Şimdi Ara

Knight niye bu kadar mal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Knight ı 6 ay önce bırakmıştım.aklıma geldikçe bazen knght ın bu koxp için neler yapabileceğini düşünüyorum.şu aşağıdaki saydıklarımın 1 tanesini yapsana yetmez mi_?_?_?_?

-kaliteli ve çok sayıda gm.
    -her gün yeni patch getirebilir.
    -para ya kıyıp yeni bi güvenlik programıyla anlaşabilir.
    -hadi bunlarda olmadı okçuyu kaldırsın oyunu yenilesin...

diyeceğim şu ki; Büyük paralar kazanan knight biraz para harcayıp şu saydıklarımdan bazılarını yapsa koxp kalkar.Ha para harcamıyosa demekki parayı başka şeylerde kullanıyo(yani:başka yerlere para lazm).oyundaki şüphelerim iii ce arttı bu yüzden oyunu sizde bırakın bireaz mantıklı olun...

• quote:

Orjinalden alıntı: excessively

Knight ı 6 ay önce bırakmıştım.aklıma geldikçe bazen knght ın bu koxp için neler yapabileceğini düşünüyorum.şu aşağıdaki saydıklarımın 1 tanesini yapsana yetmez mi_?_?_?_?

-kaliteli ve çok sayıda gm.
    -her gün yeni patch getirebilir.
    -para ya kıyıp yeni bi güvenlik programıyla anlaşabilir.
    -hadi bunlarda olmadı okçuyu kaldırsın oyunu yenilesin...

diyeceğim şu ki; Büyük paralar kazanan knight biraz para harcayıp şu saydıklarımdan bazılarını yapsa koxp kalkar.Ha para harcamıyosa demekki parayı başka şeylerde kullanıyo(yani:başka yerlere para lazm).oyundaki şüphelerim iii ce arttı bu yüzden oyunu sizde bırakın bireaz mantıklı olun...

Hemen bırakıyorum.
  • k2 nin k0xpu engellemesi bence çok kolay fakat, k2 k0xpu kaldırınca gelirinin azalacağından korkuyor.Aslında k0xpu kaldırmasalar bile oyunda onlıne Gm gormek istiyoruz Carnac East'a Gm in girdiğini görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.