Şimdi Ara

KM9 Yeşil Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugün KM9'u 55TL vergi de vererek teslim aldım. Cihaz kurulumundan sonra ana ekranda dolanırken bir anda tüm renkler yeşil oldu, sonrasında kendiliğinden 10 saniye sonra düzeldi. Sonra 5dk sonra civarı tekrar yeşil oldu ve düzelmedi. Kapattım açtım normal renklerde açıldı, sonra belli süre sonra tekrar yeşil oldu, kapatıp açtım bir kaç kez her seferinde aynı sorun oldu. Bu sorun yazılımsal mıdır? Yoksa satıcı ile iletişime geçip iade mi talep etmeliyim?

• Kimsenin başına gelmedi sanırım bu sorun
  • Evet, şimdiye kadar hiç bir km9 kullanıcısında bu sorun olmadı.
    Adaptör arızalı olabilir. 5 volt / 2 veya 3 Amperlik başka bir adaptör bulabilseniz test edebilirdiniz. aynı uçlu adaptörler n11 de satılıyor. (ince uçlu olanlardan)
    urun.n11.com
    5 Volt 2 Amper Universal Çok Uçlu Tablet Adaptörü Ag-ta52 - n11.com
    https://urun.n11.com/sarj-cihazi/5-volt-2-amper-universal-cok-uclu-tablet-adaptoru-ag-ta52-P301985004

Geri göndermekle iş çok uzar. Sorunun video'sunu çekip anlaşmazlık için kısmi para iadesi alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 gün önce Hepsiburada dan aldığım ürün ilk açtığımda bugün bu sorun vardı kapatıp açınca düzeldi. Sonra tekrar bu sorunu yaptı. Acaba sizde surum nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.