Şimdi Ara

Knıght Online 5-6 snde Bir Takılma (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar knıght online PWP serverlerde oynarken takılma problemi yaşıyorum ve bu uzun zamandan beri var. windows xp sp3 kullanıcısıyım. ve boylede kalıcam heralde :) Sorunum şu arkadaşlar 5-6 snde bir anlık takılmalar olusuyor ve bu durum beni açıkcası çok ama çok rahatsız ediyor oyun oynanmaz hale geliyor diyebilirim.

Ve bu sorunu 2 aydan beri çözemedim 4 kere format attım sonuç Hüsran :S:S:S

Bütün driverler mükemmel şekilde güncel flash player yüklü Xdirexct yüklü herşeyim tamam ama Full itemli başlangıçlı serverlerde kasıyor ama Myko (Emek,zor) serverlerde kasma yok ve emek serverler eski sürümdür. bilmiyenler olabilir. nedenini halen anlamış değilim ama lütfen yardımcı olun zor durumdayım kafayı yemek-
    üzereyim gerçekten. sistemimide yazayım

1,5 gb Ram

atı radeon hd 3600 ekran kartı (512mb)

İntel celeron 2.40---2,41 ghz işlemci

160 gb hdd

Anakart : FC 8S648.RZ BİR ANAKARTIM MEVCUT.. Yardım ederseniz çok minnettar kalırım gerçekten yardıma ihtiyacım var çözümünü biliyorsanız lütfen yardımcı olun.

Şimdiden ALLAH razı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: MyRieLL

Merhaba arkadaşlar knıght online PWP serverlerde oynarken takılma problemi yaşıyorum ve bu uzun zamandan beri var. windows xp sp3 kullanıcısıyım. ve boylede kalıcam heralde :) Sorunum şu arkadaşlar 5-6 snde bir anlık takılmalar olusuyor ve bu durum beni açıkcası çok ama çok rahatsız ediyor oyun oynanmaz hale geliyor diyebilirim.

Ve bu sorunu 2 aydan beri çözemedim 4 kere format attım sonuç Hüsran :S:S:S

Bütün driverler mükemmel şekilde güncel flash player yüklü Xdirexct yüklü herşeyim tamam ama Full itemli başlangıçlı serverlerde kasıyor ama Myko (Emek,zor) serverlerde kasma yok ve emek serverler eski sürümdür. bilmiyenler olabilir. nedenini halen anlamış değilim ama lütfen yardımcı olun zor durumdayım kafayı yemek-
    üzereyim gerçekten. sistemimide yazayım

1,5 gb Ram

atı radeon hd 3600 ekran kartı (512mb)

İntel celeron 2.40---2,41 ghz işlemci

160 gb hdd

Anakart : FC 8S648.RZ BİR ANAKARTIM MEVCUT.. Yardım ederseniz çok minnettar kalırım gerçekten yardıma ihtiyacım var çözümünü biliyorsanız lütfen yardımcı olun.

Şimdiden ALLAH razı olsun..

Normal Bir Durum Hocam Pc Özellikleri Belli Ediyor. Kendini Zaten Windows 8 At Düzelir Belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 PC den 2 KO açma yöntemi.
    19 yıl önce açıldı
    Yardım edin Counter 1.6
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.