Şimdi Ara

KMH HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ing de hesabım olduğumdan dolayı benden habersiz kmh tanımladılar kısmen kendim kullandım ve fatura ve kredi kartı ödemelerini burdan çekti bazen hesaptan günlük pakete geçtiğim için ama bana sadece günlük paket için aldıklarını söylediler ilk başlarda faiz ödemiyordum şimdi ise altından kalkamıyorum -3500 deyim bunu cazip taksitlendirmeyle kapata bilirmiyim veya nasıl yapabilirim nasıl kapatabilirim şu an askerlk bittiği ve iş aramak da olduğum için kredide zor çekerim bankayla görüşmelimiyim sizce nasıl kapatabiirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: orjnll

arkadaşlar ing de hesabım olduğumdan dolayı benden habersiz kmh tanımladılar kısmen kendim kullandım ve fatura ve kredi kartı ödemelerini burdan çekti bazen hesaptan günlük pakete geçtiğim için ama bana sadece günlük paket için aldıklarını söylediler ilk başlarda faiz ödemiyordum şimdi ise altından kalkamıyorum -3500 deyim bunu cazip taksitlendirmeyle kapata bilirmiyim veya nasıl yapabilirim nasıl kapatabilirim şu an askerlk bittiği ve iş aramak da olduğum için kredide zor çekerim bankayla görüşmelimiyim sizce nasıl kapatabiirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Bankan ile iletisime gecerek odeme yapamadigini ve dosyanin takibe gecmemesi icin yapilandirmak istedigini ilet. Cogu bankada taksitli kmh urunu var bu nakit riskini kapama kosuluyla yeni bir limit tahsis ederek riskinizi yapilandirabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peki yapılandırıcan karlı çıkarmıyım yani bana bu kmh yüksek bir maliyete neden olmaz değil mi?
  • quote:

peki yapılandırıcan karlı çıkarmıyım yani bana bu kmh yüksek bir maliyete neden olmaz değil mi?

Borcun vadesini nekadar uzatirsan okadar cpk faiz odersin kisa vadede yapilandirabiliyorsan senin kârina olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertac dede

quote:

peki yapılandırıcan karlı çıkarmıyım yani bana bu kmh yüksek bir maliyete neden olmaz değil mi?

Borcun vadesini nekadar uzatirsan okadar cpk faiz odersin kisa vadede yapilandirabiliyorsan senin kârina olur.

Hocam zaten bir senede bu borcu bitiricem çünkü bu kmh kullanınca başa çok büyük bir bela bunu anladım onun için olanıkları araştıyorum şu anda kapatma gücüm var ama ancak kısa vadede kapatmayı planlamaktayım icrada değilim çok şükür ama bu artık iyice başıma dert oldu bankayı arıcam olmadı birisine kredi çektrip ona ödeyecem burdanda bu kmh ürünlerini çok uçuk limitli olanlarını size gösterip kullandırırlar kanmayın sakın aldıkları faizin haramın zıkkımın haddi hesabı yok çıkamıyoruz bak işin içinden onun için kendinizi bu ürüne çok kaptırmayın size tavisyem bana ders oldu inşallah yakın zamanda taksit taksit kapatıcağım bi dahada tövbe olsun bu kmh işi saygılar.

• BURDAN Bİ DAHA YAZIYORUM..... BANKALARA ÇOK SİNİRLENDİĞİM SAKIN OLA BU KMH BELASINA GİRMEYİN YEDİKLERİ FAİZİN HARAMIN ZIKKIMIN HADDİ HESABI YOK BU OYUNLARA GELMEYİN KART KULLANIN BENİM BAŞIMA GELDİ Bİ KERE ARTIK DERS OLDU BANA SAKIN SAKIN KENDİNİZE YAZIK ETMEYİN BU KMH BELANIN DİK ALASI ONUN İÇİN SAKIN Bİ KAPTIRDINIZ MI KENDİNİZİ DAHA DÖNÜŞÜ OLMUYOR SANAL PARA ÖNCE TATLI GELİR SONRA ACI ACI ÇIKAR AMAN DİYORUM BANKALARA GELİNCE BANKACILIĞIN ARTIK ALTERNATİFLERİNİN OLMASI LAZIM TAMAM BANKACILIKSIZ BİR DÜNYA DÜŞÜNÜLEMEZ AMA HELE ŞU ORTAMDA ALTERNATİF BİŞEYLER YAPILMALI BUNLAR DOYMUYOLAR ÇÜNKÜ HEPİMİZİ SÖMÜRDÜLER RUHLARIMIZI SÖMÜRÜYORLAR DUYGULULARIMIZI SÖMÜYORLAR ONUN İÇİN DİKKATLİ OLUN AÇIKLAMALARA İLERDE DEVAM EDİCEM ŞİMDİLİK BU KADAR..
  • quote:

quote:

quote:

Hocam zaten bir senede bu borcu bitiricem çünkü bu kmh kullanınca başa çok büyük bir bela bunu anladım onun için olanıkları araştıyorum şu anda kapatma gücüm var ama ancak kısa vadede kapatmayı planlamaktayım icrada değilim çok şükür ama bu artık iyice başıma dert oldu bankayı arıcam olmadı birisine kredi çektrip ona ödeyecem burdanda bu kmh ürünlerini çok uçuk limitli olanlarını size gösterip kullandırırlar kanmayın sakın aldıkları faizin haramın zıkkımın haddi hesabı yok çıkamıyoruz bak işin içinden onun için kendinizi bu ürüne çok kaptırmayın size tavisyem bana ders oldu inşallah yakın zamanda taksit taksit kapatıcağım bi dahada tövbe olsun bu kmh işi saygılar.

Kmh faizi en son yasal duzenlemeyle aylik %24 eskiden aylik %61 di senn alacagin taksitli kredi maximum %15 olur maarafsiz bir kredi bulup kisa vadede hhalledersen enaz kayipla kurtarirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bıldırın yenen hurmalar,gün gelir karnını tırmalar......

Atalarımız boş laf etmezler.......

• Burda Açılan bu konu genel olarak Kredili mevduat Hesapların ek hesap ve türevi hesaplarda olan kmh özelliklerinin kullanımının iyi olmadığı aynı kredi kartı gibi zorluk ve bi başladın mı kaptırdığın ama sonuçta bir kredili mevduat olduğu için toparlanabilecek ve bu örneklerin nasıl olacağı şeklinde oluşabilmesidir bu sebebiyetten dolayı Herkesin yaptığı ettiği kendinedir burda çözüm aranmaktadır başka birşeyle ilgisi yoktur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kmh faizi en son yasal duzenlemeyle aylik %24 eskiden aylik %61 di senn alacagin taksitli kredi maximum %15 olur maarafsiz bir kredi bulup kisa vadede hhalledersen enaz kayipla kurtarirsin

Hocam Masrafsız Krediyi Nasıl bulabilirim nasıl olabilir sizce bu konuda bilginiz varmıdır tam bilmiyorum ama bana bir senede bu borcu uygun taksitle kapatıp ödeyebileceğim bir kredi türü lazım o açıdan nelerden faydalanbilirim bu konuda araştırmaktayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Masrafsız Krediyi Nasıl bulabilirim nasıl olabilir sizce bu konuda bilginiz varmıdır tam bilmiyorum ama bana bir senede bu borcu uygun taksitle kapatıp ödeyebileceğim bir kredi türü lazım o açıdan nelerden faydalanbilirim bu konuda araştırmaktayım

banka kampanyalarını iyi takip etmek lazım belki farklı başlıklarda bu tarz kredileri yazan arkadaşlar olabilir.
    geçen sene denizbank 2 otomatik ödemeye 1000 lira masrafsız kredi vermişti
    geçtiğimiz günlerde galiba birbanka 5000 vermiş ama talep patlayınca kampanyayı durdurmus diye haber çıkmıştı.
    bunları yakalayabilmek lazım aslında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.