyor , kredi kullanıcaksanız bile başta söylemeyin, "mühim değil, belli olmaz falan diyip geçiştirin"

3- tüm gücünüzle pazarlık yapın , hatta işi "o bayi şu rakama indi" boyutuna kadar vardırın (ama kafadan fiyat sallamayın, sallıycaksanız bile usturuplu sallayın), hiç olmazsa park sensorü vs verirler.

4- kredi alacaksanız fiyat pazarlığını, hediye aksesuarları vs yi konuştuktan sonra kredi koşullarını sorun, çünkü kredi alacağınızı belli ederseniz karşı taraf "adam zaten kredi kullanıyor, ha 15 bin kredi almış ha 16 bin, ne fark eder onun için?" diye düşünür.

• arkadasa pek katılmıyorum pazarlık muhakkak yapın samımıyet kurun kendinizi satıs danısmanıyla arkadasınızmıs gibi konusun.. kredi konusundada arkadasın dediği yanlis bence soleyın cunku sizin kullanacagınız krediden satış danısmanı prim alır. bence lafı azına tıkamayın cunku karsınızındakinide insan olduğunu unutmayın.. sizin azınıza biri lafı tıkasa siz satış danışmanı olsanız uygun fiyat verirmisiniz???
    filo yapabilmeniz için ben opel hakkında konişiym arabanızı şirkrt adına alırsanız filo indiriminden yararlanabilirsiniz...
    bayilerde fiyat farklılıkları oluyo bu tamamen bayi stratejisiyle alakalı fiyat araştarın...
    bu yazdıklarımı çok kısa surede olsa calıştığım bir opel bayiinde satış danışmanlığı bilgimle yazdım
    saygılarımla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023 Sıfır Km Araç Fiyatları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.