Şimdi Ara

Knight Online Açılalı Ve Bugün.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir - 17 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Videoları İzledinizmi
  • kardeş ben de xgenonunn ilk açıldığı gün oyuna başlamıştım düpe yapmaktan oyun oynayamıyordum
    vayy be eski günler
  • kardeş hepsini okudum hiç sıkılmadan hikayelerimiz nerdeyse AYnı
  • hepsini okudum cok gsl yazmışşın bn ilk oyuna ke döneminde basladım bir mage ares de :S edena duruken sonra sn edena ya geç dedier geçtim charım hacklendi bigün deneyeyim dedim we char 54 dü hackleyenler şifreyi eri werince ii oluo yaf
  • ASLINDA BU Bİ HİKAYE DEĞİL GERÇEKLER
  • ben de bırakmak isterim ama bıakamıyorum
    keske kapansa da zorunlu olarak bıraksak
  • ben ko ya başladığımda ares ve dies vardı cafeye ko yu ben götürdüm koxp yaptık düpe yaptık hackledik hacklendik sonra baktım eskiden top oynardık şimdi ko muhabbeti sınıfta ko muhabbeti artık bıktım kızlar bile ko muhabbeti yapıyordu bende bıraktım oyunu gayette mutluyum ve artık bizim mahallede kimse ko oynamıyo onlara ben öğrettim ben bitirdim ko yu
  • eline sağlık güzel olmus
  • vay be ne hikaye
  • ben edana çıkmadan önce başladım oyuna biraz geç başlamışım heralde o zamanlar presiz 2. server dan 1. servera geçiliyordu select char.da vardı

neyse dies de başladık arkadaş açtı accountu girdim paper mage açtım maradondan başka yer yok zannediyodum anvili de havuz gibi bişe zannediyodum millete ne arıyonuz burda die pm atıyodum neyse 29 da el morada gittim ash den disbantladılar civciv patlayınca 6-7 ayda zombide yata kalka char anca 45 oldu arkadaş bayadır oynuyodu bana mage staf +8 verdi ben tabi ne olduğunu bilmiyom dts party lerine felan giriyom arasıra adamlar almıyo neden almadığını bilmiyom almadığını sonra dedi işte arkadaş stafı pazara koy alırlar dedi ben kaça koyem dedim 9 9 a koy dedi bana bende koydum 9 9 a ama 99 coins e adamlar çekti tabi hemen (hayatımın ilk trade i) kimin çektiğine bakmayı dahi bilmiyodum ki istiyem geri.arkadaşa soyledim noob sun olum sen dedi bana elixir verdi +1 dedi işte bunu pazara koyma sakın o da silindi gitti sonra su an pathosta bu oyuna dewam etme mücadelesi veriyorum ama bu uzun sürmeyecek artık...

ah ah eski günler......................................

• herşeyi çok güzel açıklamışsın
    oyunu bırakmakla en iyisini yapmışsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.