Şimdi Ara

knight la ılgılı sorun soleyım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baska forumlarda da mıllete ters ters konusuosun
    az once a2 de ısraıl propagandası gıbı bısı dı o baslıkta nıoe tersledın herkesı
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAWBUZORUNLUMU

baska forumlarda da mıllete ters ters konusuosun
    az once a2 de ısraıl propagandası gıbı bısı dı o baslıkta nıoe tersledın herkesı

terslemısmıyım ıyı bak yaptıgı faalıyetın bı ıse yaramyacagını soyledım ....
  • bu forumdan cık baslıgı gel benı tersle olan bır foruma gır senkle ugrasamam ısıne bak bulasma bana lutfen yazma cvp vermıcem sana yazar yazar durursun
  • quote:

bu forumdan cık baslıgı gel benı tersle olan bır foruma gır senkle ugrasamam ısıne bak bulasma bana lutfen yazma cvp vermıcem sana yazar yazar durursun

up oglu up
    yasın kac acaba merak ettımugrasılcak adamsın guzel kardesım senle ugrasmıyımda kımle ugrasıyım burda bı sorunu olan topıc acıyo soruyo sende kendını muallım sandın actın bı topıc sole serverını neyı nekadar bılıyon gelıyım yuzyuze goruselım ıns dıes yada cypherda cıkarsın...
  • aresteyım ben bu arada ben bu topıcı sılmek ıstıom nasıl sılıcem bır solede ıse yara bunu sılıcem ılk olarak zuhahahahha
  • familiar egg ne işe yarar söle bakiim herşeyi bilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 15 Ağustos 2006; 3:54:18 >
  • abı solesene topıcler nasıl sılınıor ben bılmıom sılıcem bu topıcı pısman oldum bak sen yuzbasısın bılırsın sole hadı be bu arada bılmıom famılıar egg ne ıse yaraıor ama onemlı bısey osla 3k olmazdı sundrıeste ne demek ıstedıgımı anlamısındrı
  • quote:

abı solesene topıcler nasıl sılınıor ben bılmıom sılıcem bu topıcı pısman oldum bak sen yuzbasısın bılırsın sole hadı be bu arada bılmıom famılıar egg ne ıse yaraıor ama onemlı bısey osla 3k olmazdı sundrıeste ne demek ıstedıgımı anlamısındrı

ohh be :D
  • ben de sorayım

Dragon Slayer hangi yaratıkdan duser

Totemic Bow'un +1 nin attackı kac

+6 mirageli bi 62 priestin +7/12 str elbise ile attack kac olur

ben coşayım biraz ;

koxp nedir nerden alınır yeni patchle

Dupe nedir nasıl yapılır
  • aga soruları sordugun adam banlanmıs bak yanı 7 gun cezalı ama ben bazılarını solım sana +1 totemıc 135 attack sana sıte verım ıstersen +6 mırage almıs prıest gormedım cunku dexe vermez onlar dragon slayer bedır bılmıorum
  • 1.si ben zaten bunları biliorum gırgırına soruyorum

2.si benim dedigim mirage sword i mirage dagger degil
  • ok
  • muhtesem bir bilgi kabiliyeti
  • quote:

Orjinalden alıntı: goggo_tr

muhtesem bir bilgi kabiliyeti

.
  • muhahaha bu adam bişey bilmio ki sallaıo surekli
  • quote:

lvl nın yuksek olması lazım bastıgın ıteme gore kımısı manner dıo ama degıl

Lvlle Alakası Yok Gold Üyeliğin Varsa Şansın Dahada Artar
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Bu forumdaki tek akıllı senmisin al sana soru

+1
  • quote:

abı o farm egg degıl yenı bısı o da yenı cıktı daha arastırıom 2 gun mu ne oldu o cıkalı ama kırdırılsaydı 3k olmazdı ınan bana o daha baska bısı famılıar egg dıo famılıer aılece demek ama bulucam baska soru varsa beklıom

araştırıyomuş ii bu arkadaş söleyinca araştırıyon demikendini akıllı sanan arkadaş

• peki sana kolay sorucam benim 10m im var 5m ile pot alıom kalan parayı inne bırakıom benim shardım + kac?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.