Şimdi Ara

Knight Online Bir nesli zehirliyor Dur diyecek cıktı sonunda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu dandik oyun neden bu kadar tutulur bilmem.Mahalle kültürü olan bi oyun. Alt kültür var. Gidin wow oynayın , Guild wars oynayın, everquest oynayın gözünüz mmorpg görsün. on tane zart kes zurt kesle görev olmaz. Mmo bile olmaz. Çok dandik bi oyun. yanlızca ticari para kazanmak için Gold premium ve bot kurarak oynarım.Ve grafik oynanislik 0. Yurtdışında populer deyil. Türkiyede popüler ya yurtdışından çok oynuyo sanıyonuz. Hayır. %79 türk.8 Milyon oyuncudan.Knight dandik oyundur gelip savunma yapmayın. Ha oynayanın zevkidir karışmam.Yanlızca internet kafeler karlı çıkıyo. Bare ingilizce konuşulan oyun oynayında ingilizce oğrenin. Bknz, yarım yamalak ing bilen ben , isveçte şakır şakır konuşuyom şimdi . %80 i wow a borçlıuyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartsibus -- 11 Mayıs 2008; 21:34:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZENITH_

Her şeyi geçtim, bu yoruma koptum
    quote:

Ümit Sezgin / 10.05.2008 01:31:00

Özlem hanım bunun demokrasi ile ilgisi ne anlamadım bu oyun çok bagımlılık yapıyo bu oyun için benim 2 arkdaşım kız ardasım 20-23 yaşlarda kızlar bu oyunda eşya ( item ) karşılıgı kendilerini satıolar yani sizin deyiminizle kendilerini veriyolar Anlata bildimmi Acaba....? Ulaşım: umit_gfb_1907_17@msn.com umit_gfb_1907_17@turkiyecs.com( NE ALAKA)

Alan memnun satan memnun kardeşim sizene

Umarım bu KO'dan ayrılanlar WoW'a gelmezler yoksa rezil olcak WoW'da Gelmeyin lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkMourning -- 11 Mayıs 2008; 21:29:57 >

• adam internet kafeyi evine açar yine oynatır o oyunu
  • Bilgisayarla yeni yeni tanışıyoruz insanların oyunlara kendini kaptırması çok normal böyle saçma bir yasak görmedim geçiş dönemi gelir geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lèon

adın ne diye sorsam 15 dkda cevap vericek durumda

Lag girmiştir lag
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.