Senin gibi iyi arkadaslar sayesinde cok iyi şeyler öğreniyoruz.Seni takdir ediyorum
eskiden harbiden daha iimiş
aynı benim halim
güsel bir knight hayat öyküsü.bence oyunun yeterince tadını çıkarmışsın bırakman doğru tercih..
çok hoş bir yazı olmuş ama sonuç kötu boşu boşuna giden koskoca bir 4 sene
bütün serverlarda oynamışsın be bende 3 ay oldu bırakalı
ben cypher açıldıgında başlamıştım evet daha güzeldi şimdiye göre belki efektler daha kötü olabilirdi ama bence daha zevkli idi en azından bu kadar dupe bug koxp yoktu yani...
benim zamanımdada oyuna girerdim bi item upgrade ettiğimde yanınca oyundan cıkar tekrar girerdim bakardım item yerinde duruyor
Gerçekten güzel yazı yazmşsn normalde hiç okumam ama serverların doğşndan başlamşsn gerçekten güzel yazı...pathos kısmında benimde adım geçmiş keşke bizden kopmasaydn seninle takladğıma göre düşüncelerimizde uyuşmş ama benimde bırakmam yakındır 60olmakSHARD hayatında başarılar diler umarm her şey istediğin gibi olur kendine iyi bak...
Spikemasterbn lr mage ve ark warrior +7 ii +8 chitin var arkamızda da heal-debuff priest ama malice li olmasına raamen kesemedik spikemaster içok sinir oldum
onun dışında eskiden b1 e girmek için ededa 3 e giriyoduk sonra select char yapıyoduk char bolumu gelince back diyoduk sonra b1 tek tık
bak kardesım ben bıraz sonra basladım 1 asas kastım noob ken 45 lwl de soyuldu bıraktım sonra warıor actım su an 74 lwl im ama oda gıtt andream charım soyuldu dh nın yavas yaas tadı kactı dıe bıraktım ama senı tanırım bayadır dh desın basına gelelnler kotu bende artık pw serwer oynuyorum he noldu soyan cocugu buldum ıtemlerı aldım ama sıfre degısmıyo nabım ben sımdı pw oynuyorum ama ii yapmısın hayrını gor hayatında ii sans lar
quote:
+1
roman yazmayı dene
quote:
Orjinalden alıntı: CaLL_of_BLooDY
Bakanlar Var Ama herhalde okumaya Üşeniyorsunuz.. Neyse Canınız Saolsun
hepsini okudum baya uğraşmışın bende premıum bittiginden beri girmiyorum çünkü ben 2 haftadır oyunu bırakmış bulunuyorum anca günde 1 defa ark.ın charına giriyorum arena yapmak stres atmak için NOT:bırakmayanlarda zaten giremiyo
hepsini okudum güzel özetlemissin bende beramus açıldıktan biraz sonra basladım oyuna çok güzeldi lvl 5 oldum die seviniyordum hele civcivimi patlatınca havalardaydım artık kimse ezik demicek diyordum ama bide şu hale bakın 70 lvl ezik oldu
Swake sen miydin
kac yıl oldu hatırlamıorum ama güzel 1 yaz günüydü arkadaşlar ko ko diip duruodu diodum ne bu konuşmalarını anlamıodum sonra.... 1 gün öğrettiler hepsi beramusdaydı ÜYE OLDUM BERAMUS 1 E BASTIM CONNECT VE CHAR AÇMA YERİ GELDİ güzel 1 mage açtım :) noobdu.... 36 oldum asas oynamaya karar werdim arkadaşlarım glypdont da kasıorlardı o zmnlar tabi koxp yoktu xtrap hiç yoktu HackShield wardı asasım 55 oldu 60 oldu 63 derken hacked... ardream asası açtım yıl başına gelmeden 1 ay önce sürekli server geliodu.. ardream asasım 59 +8 dual cleaverla girdim yılbaşına eventdan çıktımıda 1 elimde +7 shard dier elimde +8 md pp kekuri +1 ler wardı çok seviniordum ama pk sıkmıştı.. mage açtım yeniden 60 oldum _kara_buyucu_ nün clanı Legends0fBeramus a girdim şubat tatiliydi her sabah 8 gece 12 falcondaydık yavaş kasmıştım koskoca tatilde 64 olabildim 65 e giderken char hacked... artık beramusda oynamıacaını biliodum yeni 1 yere başlamam lazımdı buldum:LOGOS arkımın warrioru wardı şimdi 65 oldu MenDakkaDukka ismi bende FORMenDakkaDukka die arklıı simegeeyen 1 priet char açtım 59 oldum eline dol aldım chitin seti dd i çektim başladım pk ya 58 lwl da ardreamde öldüremiolardı tek başıma 20 kişi gelirse ölüorduk :) ve hala bu charı oynamaktayım daha dorusu oynayamamaktayım BEN PRE ALMAYA DEVAM EDİCEKKEN ETMİCEM ARTIK ve koyu geçici ara ile bırakmaya karar werdm...
güzel yazmışsın ellerine sağlık
çok güsel ben de ilk x de açmıştım [4server vardı o zmn ] orc mage sora kuzi dedi gel human ol, oldum bende..ilkten zor geliodu kimse kasmıodu (civciv vardı, ozmn lar deru bilmesdim ki gidem ](kendim kastım skeleton da) kuzen kascam dedi hack lendi sora kaldım ben tek oyunun herşeyini kendim öğrendim. İlk den 20 lwl oldum çok sevindim ilk ark ım "Konsey" di hiç unutmuom belki hatırlıodur.nese kastım 27 oldum dahada sevdim oyunu 30,35,39,40,45,51,54 ençok 27-39 42-45 45-51 51-54 arası zorlandım şuan assas kasıom x de 55 olam ardrream yapcam tabe serverlar açılırsa...