Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE BİTMEDİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size tavsiyem usko ayarında bir private serverde +9 shard basmayı deneyin. Kaç yılda basacaksınız? Pazarda satılıyor, +10'ları da pahalı değil diyorsunuz ve hala neden knightı savunuyorsunuz? Neden oynayayım ben p2p oyun? Knight eskiden f2p di şimdi ise p2p oldu oyun. Yahu arkadaş +10 item basmak imkansıza eş değerdir, usko tarzı bir pvpde upgrade denemesi yaparken adminlerle canlı tanık oldum yahu 4 tane adam sabaha sınırsız +9 avedon, shard, dark vane'den 1 tane +10 item çıkarabildik. Siz bana diyorsunuz ki +9 lar pazarda +10'larda çok pahalı değil etmeyin eylemeyin usko item satıyor artık oyunun cılkı çıktı. Koxp olsa ne olmuş, npt olsa ne olmuş, para yatırmadan yürüyen np'yim ben zaten ne gerek var o oyunu oynamaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

sen oyunu sadece pkmı sanıyorsun knight mmorpgdir mmoaction değil sen karakterini geliştiremedikten sonra ben ne anlarım ondan git pw serverlarda takıl aynı mantık

benım zamanımda level kasmanın orjinalliği vardı 70 level capten bahsedıyorum serverın çogu 40 50 levellarda czye giderdi sadece +8 ve üstü parladığı için elinde yanan bi silah olan adamdan kaçardık fazla exp gelsin diye civcivli adamlar alırdık partye paramız olmadıgında gidip 30 levela çar kasıp civciv parasını almaya uğraşırdık 7/24 abyys dönüş 1-2 chitin düşürmeye çalışırdık lamidan kukry düşürüp +3 yaptığımızdaki mutluluk şuan +10 sharddan daha fazlaydı zombie partylerıne swci olarak girerdik pazarda +3 md bile göremezdin kukryler sword breakerlar cleaverlar plateler

oyun ozamanlar knighttı şuan başka birşey oynuyorsunuz buna emin olabilirsin

hatta o item düpenın patlak verdiği zamanlar bile şuandan daha iyidir

+97642134278

+47483834673808826218

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MayKiii

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

sen oyunu sadece pkmı sanıyorsun knight mmorpgdir mmoaction değil sen karakterini geliştiremedikten sonra ben ne anlarım ondan git pw serverlarda takıl aynı mantık

benım zamanımda level kasmanın orjinalliği vardı 70 level capten bahsedıyorum serverın çogu 40 50 levellarda czye giderdi sadece +8 ve üstü parladığı için elinde yanan bi silah olan adamdan kaçardık fazla exp gelsin diye civcivli adamlar alırdık partye paramız olmadıgında gidip 30 levela çar kasıp civciv parasını almaya uğraşırdık 7/24 abyys dönüş 1-2 chitin düşürmeye çalışırdık lamidan kukry düşürüp +3 yaptığımızdaki mutluluk şuan +10 sharddan daha fazlaydı zombie partylerıne swci olarak girerdik pazarda +3 md bile göremezdin kukryler sword breakerlar cleaverlar plateler

oyun ozamanlar knighttı şuan başka birşey oynuyorsunuz buna emin olabilirsin

hatta o item düpenın patlak verdiği zamanlar bile şuandan daha iyidir

Benim demek istediğimde o idi :D

http://forum.donanimhaber.com/m_92403921/tm.htm

Kimse darılmasın gücenmesin ama gerçekten cevabını merak ettiğim naçizane bir soru var.

Bende Knightcıyım ve en son koxp geldiğinde bırakanlardanım. Özledim ve bakayım dedim ama fena hayal kırıklığına uğradım. Herkes koxptan şikayetçi ama çok nadir insan koxpsuz oyun oynuyor (çile çekerek). VE HERKES KENDİ ELİYLE HAHFETTİĞİ O ESKİ KNİGHT ı ÖZLÜYOR.

Herkes bir char açıyor bir isim koyuyor ve birde mevcut güncel koxp indiriyor haydi slotlara. Sonra buluyor bir slot kuruyor bir parti açıyor koxpu kalkıyor pc başından işine gücüne bakıyor, döndüğünde bir bakmış charı falan filan lvl e gelmiş. Sonra daha yüksek exp gelsin diye farklı bir slota gidip bırakıyor. Muhabbeti sadece parti kurabilmek için yapıyor ve kurduğu partiye yine charı bırakıp gidiyor. Uyuyor, uyanıyor chara bakıyor char yine gelmiş falan filan lvl e. Şimdi hal böyle olunca insan sormadan edemiyor. Neden hala oynuyorsun bu oyunu, ne zevk alıyorsun? Daha doğrusu ne yapmaya çalışıyorsun? Oyun oynuyorsun desem, oyun oynamıyorsun, oyunu program oynuyor. Eğleniyorsun desem oyunun başında bile oturmadan nasıl eğlenebilirsin? Muhabbet ediyorsun desem o da yok. Artık millet slotlarda selam bile almıyor ki zaten görmüyorlar çünkü pc başında değiller. Sen sadece komutu verip gidiyorsun. Hiçbir zevki yok. Charın yatma derdi yok, manası bitti potu bitti derdi yok, kutu toplama derdi yok, rpr derdi yok vs vs... Yani hiçbir heyecan duymadan, exp kasacam diye parmakların şişmeden, uykusuz kalıp boyunlarına ağrı girmeden lvl almanın hiçbir eğlencesi yok. Eskiden insanlar exp slotların da tanışıp kaynaşarak muhabbet ederek saatlerce exp kasardı. POKE denen birşey vardı yaa :D Sırf char oyundan çıkmasın slotta kalsın diye biri çıkar diğeri girerdi chara. Ha diyeceksiniz ki zamanımız yok. Zamanı olmayan arkadaşlar eskiden 80 lwl char alır(oyunu bırakanlardan yada char kasıp satan(manuel) tiplerden), gb alıp item dizer ve akşamları iş dönüşü yada okul dönüşü girer pk sını atıp çıkarlardı. Slotlar temizdi. Magelerin kastığı yer belliydi, Asaslar heryerdeydi, Pristler de öyle :D Warriorların kastığı yer belliydi. Şimdi apostta deruda kimse yok ıssız. Paramunda mageler (komik görünüyorlar ama ne yapsınlar) var. Eskiden insanlar oyuna emek harcardı ve her şeyin bir kıymeti vardı. Şimdi bakıyorsun 1 ayda 83 lvl olup yaldır yaldır parlayan adamlar var :D Kredi çeken adam gördüm ya Char dizecem diye :S Yuh ulan dedim bu kadar oldu mu knight online? Oyun firması bile sizin kulandığınız koxplar yüzünden slotlarda değişiklik yaptı ve siz o değişikliklere kızdınız. Adamlar koxp u bitirmeye çalıştıkça siz yeni sürüm koxplar aradınız (koxptan sürekli şikayet ettiğiniz halde). Para harcayıp item alnızın koxp açıp char banlattınız ama yinede koxptan vazgeçmediniz.

Amaç sadece PK ise milyonlarca PVP SERVER lar var. Git sabaha kadar full itemli charlarla PK at.
    Amaç ticaretse, unutmamak lazım BU SADECE BİR OYUN. Oyun içi ticaret olur anlarım ama ev geçindirmek çok saçma.
    Amaç amaç oyun içi para kazanmaksa zaten herkes ESKİDEN pazar kurup al sat ile oyunda para yapıyordu, FT lere giriyor gem alıyordu, boss kovalıyor item düşürmeye çalışıyordu. Bifrost a girip high class item kasardı fragment kasardı.
    Amaç oyun oynamaksa oyun oyna sadece be güzel kardeşim.

Bu firmaya para kazandıran bizlerdik, biz ne istersek onu yapmak zorundalardı çünkü bizler gittiğimizde onlar bir hiç. Şuan sw lerde oyuncu yok. Eskiden premiumsuz sw lere girmeye çalışırdık dk larca. Tek atınca mutlu olurduk. Şimdi Tek server da bile tek tıkla oyuna giriyoruz. Çünkü oyuncu kalmamış. Knight Online gibi efsane bir oyun kaç bin oyuncusunu kaybetmiş. Neden? Yine bizim yüzümüzden.

Neden hala oynuyoruz? Çünkü "ya düzelirse" olayı var kafalarda ama böyle giderse asla düzelmez.

Çok doğru yazmışsın kardeşim. Knight'ın o güzel olduğu yılları Lise yıllarıma benzetiyorum. Sıcak ve samimi. Nasıl o lise yılları geri gelmeyecekse, eski knight'ta o şekilde geri gelmeyecek

• Çünkü wow var ve daha iyi böyle gereksiz oyun oynayacağıma mario oynarım daha iyi

• Valla ben başladım 1 ay oldu gayette eglenceli şu an yüksek hizda lvl aldım 32. günümdeyim 82 oldum

arkadaşlar gayet kafa dengi zaten oyunda artık genie var yasal kosp

oyunu sadece pk amaçlı oynuyorum , belli bir birikiminizin olması lazım 0 dan başlım oyundan zevk alırım olayı çok zor

sigaraya bile ayda 200 tl harcayan bir kişi oyuna gelip 1 milyon dilenmesi bana çok garip geliyor

Sinemaya gitseniz para , tiyatro para ,bara gidim desen para , hiç olmadı simit sarayına gidim desen gene para harcıyorsun

iş oyuna gelince tu kaka paramı verilir oyuna mantığı ile zor bu işler

neyse benim hoşuma gidiyor koxp ciddi oranda azalmış

atlantiste görüşmek dileği ile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

Valla ben başladım 1 ay oldu gayette eglenceli şu an yüksek hizda lvl aldım 32. günümdeyim 82 oldum

arkadaşlar gayet kafa dengi zaten oyunda artık genie var yasal kosp

oyunu sadece pk amaçlı oynuyorum , belli bir birikiminizin olması lazım 0 dan başlım oyundan zevk alırım olayı çok zor

sigaraya bile ayda 200 tl harcayan bir kişi oyuna gelip 1 milyon dilenmesi bana çok garip geliyor

Sinemaya gitseniz para , tiyatro para ,bara gidim desen para , hiç olmadı simit sarayına gidim desen gene para harcıyorsun

iş oyuna gelince tu kaka paramı verilir oyuna mantığı ile zor bu işler

neyse benim hoşuma gidiyor koxp ciddi oranda azalmış

atlantiste görüşmek dileği ile :)

Oyuna para vermek konusu o değil kardeşim. Oyuna hepimiz verdik, premium aldık gb aldık cash aldık. Bunlar olağan şeyler. Bahsedilen para yatırma işi ise çok farklı. Bak sen ne güzel kasmışsın charını.

Ama millet 83 lwl char alıyor, +8 +9 +10 itemler alıyor parayla. Kaç milyar para verenler var. Şimdi pk ya çıktığında da o adamlarla karşılaştığını düşünsene. Normal bir oyuncunu hiç şansı yok. Ya o da para verip itemleri alacak. Yada pk yapmayacak. Yoksa eskiden mümkün müydü +9 +10 itemler? Millet elindeki +8 i +9 basmaya korkardı. Yemezdi yani ;) Hal böyle olunca da parası olanın oyunu kıvamına geliyor.

Yoksa kim istemez herşey gerektiği gibi usulünce olsun, her item magic anvil görsün ;) Kendi eliyle + basıp ben bastım desin. Ama tutup da edit itemlerle sahaya çıkarsan o oyun tat vermez. Ha millet şuan exp kasıyor elle yada hileyle ama yarın birgün lvl işini tamamlayıp pk ya geçince ben görecem onları. Elindeki son üç beş kuruşu bile oyuna yatıracak güzelim öğrenciler. Çünkü başka çaresi yok. Ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek ;) Sıkıntı burda yani güzel kardeşim.

• Valla dostum eski zamanlar çok güzeldide istanbulun eski zamanıda güzeldi

şimdi eski istanbul olsun diye göç edenleri paketleme gibi bir sanşımız yok :))

Online oyunlarda hazır char satın almak kadar anlamsiz bir şey yok bir kere el alışkanlığı lazızm azda olsa çevre lazım diye düşünüyorum.

Oynadiğimiz arkadaslar serverdaki sayılı asaslardan aynen senin dediğin gibi diyorlar yeni arkadaşlar lvl kasıyorlarda sonra cz de bize cerez oluyorlar

aslına bakarsan fiyat performans olarak çok uç noktada oyun ama ne biliym işte ben çok seviyorum 5 sene aradan sonra zevk almaya başladım

en azından koxp bitmiş gözüküyor czde

sadece duygu düşüncelerimi paylaştım herhangi bir fanlığım yok

iyi günler
  • Arkadaşlar oyun bu aralar çok iyi k.bakmayında eskisi gibi ne kosxp var nede tartışma ortamı var nede kin veya nefret kalmış ben gördüklerimi yazıyorum bizim ardreamda kimse maradonda millete pm atıpda küfür etmiyor yada tartışmıyor herkez güzelce pk sını atıyor selamına selam ondan sonra :D
    Resurrection serverı pazarı şuanda iyi +9 itemler pazarda olmasıda normal pk lara gelirsek 700 tl lik itemli asasın var yanımda sadece db olsun akıyor :D
    İtem önemli degil pazardaki itemler le pk çok rahat pk atılıyor +10 item miş yok +4 takıymış yaw arkdaş geç bunları, clanımda mageler 300 tl lik mage adamlarda sadece +3 ring var birde elindeki staf +9 elixır felan işte üstü+8 cihitin adamlar akıyor ya, asas gelir alır gider o normal ama party kur oyna olay bitmiştir...
  • quote:

Valla dostum eski zamanlar çok güzeldide istanbulun eski zamanıda güzeldi

Online oyunlarda hazır char satın almak kadar anlamsiz bir şey yok bir kere el alışkanlığı lazızm azda olsa çevre lazım diye düşünüyorum.

Oynadiğimiz arkadaslar serverdaki sayılı asaslardan aynen senin dediğin gibi diyorlar yeni arkadaşlar lvl kasıyorlarda sonra cz de bize cerez oluyorlar

aslına bakarsan fiyat performans olarak çok uç noktada oyun ama ne biliym işte ben çok seviyorum 5 sene aradan sonra zevk almaya başladım

iyi günler

İşte bende aynı dertten şikayetçiyim :D Kosp evet azalmış sadece kaus dedikleri var sanırım şuan. Eskiye nazaran bir düzelme var ama bu sefer şirketin kendisi boklamaya başlamış gibi duruyo :d yeni itemler yeni oyun düzeni falan çok gereksiz bence. Hani insanların böyle talepleri olsa eyvallah diyecemde. Herkes rahatsızken bunlardan neden hala eskiye döndürmüyorlar oyunu anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MayKiii

quote:

Valla dostum eski zamanlar çok güzeldide istanbulun eski zamanıda güzeldi

iyi günler

İşte bende aynı dertten şikayetçiyim :D Kosp evet azalmış sadece kaus dedikleri var sanırım şuan. Eskiye nazaran bir düzelme var ama bu sefer şirketin kendisi boklamaya başlamış gibi duruyo :d yeni itemler yeni oyun düzeni falan çok gereksiz bence. Hani insanların böyle talepleri olsa eyvallah diyecemde. Herkes rahatsızken bunlardan neden hala eskiye döndürmüyorlar oyunu anlamış değilim.

Nick Ney kardeşim

• nick ney
  • quote:

Orijinalden alıntı: İndigo3

nick ney

Şuan oynadığım nick 4Shaman, MrShaman akşamdan akşama giriyorum takılıyorum öyle.
  • En son oynadigimda milyarlarca liralik hesabim vardi cok para baslamis tim. Her ay pltin uyelik alıyordum. Ve sonunda soyuldum.en yakin arkadaşım tarafından. Ama kanitlayamadim tabi.neyse kisa keseyim zaten iyice sogumustum oyundan.kosp yuzunden . Soyulunca cok uzildum 20 yasinda asam oturdum agladim gunlerce icimden cikmadi ama suan geri donup bakinca iyiki soyulmusum diyorum. Cinku full itemli 80 lwl bariordum cz de 40 lwl kosper beni olduruyordu . Ve artik bu oyun bitmisti iyiki soyildum ve iyiki bıraktım

• +9 un pazarda olması iyi birşey neden dersen sen +7 itimler le takılırken adamlar +10 la takılıyode en azından şimdi sen +9 lu onlar 10 lu olurda denge sağlanır (evet 5 milyar para verip +10 çekenlere karşıyım)

• Oyunda çok fazla çer çöp item var.Bana göre rebirth olayından sonra gelen tüm yenilikler saçmalıktan ibaret.Ben baalmış yok raummuş...Bu kadar item varken ve millet bu kadar zenginken bu oyun oynanmaz.Oyunun bitmesi tamamen hileyle alakalı değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetoli1984

En son oynadigimda milyarlarca liralik hesabim vardi cok para baslamis tim. Her ay pltin uyelik alıyordum. Ve sonunda soyuldum.en yakin arkadaşım tarafından. Ama kanitlayamadim tabi.neyse kisa keseyim zaten iyice sogumustum oyundan.kosp yuzunden . Soyulunca cok uzildum 20 yasinda asam oturdum agladim gunlerce icimden cikmadi ama suan geri donup bakinca iyiki soyulmusum diyorum. Cinku full itemli 80 lwl bariordum cz de 40 lwl kosper beni olduruyordu . Ve artik bu oyun bitmisti iyiki soyildum ve iyiki bıraktım

Katılıyorum. B.knun b.ku çıkmış bir şeye "oyun" denmez zaten. Sadece bizim oynadığımız ilk zamanlar güzeldi. Sonra zaten iş tamamenı HİLE VE TİCARETe döndü. Ticaretini yapmoak için çok sayıda char açanlar; itemelri gerçek paraya dönıüştürmek içinı bos slotlarını normal oyunculara bırakmayanlar.

Çok uzun zamandır normal bir oyun değildi. Hatta oyun bile değildi. Bildiğin gerçek paraya dayalı ticaret idi.

Kısacası, ekip halinde çalışıp gerçek para elde etmeye çalışanlar, zaten oyunun eğlenceli olmasına izin vermiyorlardı.

Umarım iyice batar da o rezillik daha fazla sürmez, kapanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 15 Haziran 2014; 6:53:34 >

• O dedigin zamanlar +3 glave im olsa diye dua ederdim seviyesiz 1.seviye raptor u gorunce birinin elinde nasil da hayranlikla bakardim. Iste o zamanlar oyun oyundu mükemmel bir haz aliyordum oynarken.dunyanin en guzel oyunuydu benim icin askere gittim geldim aynen dedigin hale gelmisti. Heryer kosper heryer dolandirici heryer hileci dolmustu . Iste o zaman bitmisti oyun ve oynayanlardan ogrendigim kadari ile artik kosp u oyunun kendisi satıyorums yasal kosp yemisim o oyunu lanet gelsin

• Bu yazıyı izninizle buraya da koyayım da, KO'nun şe.refsizliğini herkes görsün, anlasın.

Aklıma bir şey geldi, izninizle yazayım: Yalnız bu oyundan ve oyunun efsanelerinden söz edenler bir şeyi hep göz ardı ediyorlar.

Yaşım geçti artık ama, oyuna ilk başladığım zaman bazıları gibi oyuna çatır çatır dökecek param olsa, YANİ, gerçek para ile scrool alıp,trina alıp satacak param olsa, oyun içinde en iyi oynayanlardan biri olabilirdim. Tabii doğal olarak "atma birader" diyecekler olacaktır ama, beni yakından tanıyanlar eskiden nasıl bir oyun manyağı olduğumu daha iyi bilirler.

Biz bedava oynuyorduuk ve hep kuruş kuruş para peşinde dolanıyorduk. Hiçbir zaman çok paramız olmadı, çünkü goblin sata sata ne para kazanacaksın? Elimize geçen üç kuruş ile item alıp basıyor, o da yanınca başa dönüyorduk. Hep böyle sürdü gitti. Eskiden, çift trina kullanılabiliyor ve itemelrin artı sekize geçme şansı arttırılabiliyordu. Ama biz bir trina bile alamıyorduk.

KO demek para demek. WOW gibi değil. WOW'da herkes eşit. Oyun içinde para ile ayrıca bir şey satın alamıyorsun. Sadece oyuna para ödüyorsun, o kadar.

Ama KO resmen soyguncu. Parayı bastır, diğerlerinden daha güçlü ve üstün ol diye adamlar milleti kışkırtıp para harcatıyorlar.

Bu nereden aklıma geldi. Eski efsane oyuncuların videolarına baktım, her türlü scroolu basmış halde PK yapıyorlar. Biz hele eski zamanlarda, 2003-2004 yıllarında scrolları rüyamızda le göremezdik. Bu yüzden hep ezik kaldık. Para kazanmaya çalışmaktan oyunu öğrenmeye fırsat bile bulamadık.

Sonra da zaten koxp, hile filan derken oyun mahvoldu gitti.

Çoğu insan da benim gibiydi. Üyelik olmadan, sc filan olmadan, durmadan ufak paralar peşinde koşarak uğraştık durduk.

Açıkça söylemek gerekirse, tamam çok iyi efsane oyuncular olmuş, ama aynı olanaklara sahip olsak, ben ve birçok kişi daha çok iyi oynayanlardan biri olabilirdik. Bu yüzden efsane oyuncuları da abartmamak gerekiyor.

En azından şunu düşünün: Koxp yoktu ve bu yüzden sık sık yatıyorduk. Ben yüzde 20 exp kaybediyorsam, adam yüzde üç exp kaybediyordu gold üyelikle. Ben kaybettiğim expi tekrar kazanana kadar k.mı yırtarken, adam takır takır level atlıyordu.

Açıkçası, KO ip.nelik yapıyor ve bizim gibi parasız adamları paralı olanlara yem ve eğlence olarak sunuyordu. Yoksa KO bizim bedava girmemize izin verir miydi? Bizim girmemize izin vermese, hem adam sayısı az olacak ve hem de paralı giren hemen herkes eşit olduğundan kimse oyundan pek zevk alamayacaktı. Bunu ta o zaman fark ettim ama yapacak bir şey de yoktu.

Yani, herkes eşit olanaklara sahip olsa,bazıları çok da efsane oyuncu olmayabilirdi. Bunu asla göz ardı etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 15 Haziran 2014; 12:53:42 >

• eskiden bayıla bayıla oynardım sonra bozdular türk falan çıkardılar
  • saçmalık sırf girip yeni teması yüzünden bile oynamam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.