Şimdi Ara

Km düşürülmesi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen sene şubat ayının başlarında 1998 model Civic 1.6 ies almıştık 160 bin kmde .Dün takasa vermek için gittiğimizde arabanın aslında 2010 da 400 bin km de muaneye girdiğini ögrendik.Tahminim şuan 500 bine yakındır.Bu arabadan tabir yerindeyse resmen soğuduk ve biran önce satmak istiyoruz.Piyasa fiyatının altına verilecek ve km durumu almak isteyen kişiye tüm açıklığıyla anlatılacak zaten.İlerde başımıza tekrar iş çıkarmaması için noterde nasıl bir yol izlemeliyiz şimdi biz.

• 500 bin mi

Öncelikle geçmiş olsun konu ile alakasız ama size fazla sorun çıkardı mı araç acaba ?
  • Teşekkür ederim, malasef aynen öyle.Şuana kadar sadece arka travers takozunu değiştirdik başkada masraf açmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohc vtec -- 24 Şubat 2013; 19:24:29 >
  • Abi 98 model arabanın 160000 de olması zordur. Maalesef ki ülkemiz böyle. Nefret ediyorum 2. el piyasasından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dohc vtec

Teşekkür ederim, malasef aynen öyle.Şuana kadar sadece arka travers takozunu değiştirdik başkada masraf açmadı.

Ha 500 binde ha 200 binde honda için pek fark etmez,tabi düzgün kullanılıp bakımları aksatılmadıysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki aracın 400 binde muayneye girmiş olduğunu satın almadan önce anlamanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

peki aracın 400 binde muayneye girmiş olduğunu satın almadan önce anlamanın bir yolu var mı?

Var.Mesaj atınca çıkıyor sorgulamada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX. HIZ KONUSUNDA YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

peki aracın 400 binde muayneye girmiş olduğunu satın almadan önce anlamanın bir yolu var mı?

Var.Mesaj atınca çıkıyor sorgulamada.

tramer'i diyorsunuz.

geçenlerde de tramer hakkında bir konu okudum burda; tramer'den alınan hasarlar aracın aldığı hasarlar değil; karşı tarafa ödenen (yani plakasını sorgulattığınız aracın çarptığı araca verdiği hasar) hasar tutarı olduğunu söylüyordu. pek güvenilir bi sistem değil ama sanırım km de güvenilir.

aracı satın alan arkadaş sorgulama yapmadan almış sanırım.
  • "jdmworks"

Orası öylede tahmin edersiniz insan soğudumu bir kere gözü görmüyor artık.

"355GTS"

Aracı babamın 22-23 senelik arkadaşının vasıtasıyla bulduk ve aldık.Güvendik biz ve göstermedik,sorgulamadık hiçbir yere zaten en büyük hatamızda buydu.5664 sanırım oraya aracın plakasını atınca geliyor km bilgileri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.