Şimdi Ara

Knight Online Açılalı Ve Bugün.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bırakman eb güzeli ama çok zaman kaybın olmuş
  • oyun ilk zamanlarda cok ii di yaw bılmıoduk fazla ya ondan tek amacım 40 lvl olup eslantta gidebilmekti
  • kardeş süper hiç sıkılmadan teker teker okdum çok süper
  • okurken kendimden geçtim ben başladığımda server listesi karışık bi şekilde geliyordu koxp yeni moda olmuştu sanırım
  • harika duygulandım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoopenes -- 15 Nisan 2007; 1:09:13 >
  • daha dün gibiydi ne günlerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Errorİt

onun dışında eskiden b1 e girmek için ededa 3 e giriyoduk sonra select char yapıyoduk char bolumu gelince back diyoduk sonra b1 tek tık

çok doğru nerde o günler
  • Ellerine sağlık kardeş çok iyi anlatmışsın ne kadar boş zaman harcadığımızı bu yazıyı okuyanlar bundan bi ders alır belki. Gerçi onlar böyle ne yazılar görmüştür ama benimkisi sadece temenni.
    ELLERİNE SAĞLIK harika anlatım
  • ko yu ozlettin provakeyle harpy kesmeye çalıştıgım gunler geldi aklıma elimde rar item bir bone staff ustum capulcu gibi ahhhhhh ahhhhhhhh
  • ben baştan sona kadar okudum çok güzel olmuş ben sen bunu kitabını çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

bütün serverlarda oynamışsın be bende 3 ay oldu bırakalı

kadir sen misin?
  • Arkadaşlar Gerçekten Hepinize Helal Olsun Ve Tşk Etmek Gerek.. Ben Kimse Okumaz Diye Düşünmüştüm.. Baktım 70 küsür Kişi.. Hikayeme yorumlarınız için Tşk Ederim....Unuttuğum Çok Şey Varmış Şimdi Düşündüm Aslında Eklemek İsterdim ama Artık Bu Oyunun Adını Duymak İstemiyorum.. Birde Benim Pathosdaki Charım hacklendi demiştim??.. Hatırlarsınız.. O hack yediği Zmn Çok Güzel Bir Video Çekmiştim.. Foruma Koymuştum 12xx kişi okumuştu.. Hikayemi Beğendiyseniz Onuda Koyayım.. Onu Kesin Beğenirsiniz.. Gözleri Dolanlar Vardı Hemen Koyuyorum Bidakka..

http://www.youtube.com/watch?v=U6G58V7yNN8 <<< İşte Bu PATHOSdakimin Hack yiyişi

http://www.youtube.com/watch?v=QsUNE106FpY <<< amaniiin adlı charımın hack yiyişi ama Rollback attırmıştım..

http://www.youtube.com/watch?v=9u75bdYo5Lk <<< buda Prem Yokken.. Yani Presizlerin Çektiği Bir Durum İyi Seyirler.. Hepsini Kendim Yaptım

• way be bi car için arkadasın satmıs seni
  • anlatsam roman oollrurr ahh ahhh eski günler anlatsam harbi rtoman olur cafe anıları fln
  • dupe bug fln oldugu zaman oyunun tadı olmuyo be
  • çok sürükleyici olmuş 35-40 lwl olduğum günler geldi aklıma
  • anlatmadığı birşey var....

1 yıl kadar önce forumdaki acc'um theladypriest'tı . ke zamanında charım 68 olmuştu .gidip makroyla servant of issiloon kesiordk. serverın en zengini olabilceğim kadar param ve itemım oldu.çünkü 2 güne bir cs düşüyordu.(bkz: angelfall'dakinide ben sattım)sonra ardream olayı çıktı 2 tane char kastım biri bp biri rogue (assasin) bu charlardan bp olanı bu arkadaş tarafından çalındı... .ardından forumdn overtechle birlikte charları sattık. sonra gidip wow aldık üstüne bc aldık. sonra kredi kartım olmadığı için paranın üstünü 12 aylık premimumm için verdim.

dune maulda 61 shamanım var şuan leevancleef
  • Hepsini okudum :)) Çok güzeldi kaptırdım, devamı yok mu?
  • gerçekten çok uzun süre oynamışsın sürekli char deiştirmen oyundan sıkılmanı engellemiş tek charla devam etseydin sıkılır bırakırdın
  • Fire Drakeden sonra kasamadım zaten çıkçağına yakın başlamıştım hemencik soğudum oyundan bi türlü item bulamadım anca yaza artık

hikayede güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.