Şimdi Ara

knghta girdigimde 30dk sonra reset atyor bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben her knghta girdigimde 30dk sonra mavi bi ekran cikip bisiler yaziyor üstünde ve mecbur kapatmam gerekiyor, yardimci olabilirmisin ?

• Sana soracağım bazı sorular var:

1-Oyundayken çok seri mi basıyorsun tuşlara?
    2-Bu oyun dışında hiç başına geldimi?
  • sadece knghti oynayinca bide yeni patch geldi ya ondan eskiden hic olmuyordu
  • coşmuş pc'n kombo yaparken fln mı oluyo yoksa yapmaya çalışırken miyada anakartta sorun olabilirr
  • ya combo ben cok yapmiyorum su yeni sayfa(1471)geldiginden biri knghta girince biraz oynuyorum yada hic birakiyorum bi zaman sonra mavi bi ekran cikiyo yada reset atiyor
  • İşTe Cevap zaten BöyLe Bi Topicim Vardı Ama gine atLatıyım..!
    Windowsa Yeni Oturum Aç Ve Orada Gir Oraya Oyun vb. yükleme Tek Knight,Msn,İnternet e girmek icin o oturumu kullan ben böyle yaptım oluyor Ha Bide PatchLeri en Baştan yükle Yani 1454 Den
  • quote:

Orjinalden alıntı: PsYcHoAlonE

coşmuş pc'n kombo yaparken fln mı oluyo yoksa yapmaya çalışırken miyada anakartta sorun olabilirr

Kardeş benimde başıma geldi bilgisayara trojen bulaşmıştır %90.Çünkü bende trojen bi bulaştı onu silene kadar anamı ağlattı.Onu silincede bu dertten kurtuldum.Bu olay daha çok tuşlara sık,ser veyada basılı tutmandan dolayı oluyor(Nası bi trojense işte o yüzden)Ya o trojeni silecek programları download et(ad-aware se ve seacher and destroyerı indir tarat pcyi)ya da format at

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eddy77

İşTe Cevap zaten BöyLe Bi Topicim Vardı Ama gine atLatıyım..!
    Windowsa Yeni Oturum Aç Ve Orada Gir Oraya Oyun vb. yükleme Tek Knight,Msn,İnternet e girmek icin o oturumu kullan ben böyle yaptım oluyor Ha Bide PatchLeri en Baştan yükle Yani 1454 Den

Bu yöntemi kuLLan %80 işe Yarar
  • sagulun beyler bi deneyim dedinizi
  • ad-aware se olsa yapacamda
  • ad-ware yi indirdim 6 hata cikti
    bakalim neymis
  • beyler trojeni buldum bide ne kadar war bi bilseniz
  • sagulun beyler sildim trojeni reset atmiyor
  • trojeni nasıl silces anlatırmısınız
  • kardes sorunun trojen yada başka bişey deil birincisi mavi ekran hataları tamamı ile donanımsal sorunlardan meydana gelir. Yazılımsal tek çözüm donanım ve biosu güncellemektir bu sorunun aynısını şu anda ben de yaşıyorum. keşke çözüm yolu olduna inandığın şeyi yapmaasaydın çünkü mavi ekrandaki hata kodu lazım sana. eğer tekrar böyle bi sorun olursa mavi ekranın resmini çek çünkü hata kodu biraz uzun =) sonra Başlat/programlar/donatılar/sistem araçları/sistem bilgisi ne gir alltaki kısma hata kodunu yaz sana sorunun ne olduğunu hangi donanımda sorun olduğunu yazıcak ardından windows klasörünün içindeki minidump dosyasının kopyasını al ve servise yolla cihazını minidump hata geçmişini tutar teknik servisten herhangi bişey yok gibi bi cevap gelirse onları gösterirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfmrt -- 14 Şubat 2007; 7:07:01 >

• kardes aynı sorun suan bendede var eger sorunu format zannediyosanız değil cunku formatta attım. sıldım bastan da kurdum olmuyorrrrrrr
  • ya bu sorun arkım dada varmıs sımdı haberi geldi onunda pc restart lanıyomus offff cozum bulun lutfen ...
    ama bence ne varsa pach te var.
  • Bendede öle bi sorun war Oyuna girdikten 30 dk sonra Memory Hack diyip restart atıyo makina

Yeni oturum açmayı denedim oradada olmuyor
  • arkdaşlar diorum alakası yok bilgisayarım/özellikler/gelişmiş/başlangıc ve kurtarma/ayarlar sekmesindeki otomotik olarak yeniden başlat seçeneğini kaldırın mavi ekran hatasının resmini çekip yapıştırın ;) ondan sonra size yardım olayım
  • işlemcin ne?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.