Şimdi Ara

knight la ılgılı sorun soleyım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pelerin kaç para? knight a-d-v-isor neci pelerine logo nasıl eklenir db nedemek eslanntaki balrog sana kac wurur.....deil edecek bu cocuk beni admin wsw yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 15 Ağustos 2006; 2:04:05 >
  • su lınke tıkla kardeshttp://www.knightonlineworld.com/index.php?pg=temple bu lınkte var anlatmak uzun surebılır ama ıcerıye gırmen ıcın en az 46 olmalısın ama 60 ustu ısen 60 ların saatını beklemelısın bu arada orda beklemelısın cunku 2 dakka ıcınde gırmez sen bır dahakı temple ye kadar gıremezasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAWBUZORUNLUMU

ıron ımpact bosslardan veya troll warıordan duser ama solım kı cok zor duser yanı 2 tane kesıp te cıkmaz ayrıca mavı kutu dıe bısı yoktur mavı kutu derken benzetme yaptı ısen bılmem ama sadece kahverengı kutu vardır oyunda o da oldurdugun her yaratıktan cıkar zuhahahahahhahaha mavı kutu ımıs

troll warriordan düşmez
    hangi bosslardan düşer
    mavi kutu blue treasure chesttir forgotten templedan düşer
    oyunu bilmiyorsun nedeni kahverengi kutuymuş
    her postuna sanki bize kapak yapmış gibi gülme biz sana kapak yapıyoruz
    benim yazacaklarım bu kadar

• cvp larını bılıosan sorma pelerın krala beles ama normal clanlara para ıle en ucuzu 20m ıken en pahalısı 160m ara formları solememım
  • sımdı ben kendım clan kursam pelerın canavarnı kesmeden ve np de yetmez ıse pelerın satan adamdan pelerın alabılır mıyım yoksa ılla da kescek mıyım canavarı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lowe_uk

ya ark ne programlama dilindenbahsediyorsun adamın ögrendigi windowsta knightıçalıştırmak ve oyunu oynayabilmek...
    dayanamadım bende bir soru soram
    hani sen eskiymişsin ya
    Söyle bakalım dd droplu itemler neyden düşer bu 1
    İron impact(hani raptora benzeyen) bu neyden düşer
    blue cheats (mavi kutu nerden çıkar(kaç lvllara mesela))
    Bu arkadaş zorunlu kusura bakma cevaplayamadı hiçbi sorunu istersen ben cvplayim
    ddler artık drop deil artık lwl 50 altı captain forgodan görev alıyor party ile beraber bir yere ışınlanıyosunuz ve yaratığı keserseniz dd chitin sd chitin vs. veriliyor
    İron impact drop deil ft kutularından düşüyor
    Blue chest 60-80 arası ftden çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicious Bee -- 15 Ağustos 2006; 2:08:59 >
  • yazacakların bu kadar ıse defol gıt mavı kutu dedıgın seyden de ıron ımpact dusebılır o kırdırılıor cunku sen ona mavı kutu dıosan bende ona kahverengı kutu derım zuhahahahahahaaa
    ayrıca abyss tende ırpn ımpact dusebılır ama en buyukolasılık gaotıch generatorden dusurmek cok kolayca super ıtemler alınır ordan
  • yaw f1 e koyduğumuz bi skill i nasıl kaydedicez eskiden save vardı şimdi yok öyle bişey
  • evt bende bi sordum ve lorddruids da cvp ver
  • cevap verir misin herşeyi bilmiyo musun yoksa
  • abıler o artık save edılmıo kı yanı her saferınde ayarlıcaksınız ama farkettı ısenız yenı patch geldıgı zaman skıll ler yuklenmıs oluyor f1 e o umutsuz vaka cok soryy
  • ben biryerde görmüstüm save oluyordu galiba ama nerde unuttum oluyor galiba nasıl olmuyor ya??

bugunluk yeter yarına sorarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordaragorn -- 15 Ağustos 2006; 2:12:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAWBUZORUNLUMU

abıler o artık save edılmıo kı yanı her saferınde ayarlıcaksınız ama farkettı ısenız yenı patch geldıgı zaman skıll ler yuklenmıs oluyor f1 e o umutsuz vaka cok soryy

skillerri dizip exitle cıkın we bu cocuk resmen post kasıo cvp yazmaın suna
  • japon serverlerı gıbı oldugundan berı olmuyor ya unuttular onu ya da kaldırdılar ama bnce ılerıdekı pacth lerde onu tekrara koyarlar oraya ya da save etmemız gerekmez amınnnnnnn
  • Rezalet ...

Bu Senın Bilmiş Halin DegiLmi !
  • exıt le cıkmayı da denedım olmuyor ıstersen dene ama yalan atmayalım lutfen beklıorum gır oyuna dene bakalım post mu kasıo musum yoksa bılgı mı verıomusum ayrıca kımse bana sızın kadar slk ca sorular sormadı sımdıye kadar dıelımkı pst kasıom sanane soruna mı gıdıor
  • ne oldu sustun neden acaba
  • ya varya ark inan dışarı çıkmıştım su adama kapak olsun diye bira aldım kendime gece boyunca eglenecektim ama saol
    cevaplamışsın biliyorum ben dd lerin yerini 47-50 arası bir party başkanı ile giriliyor twin ape ler ve harungalar vardı desert harungamıydı neydi orda drop ve sertifika için gitik biz sertifikayı aldık ama çok dandik bir item verdi be neyse sorun bunlar degil bizim bu sorunlu ark ile ugrasmamaız
    adam kahverengi kutu dediya ne hale gelmişiz....
    daha hiçbirşey yazmıyourm forumda olan ve saygılı bilgili insanlara ii geceler...

şimdide msjı kontrol ederken baktımkıvırıyor adam alla alla yok mavi kutu kırdılırı diye sanırım arkadaşta ciddi göz problemleri var
    abi senin göbek adın döndü felan mı??
    quote:

Orjinalden alıntı: 7050F

quote:

Orjinalden alıntı: lowe_uk

ya ark ne programlama dilindenbahsediyorsun adamın ögrendigi windowsta knightıçalıştırmak ve oyunu oynayabilmek...
    dayanamadım bende bir soru soram
    hani sen eskiymişsin ya
    Söyle bakalım dd droplu itemler neyden düşer bu 1
    İron impact(hani raptora benzeyen) bu neyden düşer
    blue cheats (mavi kutu nerden çıkar(kaç lvllara mesela))
    Bu arkadaş zorunlu kusura bakma cevaplayamadı hiçbi sorunu istersen ben cvplayim
    ddler artık drop deil artık lwl 50 altı captain forgodan görev alıyor party ile beraber bir yere ışınlanıyosunuz ve yaratığı keserseniz dd chitin sd chitin vs. veriliyor
    İron impact drop deil ft kutularından düşüyor
    Blue chest 60-80 arası ftden çıkar

• o gorevler dd vermıo lar ben patosta gırdım 46 dı lvl destroyer ya da balde +5 secıosun
  • bu arada yanlış id ile girmişim sorry ben lowe_uk
    paladin__ o da benim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.