Şimdi Ara

Knight Online Bir nesli zehirliyor Dur diyecek cıktı sonunda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah bakanlıktan razı olsun.
    Allah bakanlığın ne muradı varsa versin.

• Oyunu zor bıraktım şu an onun başında geçirdiğim saatlere yanıyorum
  • Bu oyunun iyice foseptiği çıktı , umarım yasaklanır , çocuklar saçmalamaya başladı iyice
  • İsabetli olmuş ilk defa işe yarar bir karar görüyorum ama umarım hakkıyla uygulanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

Bu oyunun iyice foseptiği çıktı , umarım yasaklanır , çocuklar saçmalamaya başladı iyice

Nasıl yapmışlarsa oyunu..
    Bir süre sonra beynini kontrol altına almaya başlıyor.(Eroinden beter.)
  • çok iyi olsun bizim sınıfta 2 kişide oynuyo hergün kınaytn konuşuyolar birde yanımızda geziyolar off deliriyorum yaa arkadaş sonuçta kırmakta istemiyom geçen gün 700 ytl vermişler sonra ne olduysa bişeylerini patlatmışlar 700 ytl çöpe gitmiş kafa beyin bırakmadılar hergün aynı laf hergün çok şükür bitti işgence ALLAH bakanlıktan rağzı olsun ne muradı varsa versin
  • hadi cafelerde yasakladılar ee artık herkezin evinde adsl var..oynamak isteyen yiine oynar yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuKaat

hadi cafelerde yasakladılar ee artık herkezin evinde adsl var..oynamak isteyen yiine oynar yani...

genede oynayan sayında azalma olacağı kesin hala çoğu evde pc yok
  • süperrrrrrrrrrrrrr cok sevindim
  • Bu tarz silkroad cabal online vs oyunlar içinde gecerlimi bu yoksa yanlızca knıghtmı ?

Sonuçta diğerlerınınde farkı yok bundan..
  • sadece knight için gecerli.

aslinda nfs tarzi oyunlarida engellemeri lazim dimi cok hızlı arac kullanmaya teşvik ediyo bizi gercek hayatta
  • O böyle vasat bir oyun yüzünden boşanan mallar kim çok merak ettim?
  • CRYSİS OYNAYIN KARDEŞİM PES2008 OYNAYIN HİÇ OLMADI GİDİN SEVGİLİNİZLE GEZİN BUNDAN DAHA BÜYÜK MUTLULUK VARMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

O böyle vasat bir oyun yüzünden boşanan mallar kim çok merak ettim?

Vasat mı

İltifat ediyosun
  • çok güzel oldu 6 yaşındaki çocukların eline düşmüştü oyun birde bunun için bir sürü para o yaştaki çocukları iyi oldu bence
  • uff haberi gördüm acayip sevindim 16 yaşındayım yaklaşık 3 senedir oynuyorum yakın bi zamanda telefon sevdasına bıraktım aileminde baskısı etkili tabi bunda kendi çapımda oyunda baya bi ilerlemiştim 3 senedir harcadığım parayıda rahatlıkla karşılamışımdır da knight sayesinde ama harcadığm zamanı hiç birşey geri getiremez çok kötü illet bi oyun bence internet cafeler bile az bence Türkiyede yasaklanması lazım
    Türkiyede yasaklandığı takdirde bu oyundan para kazananlar haricinde büyük bi tepki toplayacağını sanmıyorum çünkü oyun temelinde hırs var en iyi olma kazanma hırsı Türkiyede yasaklandığı takiderde zaten yarış içinde olacağın kimse kalmadığı için bi süre sonra unutulacaktır yazdıklarıma itiraz edenler olabilir ama bu beni bağlamaz olay budur kim ne derse desin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

O böyle vasat bir oyun yüzünden boşanan mallar kim çok merak ettim?

Vasat mı

İltifat ediyosun

Tabii vasat gamespot'ta bile incelemesi yapılmamış bir oyun. Bir Türkler oynuyo zaten bu oyunu. Bi ay bile oynayamadım. Sıkıldım sildim.

• quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

CRYSİS OYNAYIN KARDEŞİM PES2008 OYNAYIN HİÇ OLMADI GİDİN SEVGİLİNİZLE GEZİN BUNDAN DAHA BÜYÜK MUTLULUK VARMI

sen hiç oynadınmı bu oyunu ben 1 sene oynadım zor bıraktımm.
  • bu oyunu bi 15 dk oynadım ,

birdaha yüzüne bakmadım oyunun ,

grafik fakiri bir oyun ,

oyunda eğlenebileceğin birşey yok ,

robot gibi tıklıyorsun yaratığa çat çut kesiyor sonra diğer yaratığa tıklıyorsun onuda kesiyor vs..vs..

gerçekte; sana para verip bir hareket göstereceğim bunu hergün her dakika tüm gün boyunca yapacaksın deseler kimse yapmaz ama dimi....

işin aslı beni hiçbir şekilde çeken bir özelliği yoktu bu oyunun ,

iyikide yokmuş...

bağımlısı olmayacağınız oyunlar oynayın , yani sonsuz rekabetin olmadığı oyunlar oynayın...

Örnek : Warcraft Frozen Throne (sakın WoW ile karıştırmayın,çünkü oda KO gibi)

yada CS oynayın , rank olan serverlere girmediğiniz sürece bir sıkıntı yaratmaz....canınız sıkılınca QUIT çeker çıkarsınız birdaha aklınızda bulunmaz , acaba bu velet benim leveli geçecekmi yada benden daha çok oynuyor onun için acaba benden daha iyi oynayabilirmi bu oyunu gibisinden...

• Valla ben bu oyunu değilde WoW'u oynamıştım.Müptelası oldum yaa dersler fall down sendromuna girdi ben beni unuttum.WOW bu dandik Knight online ile tabiki karşılaştırılamaz ama KO alt kültür oyunu,yani hemen hemen herkesin yetişebileceği oyun,herkesin bedavadanda olsa oynayabileceği bir oyun.

WOW'u bıraktıktan sonra hayatım düzene girdi,daha da çok sosyalleştim.KO gibi salgın niteliğindeki bu oyunun yasaklanmasını EN ÇOK ben desteklerim.Saçma sapan grafik,detay,oynanabilirlik,ses gibi şeylerden yoksun ama oyanayan sürü gibi dediğim gibi bütün bunlar alt kültür oyunu olduğunuda da gösteriyor.Kimse alınıp gücenmesin.Veya üstüne alınana alınsın bana ne ben düşüncemi söledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapry -- 11 Mayıs 2008; 21:22:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.