Şimdi Ara

KNGİHT ONLİNE'DA UZMANLAR BURAYA LÜTFEN !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BEN ADREAM VE CZ DE PARTY KARŞI TEK KAFA TUTABİLCEK Bİ CHAR AÇACAM

AMA HANGİSİ ? MAGELER UZAKTAN ÇAT OTUR AŞAĞI GİBİ OLMASIN ÖRNEĞİN WARİOR MAGE NİN YANINA GİDENE KADAR GEBERMESİN ???

----- BU yazdıklarımın ------
    --- hangisi ----
    int , str , hp ,mp falan ne olmalıdır 60 lvl de party e tek kafa tutması için

PRİEST ?
    WARİOR ? --- Hangi skill----
    MAGE ?
    ROGUE ?

Cevap verecekler düzgün cevap versinler hakaret falan etmesinler ( bunu dedim inşallah çıkmaz hakaret eden )

• Karşındaki party hadi +75 se Senin böle tek kafa tutabileceğini itemlerinde olsa sanmam
  • ya senin işin gücün yoq mu karşı partyde lvl 70 bi warrior warsa senin 60 lvl charının canın okurr... böle malmal topic açcağına bir an önce karar ver ve kasmaya bashlaa ayrıca 60 lv kasmak hichte kolay değildir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Chombo|

Karşındaki party hadi +75 se Senin böle tek kafa tutabileceğini itemlerinde olsa sanmam

60 lvl de party e karşı tek başıma kodum mu oturtacam ama mageler uzaktan vuracak ben yanına gidene kadar öleyim gibi olmasın

60 LVL

AMA HANGİSİ ? MAGELER UZAKTAN ÇAT OTUR AŞAĞI GİBİ OLMASIN ÖRNEĞİN WARİOR MAGE NİN YANINA GİDENE KADAR GEBERMESİN ???

--- hangisi ----

PRİEST ?
    MAGE ?
    ROGUE ?

Cevap verecekler düzgün cevap versinler hakaret falan etmesinler ( bunu dedim inşallah çıkmaz hakaret eden )

• aynı konuyu açmıştın zaten.
  • warior aç +8 shell set +8 giga en iyide uniq takılar bul warior için biraz zor ama yinede 1-2 mage kapabilirsin partyde çünkü sana lwl lasım
  • aRkadaŞım eN iYisi Gir 59 oL arDream Yap
    ÇünKü 60 LvL adaM HiÇBi iŞe YaraMaz Cz De. isTerSen DuaL Shard 8 SheLL 8 Set yAp Karşına 72 Bi Rogue GeLdi Mi eZer GeÇer
    Git 59 oL Lvl eZqLii YaŞamasZn Bi De iTem Yap oHH ne GüzeLL Di Mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaS_AnOvA -- 23 Nisan 2007; 15:31:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence warrıor cok emek ıstıyo ama 65 lwl ve ustu oldugunda 10 numara char olur
  • ben ole bı carla oynamıstım
    arkadasımın dı
    Cypher da ivi 60 eskılerden

60 ivi dupe donemı
    +9 shell set
    +9 dual shard
    +3 elf belt
    +4 dual re
    +3 dual rol
    25 dd

bunlarla 3 dort party fark etmıyodu
    ama cypher basuydı bu

ama ben ce 60 ivi bı car suan ronark ta bıle olsa
    ve sende su saydıklarım da olsa
    yıne bı party alaman

cunku mıllet ısı bılıyo artık

sen 60 ken adam 70 + ısı bılen cok yane

bence herseyden once levellllllllll

oyun matık budur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: lwolat

60 LVL

--- hangisi ----

PRİEST ?
    MAGE ?
    ROGUE ?

Sen Mageleri o kadar eziq sanıyosun Sana bi video vercem İzle kesin mage açarsın..
    http://www.youtube.com/watch?v=Nt8yfxOP69c

• kardes senin kafalarla bi sorunun mu var yok mage 43 lwl nasıl kafalarını kopabilirim nasıl kafa atabilirim bence bir pisikologa gorun
  • Az para yada item varsa açarsın priest ardream olsun cz olsun attımmı bi debuff veya malice np sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0zebani

warior aç +8 shell set +8 giga en iyide uniq takılar bul warior için biraz zor ama yinede 1-2 mage kapabilirsin partyde çünkü sana lwl lasım

başka isteyin var mı paşam
  • beyler bısey soleyem
    bı mage var dı
    bır gun yolda gıdyoduk
    2 asas 1 warıor bı prıest pb

dalalım dedık ezıge
    daldık
    once prıest gııtı
    sonra warıor lar
    sonra da rogeler aldı
    sadece dur du pot bastı be skıll vurdu

ogon anladım bence iyi duzulun ce en ıyı sı mage
  • belli ki yenisin önce oyunu öğren...Kafa tutmaya gelince git bi arenada antreman yap öle cz ye git....bakim kim kime tutuyo :
  • 60 lvl bı carla hıcbırsye yapamzsın ıstedıgın kadar dupe yap vb yap +10 dual shard olsa bıle yapaazsın sole +72 bı preist ol yarı ınt buf dbuf sonr gor tek basına party daıtırsın tabi sğalam ıtemlerle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.