Şimdi Ara

Knight Online Bir nesli zehirliyor Dur diyecek cıktı sonunda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

NE ANLIYORLAR İĞRENÇ<Bİ SİMİLASYON STRATEJİ OYUNUNDAN KARDEŞİM GİDİN COD4 CRYSİS OYNAYIN

Knight ne strateji ne de simülasyondur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

quote:

NE ANLIYORLAR İĞRENÇ<Bİ SİMİLASYON STRATEJİ OYUNUNDAN KARDEŞİM GİDİN COD4 CRYSİS OYNAYIN

similasyon rpg o be

• artık a1 e tek atacağım
  • İsteyen oynar isteyen oynamaz tarzında bi yorum vardı Eroini ya da ne bilim uyuşturucu tarzı maddeleri de isteyen içer isteyen içmez..En azından kafelerde yasaklanması çok iyi olmuş. Az önce bi kafede işim vardı. Orada görmüştüm yasaklandığını. Sadece o kafeye ait sandım ama yasa çerçevesinde yasaklandığını gördüm.. Çok iyi olmuş.
  • gelecek nesillerin beyinlerini yıkamak için yaratılmış bi oyun.
    eğer böle devam ederse geleceğimiz parlak değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akçalı.

Kimseyi zorla oynatmıyolar bu oyunu.. İradesine sahip olan oynamaz.

yorumundakı mantıkla
    uyusturucu serbest olmalı

bu uyusturucudan daha fazla bagımlılık yapıyor

bence ben 1000 ytl kazandım serbest olsun dıyenler sacmalamıs

kaybedenler ıcın bu uygulama hem sadece para degıl kaybedılen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AraknaTr -- 11 Mayıs 2008; 18:10:38 >
  • HER YERDE KAPATILSIN.
  • Ben oynardim eskiden bu oyunu ama hic bagimlisi olmadan. Gunde 1 saat falan. Gerci ben birakali 1 sene oldu ya neyse.
  • kafelerde yasaklanması iyi olmuş
    0-12 yaş arası veletlerden kurtuluruz hiç değilse
  • quote:

Orjinalden alıntı: killsomething

quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

quote:

similasyon rpg o be

MMORPG demek istedin sanırım.İkisi arasında çok fark var.Ve inşallah bu uygulamadan sonra L1'e tek atarım

• zamanında bende oynadım bu oyunu gece gündüz bilgisayar başında oturdum item kasacam lvl kasacam diye elime geçen tüm paralarımı bu oyuna yatırdım hayattan kopardıydı beni asosyal birisi yaptıydı bu oyun yüzünden öss sınavı kazanamadım dersaneden çok bu oyuna önem verdim geriye dönüp baktıgımda yaptıgım ne oldu sürekli tek tuşa basıp aynı yaratıgı keserek lvl atlamaya çalışmam bi shell giyip bi raptor almak için gecegündüz bilgisayar başında oturmam np kascam diye czde boşa geçirdigim onca vakit ne oldu kastımda ne oldu boşa ölen vakitten başka o oyunu bıraktıktan sonra önemini anladım şimdi derslerimnde gayet iyiyim çevremdekilerle daha bi yakınlık kurdum samimi oldum bilgisayar başında oturup vaktimi öldürmektense gidip arkadaşlarımla gezmenin keyfini yaşadım zararın neresinden dönerseniz kardır böyle oyunların sonu yok lvl kascan bitecek item kascam bitecek np kasacan hiç bitmiycek ben bundan 3-4 sene önce oynadımda oyunun bi keyfi vardı hiç para vermedigim halde server 1 e bile tek atıyodum sonra pre olayını çıkardılar dedimki kendi kendime böyle bi oyunu para vermeden oynanmaz gidipde premium alayım(pre daha öncesindende vardı ama almak mecburi degildi istedigin servera tek atıyodun) babasının hayrına yapmadılar ya bu oyunu sonra preye para vermeye başladım arkasından cash paraya yok bilmem gb alayımda item alayımda dur walkrine çıkmış bide ondan alayım derken bazı şeylerin farkına vardım insanları günden güne sömürdüklerinin gitgide oyuna yeni şeyler ekliyolar herşey o oyunda para olmuş artık paran varsa o oyunda kral olursun neyseki bıraktım geçenlerde internet kafenin önünden geçiyordum arkadaşlara baktım halen oynuyolar karakterlerin elleri yanıyodu ne dedim bunlar para karşılıgı alıyon güç veriyo dedi içimden bi güldüm :D arkasından acıdım haline gezip tozmak varken böyle şeylere para veriyolar tabi (haa bideplatiun diye üyelikde eklemişler knightın yeni oyunu) herkesin kendi seçimi bişey diyemem bi kaç gün sonra başka bi arkadaşa denk geldim bana dediki Ankarada gm sahibi varmış bilmem 1.5milyara +9 shelli char satıyomuş almayı düşünüyom birlikte alalımmı dedi haline güldüm dogrusu :D bu dedigim arkadaş daha öncesindende çok char aldı 200milyon verip 150-350 verip birsürü char aldı çalışıp anlının teriyle kazandıgı parayı böyle şeylere yatırıyo yazık çok yazık içinde oldugunuz durumun farkında varın diyecem ama burasıda boş insan kaynıyo yararına yazdıklarım farkına varmazlar şimdi beni kim bilir ne ilan ederler sanane diyenler çıkar daha önce başıma geldi çünkü onun için yolunuz açık olsun diyeyim size...

• quote:

Orjinalden alıntı: karasoyka

zamanında bende oynadım bu oyunu gece gündüz bilgisayar başında oturdum item kasacam lvl kasacam diye elime geçen tüm paralarımı bu oyuna yatırdım hayattan kopardıydı beni asosyal birisi yaptıydı bu oyun yüzünden öss sınavı kazanamadım dersaneden çok bu oyuna önem verdim geriye dönüp baktıgımda yaptıgım ne oldu sürekli tek tuşa basıp aynı yaratıgı keserek lvl atlamaya çalışmam bi shell giyip bi raptor almak için gecegündüz bilgisayar başında oturmam np kascam diye czde boşa geçirdigim onca vakit ne oldu kastımda ne oldu boşa ölen vakitten başka o oyunu bıraktıktan sonra önemini anladım şimdi derslerimnde gayet iyiyim çevremdekilerle daha bi yakınlık kurdum samimi oldum bilgisayar başında oturup vaktimi öldürmektense gidip arkadaşlarımla gezmenin keyfini yaşadım zararın neresinden dönerseniz kardır böyle oyunların sonu yok lvl kascan bitecek item kascam bitecek np kasacan hiç bitmiycek ben bundan 3-4 sene önce oynadımda oyunun bi keyfi vardı hiç para vermedigim halde server 1 e bile tek atıyodum sonra pre olayını çıkardılar dedimki kendi kendime böyle bi oyunu para vermeden oynanmaz gidipde premium alayım(pre daha öncesindende vardı ama almak mecburi degildi istedigin servera tek atıyodun) babasının hayrına yapmadılar ya bu oyunu sonra preye para vermeye başladım arkasından cash paraya yok bilmem gb alayımda item alayımda dur walkrine çıkmış bide ondan alayım derken bazı şeylerin farkına vardım insanları günden güne sömürdüklerinin gitgide oyuna yeni şeyler ekliyolar herşey o oyunda para olmuş artık paran varsa o oyunda kral olursun neyseki bıraktım geçenlerde internet kafenin önünden geçiyordum arkadaşlara baktım halen oynuyolar karakterlerin elleri yanıyodu ne dedim bunlar para karşılıgı alıyon güç veriyo dedi içimden bi güldüm :D arkasından acıdım haline gezip tozmak varken böyle şeylere para veriyolar tabi (haa bideplatiun diye üyelikde eklemişler knightın yeni oyunu) herkesin kendi seçimi bişey diyemem bi kaç gün sonra başka bi arkadaşa denk geldim bana dediki Ankarada gm sahibi varmış bilmem 1.5milyara +9 shelli char satıyomuş almayı düşünüyom birlikte alalımmı dedi haline güldüm dogrusu :D bu dedigim arkadaş daha öncesindende çok char aldı 200milyon verip 150-350 verip birsürü char aldı çalışıp anlının teriyle kazandıgı parayı böyle şeylere yatırıyo yazık çok yazık içinde oldugunuz durumun farkında varın diyecem ama burasıda boş insan kaynıyo yararına yazdıklarım farkına varmazlar şimdi beni kim bilir ne ilan ederler sanane diyenler çıkar daha önce başıma geldi çünkü onun için yolunuz açık olsun diyeyim size...

• Bu oyun benim hayatımı bitirdi.Oyunu bıraktım ama hala içimden bir ses oyna diyor.Kendimi zor tutuyorum.Yapacak başka bir hobimde yok.Yasaklandıgı iyi olmuş.İnş bu oyun bir gün tamamen tarihe karışır.
  • isteyen oynar istemeyen oynamaz diye bir şey yok sonuşta çocuklar düşünemiyorlar ne kadar zarar gördüklerini ayrıca bu kadar salakça angutca bir oyun görmedim...
  • bri arkadaşımın lise hayatı bitti bu oyun yüzünden.
  • adam gibi oynamasını bildin mi hiçbir sorunu yok
  • Başından beri karşıydık zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AraknaTr

quote:

yorumundakı mantıkla

Arkadaşım uyuşturucu terör örgütlerinin en büyük silahı haline gelmiş bi olgudur. Ayrıca uyuşturucu kaçakçılığı var bunun mafyası var.. Knight Online ise sadece bağımlılık yaratan bi online oyundur. Uyuşturucu kadar zararı yok..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AraknaTr

quote:

yorumundakı mantıkla

Arkadaşım uyuşturucu terör örgütlerinin en büyük silahı haline gelmiş bi olgudur. Ayrıca uyuşturucu kaçakçılığı var bunun mafyası var.. Knight Online ise sadece bağımlılık yaratan bi online oyundur. Uyuşturucu kadar zararı yok..

bana pek bir farkı yok gibi geldi valla oyunun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.