Şimdi Ara

knight la ılgılı sorun soleyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemen hemen herseyı bılıom korkmayın sorun sız

• gerçekten bilion mu sen harşeyi
  • bir yarışta 3.yü geçersen kaçıncı olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoM_X -- 15 Ağustos 2006; 0:44:08 >
  • 2. ya da 1.
  • 2. ya da 1. olursun zuhahahahahahahaü yaw barı ben sık gonderım su measajlşarı gerı gıtmeyım hep bole zuhaha
  • 3.olursungeyiğe wurmayın sunu
  • dogru ya lan sasırmısım ama kazık sorular sormayın plsssssss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir item i +8 yapmak istersen hangi yolları izleriz
  • lvl nın yuksek olması lazım bastıgın ıteme gore kımısı manner dıo ama degıl
  • ayrıca blessed le basmalısın eger hıgh class ıse gold premıum varsa da tıana pıece kullan ve son olarak cok degerlı ıse ondan daha degersız ıtemler yak sonra bas onu
  • yaw hıc mı sorunuz yok herseyı bılıo musunuz
    http://www.youtube.com/watch?v=mqwpD2uVXuo sunu kopyalayın yapıstırn bılmedıgınız bır seyı ogrenırsınız zuıhahahahahha bunu baskasından ogrendım ama

• zuhahahahahahahhahaü bısıler yazın sorunuz yok mu harbıden yuh be sankı herseyı bılıosunuz
  • Bu forumdaki tek akıllı senmisin al sana soru
  • patosun kaç hpsi defansı attackı var?
  • ewet tek akıllı benım var mı ıtırazın zuhahahahhaüü
  • patos bır server ve oyunun senaryosuna gore kotu tanrı fkt bır adam degıl galıba oyunu bılmıosun zuhahahahaa patosun kac hp sı var? soruya bak yaaaa benı salak sandın herhalde bole bır forum actık ısek bısıler bılıozdur
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAWBUZORUNLUMU

patos bır server ve oyunun senaryosuna gore kotu tanrı fkt bır adam degıl galıba oyunu bılmıosun zuhahahahaa patosun kac hp sı var? soruya bak yaaaa benı salak sandın herhalde bole bır forum actık ısek bısıler bılıozdur
    Sandığın kadar akıllı deilsin hatta tam tersisin Patosa gidiş yolunu öğren sen önce.Senin ne kadar cahil olduğun da belli patos adam deilmiş zuhahahahaa
    Çocuklarla uğraşıyoruz(zorunlu çocuk)

• absyy kırdırmadan ıyı bısı cıkması mannerle alakalı mı?
  • hyr degıl 70 lvl adamın kırdırdıgını gordum chıtın cıktı ark var 51 o kırdı pot cktı

• quote:

Orjinalden alıntı: YAWBUZORUNLUMU

hyr degıl 70 lvl adamın kırdırdıgını gordum chıtın cıktı ark var 51 o kırdı pot cktı

Ben kırdım sen çıktın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.