Şimdi Ara

knight la ılgılı sorun soleyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pekı sundireste bisi var farm egg diye o ne ise yarıyor?ve kırdırılıyor mu?eger kırdılıyorsa nerde kırdılıyor?kırdırdıktan sonra ıyı bıse cıkması mannerle alakalı mı yoksa sans mı?bırde arka arkaya absyy kırdırınca cıkma oranı daha mı fazla?birde bi görev var görev degilde blackshitme gidiyom 5 talisman of talia 1 cristal getir ve birsey daha getir diyor karsılıgında random yazıyor o ne??

cvp pls
  • abı o farm egg degıl yenı bısı o da yenı cıktı daha arastırıom 2 gun mu ne oldu o cıkalı ama kırdırılsaydı 3k olmazdı ınan bana o daha baska bısı famılıar egg dıo famılıer aılece demek ama bulucam baska soru varsa beklıom
  • irde bi görev var görev degilde blackshitme gidiyom 5 talisman of talia 1 cristal getir ve birsey daha getir diyor karsılıgında random yazıyor o ne??
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAWBUZORUNLUMU

abı o farm egg degıl yenı bısı o da yenı cıktı daha arastırıom 2 gun mu ne oldu o cıkalı ama kırdırılsaydı 3k olmazdı ınan bana o daha baska bısı famılıar egg dıo famılıer aılece demek ama bulucam baska soru varsa beklıom
    Abisi araştıracak sana söylicek çok iyi araştırmacıdır ve de zekidir(!)
  • yaw o blacksmıtth olayı bak sende talısman of talıa var mı varsa 5 tane lazım bır de hell honfd kes bır kaad cıkıor 7 tane cıkar sonra bulcxan kes cıkar dolu ıron bar bır de 100mu500k mı ne
    lazım paudron of destroctıon yaptır sonra da talıa armora bas talıa skın yapıcak sana random yazma sebebı ıse defanslı talıa mı bonuslu talıa mı bellı olmaz ama talıa skın en az 6m ye gıder pazarda bu arada tamır edılmıyorlar
  • e orda ıronbar ıstemıyor 100 yada 500kda ıstemıyor ne karısık ıs ya

nasıl combo yapcam ögret bakam

oooo ögretmenim canım benim sorularıma cvp ver ögretmenim oooo

• 7050f sen de ac bır forum konus bana bulasma ınsan gıbı yenılere yardım etmek ıstıyom bu oyunu empıre zamanından berı oynuyorum benden ııı bılcek degılsın ya oyuna japon serverı olmasından dolayı yenı gırenler oldu yardım edıoz burda ne atlıon her lafa ayrıca abyss degıl famılıar egg ı arsıtırıcam bılıosan sole bakalım famılıar egg nedır
  • quote:

hemen hemen herseyı bılıom korkmayın sorun sız

sen kucukken kac yasindaydin ?
  • abı once pauldron of destroctıon yapıcaksın sonra hanı bır sey daha ıstıyor ya oınu verıcek sana anladın mı pauldron of destroctıon gorevını yapmak zorundasın oncelıkle nese anlamsındır sen comboya gelınce bak elın w ve s de olucak dıbıne gıdıp skıll vurup s ye basıcan arkasından r ıle vurcan sonra yıne skıll anladın mı ole bır de skıll faıled verecek kadar uzaklasmamalısın yakından gecırıcen bır gerı bır ılerı bunu mause ıle yapma olmaz yoksa
  • offfffffff ya sadece en ustu okumayın knıght la ılgılı dedık geyık yapmayın burda cıdden sorunuz varsa gırın bu foruma yoksa gırmeyın
  • Nickin zorunlu senin delidir ne yapsa yeridir diyorum bu durumda tamam haklısın patosun serverden ibaret olduğunu düşünüyosun ama olsun... bu arada benden çok şey biliyosan patosu neden bilmiyosun? demek ki benden az şey biliyomuşsun zorunlu zorunlu konuşma benle önce nickini düzelt
  • abi sana birşey söyleyeyim mi sen hiç bir şey bilmiyorsun sadece kulaktan dolma 3-5 tane ufak internette takılan çocuklardan duydugun şeyler belki sende onların arkadaşısındır bellimi olur forumda yenisin belliki post kasıyorusn ama burda yüzbaşı veya binbaşı olunca madalya takmıyorlar veya herkese söz geçiremssin
    derlerki söz gümüşse süküt altındır ama sende ne arar
    ayrıca sana öle sorular sorarımki degil sen senin gibi 10 tane adam gelsin bakar durur o soruya gaza gelip sormayacagım ve arkadaşlar sizden ricam bu pm den sonra msj atmayınki üstlere taşınmasın...
  • pm attım bak
  • bu adamı biri bannasın ama cocuum al sana soru knight hangi programlama dili ile yazılmıştır
  • sor sorunu beklıom bılırsem ama bu arada benım bınbası olmak gıbı bır ıstegım yok oyuna gır maradona gıt bak sana kac tane soru soruolar ardı ardına soruları geclıolar ama bunun ıcın ıtemlerının ııı ve pelerınlı olman lazım yoksa ezık derler bılmıodur derler sormazlar
  • kardesım ben hacker degılım sadece oyunu ılgılendıren seylerı bılıom yanı banane hangı dıllle yazılmıssa yazılsmıs umurumda degılsın bu arada lordaragon pm attıgın ıcın cok saol
  • ya ark ne programlama dilindenbahsediyorsun adamın ögrendigi windowsta knightıçalıştırmak ve oyunu oynayabilmek...
    dayanamadım bende bir soru soram
    hani sen eskiymişsin ya
    Söyle bakalım dd droplu itemler neyden düşer bu 1
    İron impact(hani raptora benzeyen) bu neyden düşer
    blue cheats (mavi kutu nerden çıkar(kaç lvllara mesela))
  • forgetten temple diye bisi var o ne edanada saat kacta hangi günler gidiliyor oraya?birde ordaki canavarlar güclü mü?
  • ıron ımpact bosslardan veya troll warıordan duser ama solım kı cok zor duser yanı 2 tane kesıp te cıkmaz ayrıca mavı kutu dıe bısı yoktur mavı kutu derken benzetme yaptı ısen bılmem ama sadece kahverengı kutu vardır oyunda o da oldurdugun her yaratıktan cıkar zuhahahahahhahaha mavı kutu ımıs
  • quote:

kardesım ben hacker degılım sadece oyunu ılgılendıren seylerı bılıom yanı banane hangı dıllle yazılmıssa yazılsmıs umurumda degılsın bu arada lordaragon pm attıgın ıcın cok saol

coksagol mu????

ben sana soru sordum eger soru sordugumda mutlu oluyorsan bizim mahalleden ufaklıklar getireyim onlarda sorsun

bide soru sordum cvp ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordaragorn -- 15 Ağustos 2006; 2:01:22 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.