Şimdi Ara

Knight Age

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Joygame den bi cb maili geldi şimdi indirmeyi düşünüyorum ilgilenenler olursa bakabilirler karakterler komik denemem lazım

Knight Age

http://www.joymax.com/knightage/Property_Front.aspx?WorkUrl=http://knightagecp.joymax.com/Main/Event/2012/0710/Event_20120710.aspx

• Benimde hoşuma gitmişti bu oyun ama bitürlü kayıt olamadım
  • pek umutlanmayın derim 10 levelim bi numarasını görmedim daha
  • dragonica oynayın daha zevkli beyler
  • Joymax la ne joygame i
  • Bi karar verin joygame mi joymax mı?Ona göre düşüncem oynamayı :D
  • joymax kardeş sronun anime versiyonunun yandan yemişi gibi bişey oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    King Of Knight
    16 yıl önce açıldı
    God Of War Ragnarok
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onasıl bi benzetme ya :d bende küçükken googleda knight onlineye benzeyen oyunlar diye aratıodum senin benzetmenle aynı şey az mantıklı ol ne alaka
  • cbt key falan lazım degıl sanırım
  • oyun eglenceli dungeonlar falan board görevler petler hersey var eksik yok
  • Oynayan varmı oyunu pvp sistemi iyiye benziyor 50v50 100v100 kale savaşları falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Oynayan varmı oyunu pvp sistemi iyiye benziyor 50v50 100v100 kale savaşları falan.

bende başlamayı düşünüyorum bugün gördüm MMOHut'un gameplay'inde oynamak isteyen arkadaşlar varsa başlamak isterim beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüBirYaşam

oyun eglenceli dungeonlar falan board görevler petler hersey var eksik yok

Nick mesaj uyumu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 Level'e kadar oynadım iyidi ama sanırsam biraz lag oluyo ilerledikden sonra geriye atıyor lagdan mı yoksa herkesdemi var bilmiyorum
    Şehirde benim bilgisayar donuyor ama oda sorun değil
  • arkadaslar lag ekran kartindan dolayi guild vardir 4. siradayiz gelmek isteyen pm atsin oyunda Thoth bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Oynayan varmı oyunu pvp sistemi iyiye benziyor 50v50 100v100 kale savaşları falan.

savaslar genis capli guild vs guild yapioz suan butun mkaplarde istedigin heryerde savassabilirsiniz gördügünüz düsmani kesin ve guildler görsün isminizi :D
  • Oyunu 5 levele kadar kapatmayı düşünürken 5 levelde binek üzerinde ok atabildiğimi görünce nasıl sevindim anlatamam Binek yokken robot gibi olduğu yerde savaşmaya çalışan küçük kızımız artık binek üzerinde korkusuzca koşarak oklarını savurabiliyor... Ben sevdim, devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ

Oyunu 5 levele kadar kapatmayı düşünürken 5 levelde binek üzerinde ok atabildiğimi görünce nasıl sevindim anlatamam Binek yokken robot gibi olduğu yerde savaşmaya çalışan küçük kızımız artık binek üzerinde korkusuzca koşarak oklarını savurabiliyor... Ben sevdim, devam ediyorum.

eşşeğe binmekde ayrı zevk ama

• Bende başladım guild var mı acaba nick Sultan.
  • Nick Deniz bir arkadaş daha var Barbq guild yok henüz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.