Şimdi Ara

Knight neden kasiyor?????lutfen yardımmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pcnin özellikleri
    Pentium 4 2.4 ghz
    256 mb ram
    128mb ekran kartı
    2gb sanal bellek

şimdiden teşekkuler

• beyler lutfen cvp verin çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free_Wolf

beyler lutfen cvp verin çok önemli
    256 ram yanına en az bi 128 daha al
    ben de 256 vardı oyun açılırken loading caracterin dolmasını 10 dk. bekliyordum şimdi 512 aldım şimdi 1 dk. doluyo

ram yükselt
  • quote:

Orijinalden alıntı: acunbey

256 ram yanına en az bi 128 daha al
    ben de 256 vardı oyun açılırken loading caracterin dolmasını 10 dk. bekliyordum şimdi 512 aldım şimdi 1 dk. doluyo

ram yükselt

Alıntıları Göster
    saol kardeş bi sen derman oldun

• quote:

Alıntıları Göster
    sen saol
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yanına 2 tane 256 al..Daha iyi olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelThePain

Yanına 2 tane 256 al..Daha iyi olur .

Alıntıları Göster
    256 ram la alakası yok
    buna %100 eminim
    ARK ın pc
    256 Ram
    64 mb ekran kartı
    bunları söylemem yeter ve kasmıyor
    fazla program çalışmasından dolayı kasabilir.
    bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

256 ram la alakası yok
    buna %100 eminim
    ARK ın pc
    256 Ram
    64 mb ekran kartı
    bunları söylemem yeter ve kasmıyor
    fazla program çalışmasından dolayı kasabilir.
    bence

Alıntıları Göster
    kesinlikle ramdan
    sabah açtım knightı kasıyordu
    öğlen gittim ram aldım 256 daha (512 oldu)
    akşam açtım kasmadı
    yine aynı sistem ve aynı programlar çalışıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: acunbey

kesinlikle ramdan
    sabah açtım knightı kasıyordu
    öğlen gittim ram aldım 256 daha (512 oldu)
    akşam açtım kasmadı
    yine aynı sistem ve aynı programlar çalışıyordu

Alıntıları Göster
    Benim öbür evdeki internet 256 idi ve iki kişi kullanıoduk acaip kasıodu.Şimdi bu evde internet 512 ve tek başıma kullanıorum yine aynı pc.hiç bir kasma yok bu senin internet hızından olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Benim öbür evdeki internet 256 idi ve iki kişi kullanıoduk acaip kasıodu.Şimdi bu evde internet 512 ve tek başıma kullanıorum yine aynı pc.hiç bir kasma yok bu senin internet hızından olabilir.

Alıntıları Göster
    256 mb ekran kartı yok 128mb ekran akrtı yok 64mb ekran kartı v.b. yazılar

BİR VGA'DA ONEMLİ OLAN O VGA'NIN MB ONEMLİ DEYİLDİR, ONEMLİ OLAN GPU'DUR

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

256 mb ekran kartı yok 128mb ekran akrtı yok 64mb ekran kartı v.b. yazılar

BİR VGA'DA ONEMLİ OLAN O VGA'NIN MB ONEMLİ DEYİLDİR, ONEMLİ OLAN GPU'DUR

Alıntıları Göster
    bazen knight oynarken cpu kullanımı %100 e çıkıyor ve oyun takılmaya başlıyor bu cpu %100 olunca işlemci kasılıyor mu demek ve bunu çözmek için ne yapmak gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: gkurtaran

bazen knight oynarken cpu kullanımı %100 e çıkıyor ve oyun takılmaya başlıyor bu cpu %100 olunca işlemci kasılıyor mu demek ve bunu çözmek için ne yapmak gerekir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gkurtaran

bütün oyunlarda işlemci %100 calısır yani işlemcinin tümü o program icin govede demektir.. bunu indiremessin bu %100 calısıncada işemci tam olaraka kullanıldıgı icin işlemci ısınır zararı yani ısınmasıdır... bundan dolayı bilgisayarın sogutulması gereli ve onemlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orjinalden alıntı: gkurtaran

bütün oyunlarda işlemci %100 calısır yani işlemcinin tümü o program icin govede demektir.. bunu indiremessin bu %100 calısıncada işemci tam olaraka kullanıldıgı icin işlemci ısınır zararı yani ısınmasıdır... bundan dolayı bilgisayarın sogutulması gereli ve onemlidir

Alıntıları Göster
    benimde aynı dert ram ım kucuk acayıp kasıyo benim pc nin ozellikleride sunlar:

pentium 3 işlemci 799 MHz
    128 mb ram
    128 ekran kartı

ekran kartı yuzunden kendimi anca goruyorum ekraf karanlık oluyo zaten ramde kucuk donup duruyo çok sıkılıyorum bu bilgisayar yuzunden kaç kere yatmısımdır.bilgisayara ram ve ekran kartı ilave etmek istiyorumda para yok para biriktirmeye başladım sizce kaç para eder hiç bi fikrim yok yeni kasa mı alsam ram mem filan mı eklesem bi yardım edin

not:5 senedir bu bilgisayarı kullalıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlipKnot06 -- 19 Temmuz 2006; 18:33:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SlipKnot06

128 mb ram
    128 ekran kartı

ekran kartı yuzunden kendimi anca goruyorum ekraf karanlık oluyo zaten ramde kucuk donup duruyo çok sıkılıyorum bu bilgisayar yuzunden kaç kere yatmısımdır.bilgisayara ram ve ekran kartı ilave etmek istiyorumda para yok para biriktirmeye başladım sizce kaç para eder hiç bi fikrim yok yeni kasa mı alsam ram mem filan mı eklesem bi yardım edin

Alıntıları Göster
    Ben de genellikle kasarak oynuorum ama en yakın zamanda 256 mın üzerine 512 eklettiricem.

• quote:

Orijinalden alıntı: SlipKnot06

128 mb ram
    128 ekran kartı

Alıntıları Göster
    abi napmışsın sen yav ben o bilgsiyaar en fazla 1 sene dayanırım bea hemen deiştir

edit:yazım hataları..

• quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

abi napmışsın sen yav ben o bilgsiyaar en fazla 1 sene dayanırım bea hemen deiştir

Alıntıları Göster
    256 mb ekran kartı yok 128mb ekran akrtı yok 64mb ekran kartı v.b. yazılar ? pardon

512 lik ekran kartı bile war ? ne den bahsediyorsun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi

256 mb ekran kartı yok 128mb ekran akrtı yok 64mb ekran kartı v.b. yazılar ? pardon

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Junger

Amerika da 1gb a kadar çıkan ekran kartları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto Skorzeny -- 20 Temmuz 2006; 7:12:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Otto Skorzeny

quote:

Orjinalden alıntı: Junger

Amerika da 1gb a kadar çıkan ekran kartları var

Alıntıları Göster
    bide bana yardım edin bakıım şimdi 512 mb ram 80gb bellek war 15 gb si dolu 128 mg ekran kartı war şimdi gel gelellim sorunuma.. anlamadım böle bişi pc süper knight a giriosun ilk girişte takılıo wsonra oyundasın 5 sn de 1 3-4 sn liine takılıo town çekşosun 30 sn kesinlikle ama bazende bu hiç olmuo süper çalışıo sizce napımm?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: By PCCoPAt

ne yapalım para olmayınca
  • 256 m ram bu oyun için yeterli deil.en az 512 mb ram gerekli.anca kurtarıyor.ekran kartının mb tına bakarak iyi bir kart denilmez.

sen 512mb kart alırsın ben seni şuanki 128 mb ekran kartımla geçerim.gibi vs.

ekran kartı alıcaksanda şunlar bakmasın

1)aktif kaç pipeline var (en az 8 olmalı bu yoksa kurtarmaz)
    2)gpu ve ram hızı ney( o/c nekardar edilebilir)
    3)uzun süreli oyun oynamalarında ısı sorunu varmı

bu 3 özelliğe ğere bir kart alırsın.başın ağrımaz.isterse 128 mb olsun öenemli deil.önemli olan yukarıdaki 3 özellik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.