Şimdi Ara

Knadiliniz Mübarek Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm müslüman aleminin berât kandilini kutlarım.

• seninde kardes ve tüm müslümanların
  • Eyvallah...

BENDE BURDAN BÜTÜN MÜSLİMLERİN BERAT KANDİLİNİ KUTLUYORUM
  • İSLAM DİNİNİN MÜBAREK GECELERİNDEN BİRİ OLAN BERAT KANDİLİ BİZLERE SUNDUĞU GÜZELLİKLER DIŞINDA TÜM İSLAM ALEMİNİN KALBİNİ TEK YÜREK HALİNE GETİRİYOR...BİRLİK VE BERABERLİĞİN GETİRDİĞİ GÜÇ TÜM İSLAM ALEMİNE MÜBAREK OLSUN..

Bütün günahların af olunduğu gecedir. Bol bol dua edip namaz kılmak lazım ve bu gecenin 100 rekat namazı vardır. eğer bu namazı kılarsak 1 sene boyunca cennet kapısı açık olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murd3R

İSLAM DİNİNİN MÜBAREK GECELERİNDEN BİRİ OLAN BERAT KANDİLİ BİZLERE SUNDUĞU GÜZELLİKLER DIŞINDA TÜM İSLAM ALEMİNİN KALBİNİ TEK YÜREK HALİNE GETİRİYOR...BİRLİK VE BERABERLİĞİN GETİRDİĞİ GÜÇ TÜM İSLAM ALEMİNE MÜBAREK OLSUN..

Bütün günahların af olunduğu gecedir. Bol bol dua edip namaz kılmak lazım ve bu gecenin 100 rekat namazı vardır. eğer bu namazı kılarsak 1 sene boyunca cennet kapısı açık olur...

nerden çaldın bu sözleri ginede sağol cümlemizin kandili mubarek olsun
  • İLLA BİR SEY CIKARMANIZ MI GEREKİYOR??

BEN O YAZIMDA BİRİ İLE DALGA GEÇMEDİM BİRİ İLE KÖTÜ KONUSMADIM AMA YİNEDE KÜÇÜK DURUMA DÜŞTÜM.

SİZ BU SAYDIKLARIMI GÜNDE BİR COK DEFA YAPIYORSUNUZ!!

..............................................................................................................

SENİNDE KANDİLİN KUTLU OLSUN KARDEŞİM SAOL...........................
  • lordfurkan saygısızlık yapma çoçuk bişi yazmış saygılı ol hepinizin kandilini kutlarım
  • seninde mubarek olsun kandilin
  • herkezin kandli kutlu olsun
  • Sizinde kandiliniz kutlu olsun
  • Bütün müslümanların kandili mübarek olsun...
  • amin
  •  Knadiliniz Mübarek Olsun
  • herkesin kandili mübarek olsun
  • İNANAN İNANMYAN herkezın kandılı kutlu olsun emın olun ınanmayan ınsanlar var onlarıda dıslamayalım.İyi aksamlar
  • SAolun arkadaşlar sizinde kandiliniz mübarek olsn
  • hepinizin kandili mübarek olsun

ama bu konunun yeri burası değil keşke konu dışı bölümne açsaydınız modlar silebilir
  • senin de berat kandilin mubarek olsunn

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.