Şimdi Ara

Knight Online Açılalı Ve Bugün.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok süürükleyici sen knigt online ile ilgili bir kitp yaz 'knigt hayatım' çok güzel 0olurdu
  • Zevk İçin Oynuyoduk Bu Oyunu
    Hırs Yaptık İtem derdine düştük ytl vs...
    nerden nereye Geldik
  • guzel bır knıght hayat vıdeosu ama usendım acıkcası hepsını okumaya
  • güzel hikaye acısıyla tatlısıyla knıght eline salık
  • saol kardes okudum merk etme daha ne serverlar gelır ama bi gun kapanacak bu oyun ozaman gorucek millet
  • valla eline sağlık güzel bi paylaşım olmuş senin adına sewindim oyunu bıraktığın için darısı başıma
    belki beni tanırsın ben I3iberOne
  • KARDES BENDE BIRAKMAK İSTERİM AMA ARKADAS CEVRESİ COK ÖNEMLİ ARKADASLARIN YANINA GİDİYON KNİGHTLA İLGİLİ KONUŞUYOLAR MECBUREN SENDE İNTERNET CAFEYE YANİ ARKADAS SENİDE ALIŞTIRMIŞ HERŞEY ARKADASTA BİTİYO
  • bende ilk olarak beramusta başladım senin anlatığın gibi bi canvar bağırıyo sonra bi koltuktan karakterini kaldırmak sarıyodu arkadaşlar bermusta oynuyodu banada orayı mnerdlr ilk olarka mage açmıtım hiç unutmam bana saphireyi güçlenme taşı diye yutrmuşardı çok sevnmiştim oyunun en güçlüsü ben oalcma diye tabi şimdi ne olduğu bilioz.. her neyse süper yazmışsın benim hayatımla yakından ilgili biraz benzer
    heralde ben yazsam burdaki foruma sığmaz

• sonuna kdr okudum çok güzel yazmışsın sen romancı olmalısın anlatışın çok sürükleyici
  • güzel yazmışsın bea :)
  • Hepsini okudum gerçekten güzel yazmıştın..Gerçekten arkadaşın dediği gibi anlatışın çok sürükleyici başka yazıların varsa okumak isterim '^^
  • ewet arkadaşım çok güzel yazmıssın eski günlerimi hatırladım knightda sabah okulu ekerdik okul parasıyla knıght oynardıkdeli gibi aynı 2 arktık ikimizin çarıda mage idi her gün zombi teesine giderdik artık orda tanınmıştık ama sonra oyunun cacığı çıktı

• Gercekten guzel bir yazı. Herkesin yasadıklarının guzel bir ozeti.
    Ama bu kadar anıyı bir anda kenara atmak zor olacaktır.
  • 35 günde 60 lwl şimdi 4 günlük 60 lwl yapmk
  • Good.Çok güzel olmuş
  • aynen benimde serverlar değişik hikaye aynı :)
  • Bu kadar uzun süre oynamana rağmen o kadarda iyi bir charın olmamış anlaşılan ya dupe ile yada k.o nun aptal yönetimi ile engellenmiş neyse bırakman Kendin için iyi olmuştur heralde.
  • Çok Güzel Özetlemişsin Eline SağLıK..
  • güzel hikaye. emeğe saygı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.