Şimdi Ara

Knight Online a tekrar başlasam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Knight Online ile tanıştığımda 17 yaşımdaydım şimdi 25 oldum. Farklı oyunlar denedim vs fakat en güzel savaş sistemi pvp vs Knight Online daydı. Fakat bu oyunu bırakma sebebim cs falan dolaşan koxperlardı. Şu an hala koxperlar var mı? Başlasam hala aynı sorunlarla mı karşılaşırım?. Neler değişti? Aydınlatır mısınız? :)

• hiç bulaşma diyorum. zaten senin aradığın o ortamı artık bulamazsın. bende 2004-2010 yılları arasında oynadım. En son girip bir bakayım dedim de yok arkadaş oynanmaz. +9 full olmadan oyundan tat almazsın. Herkes de minumum +1 takılar full in ib roc rol vs vs yani oyun para oyunu olmuş sadece. Koxper yok neden çünkü genie gelmiş yasal koxp arada tek tük illegal koxper çıkıyor onlarda delosdalar. Ben 1 ay takıldım 80prim ile 2010dan kalma itemsiz sonra bıraktım tekrar.
  • Eski sunucularda +9 raptor 15 TL çünkü herkesde +9 +10 itemler var.Yeni sunucularda ise +10 yok diye biliyorum varsada 1 elin parmağını geçmez.Yeni server dediklerim orion , asgard.Ben tekrar başlayacağım ama hangi sunucuda başlasam ne yapsam karar veremedim.Hile ise çok azalmış durumda.
  • Parayı veren düdüğü çalar modunda indirip biraz bakayım dedimde özlemediğimi fark ettim oyunu :D Farklı oyunlara yönelicez artık yapcak bişey yok
  • önermem hocam para para para..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başla ortamın olmadığını göreceksin zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben 6 sene oynadım bıraktım çok özledim 1 ay önce yine başladım ama artık eski tadı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.