Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE BİTMEDİ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskiden ne cleaver görevi yapardik daha görev acilmadan sayfayi doldururduk görev
    itemiyle o zamanlar dual +8 cleaver +7 chitin
    set ardreamda en kral itemlerdi +7 shard harika itemdi +7 md vard glypadont ta pot parası kasardık sırf chitin set için char kasardık eski knight ı özledik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta sürecinden beri oynayan biri olarak söylüyorum, Fire Drake geldi Knight Online bitti bana göre. İlk Premium ilk para harcamalar başladı oyun sarpa sarmaya başladı. Bu oyuna ciddi rakamlarda para yatırdım, ve halen oynamaya devam ediyorum neden mi ? sadece ticaret, çünkü oyunun amacı bu olmuş. Oyun demekte yanlış olur aslında ticarethane demek daha mantıklı atacağın her adımda para ödemek zorundasın resmen, Gm'ler çok ilgileniyor demişsin. Clup'taki garson bahşiş muhabbetine benzetiyorum ben bu olayı. Oyuna yatırılan para daha sonra zorunlu olarak koxp'u ortaya çıkardı çünkü mantık böyle işliyor, para harcayan insan kolay bırakıp gitmez ve devam etmek zorunda kalır eee ? doğal olarak başkalarının senden üstün olmasını kimsenin hazmetmeyeceği için 10 insandan 9'u koxp kullanmaya, illegal yazılımlarla uğraşmaya başladı. Karakter soyulmaları, trade bugları vs vs insanlar sadece birbirinin sırtından para kazanmayı amaçladı. Oyun olmaktan çıktı yani kısacası. Fire Drake gelmeyeydi iyidi. Fire Drake öncesi oynayanlar varmı aranızda bilmem ama 1299 db'den geri başlasınlar ilk ben atlarım bu oyuna geri seve seve.

• 2005te Dies'de dd25 +5chitin setli 62lvl priestimle arkamda 3-4 asasla gezerdim ölmezdim ben o zaman oyun iyiydi işte.
    8 kişilik klan party ile sabaha kadar dm dönerdik o zamanlar oyun iyiydi.
    Ftye girmek için geçen yazıları takip ederken oyun iyiydi.
    Gündüz pazardan item toplayıp gece 3kuruş karla satıp item yaparken oyun iyiydi.
    480 Heal ile apost döndürüp mana bitmesin diye uğraşırken oyun iyiydi.
    Blizzard açıp harpye exp kasmaya koşarken oyun iyiydi.
    Sabaha kadar dönen muhabbetin haddi hesabı yoktu,şimdi kim kimle muhabbet ediyor ki?
  • knight artık oynamnmaz kardeşim . +9 item görünce oooo dediğmiz yıllarıda hiçbirzaman tutmaz . herkes 9 itemle gezince ne kıymetı kalıyor oyunun .9 raptorun 1000 tl ettiği zamanlarda güzeldi knight tartışmasız . knight cz de golem , troll dönüldüğü zaman
    mage partylerin harpy döndüğü zamanlarda güzeldi
    65 70 lvldede cz de iş yapabılcegın zamanlarda güzeldi ,
    KİMSE BANA DEMESİN KNİGHT ŞU AN ESKİSİNDEN DAHA İYİ !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

2005te Dies'de dd25 +5chitin setli 62lvl priestimle arkamda 3-4 asasla gezerdim ölmezdim ben o zaman oyun iyiydi işte.
    8 kişilik klan party ile sabaha kadar dm dönerdik o zamanlar oyun iyiydi.
    Ftye girmek için geçen yazıları takip ederken oyun iyiydi.
    Gündüz pazardan item toplayıp gece 3kuruş karla satıp item yaparken oyun iyiydi.
    480 Heal ile apost döndürüp mana bitmesin diye uğraşırken oyun iyiydi.
    Blizzard açıp harpye exp kasmaya koşarken oyun iyiydi.
    Sabaha kadar dönen muhabbetin haddi hesabı yoktu,şimdi kim kimle muhabbet ediyor ki?

bende 2005 dies deydim bir magem vardı 35e filan kadar anca kasabilmiştim

• oyun bitti arkadaşlar yakındır. kingdom gelsin kapatırlar oyunu firma zaten bunu istiyor kingdomu oynatalım knightı kapatalım.
  • Geçen hafta Anatolia serverinde ki hesabıma girip baktığım şu noktalara değinmek isterim ki; koxp birhayli azalmıştı.Gördüğüm her 10 partiden 6'sı Genie kullanıyordu,cz veya ardream idare edecek kadar dolu,pazarın durumu ise iyiydi cidden ama şunuda unutmamak gerekir;artık herkes +10 +9 itemlere sahip olduğu için emeğinle kasıp bir yerlere gelmek çok zor hatta imkansız,parası olan en iyisi oluyor başka bir açıklaması yok ha oyun kötü durumda mı hayır oynanabilirliği var fakat tek kişi ile değil arkadaşlarınız ile girip oynacaksanız eğlenirsiniz tabi bir miktar parayı gözden çıkararak.Bazen girer oyundaki eski dostlarımda muhabbet eder exp için değilde maksat birşeyler yapmak olsun diye parti kurarız.Cz'de yerimiz yok zaten adamlar kendilerini aşmış ortada fener gibi dolanıyorlar +9 itemleriyle :)
  • Oyun kendi botunu satıyor bu nasıl bir acizliktir yahu :D oyun şirketi inek gibi sağıyor sebi sübyanı yazık :D
  • Oyunun ticarete dökülmesi değilde artık zevk almıyorum oyundan.59 olsam ne olacak ardreamdan başka gidecek yer yok pve olarak yapacak bir şey yok.
  • sms onayı olmadan pazarlara bakamıyorsun. 10 tlden fazla galiba.

sizlere tavsiye yüzüne bakmayın free to play oyunların. bir süre sonra para yatırman şart oluyor. üstelik zamanın boşuna gidiyor. tabi sonra akıllanıyorsun orası başka.
  • Bakın, ben daha oyuna -bir arkadaş nedeniyle- ilk girdiğim 2003 yılında otuz yaşındaydım. O zaman da büyüktüm ve tabii bir çocuktan farklı idi bakış açım. Oyun ilginç ve eğlenceli gelmişti. Çünkü o güne kadar çok oyun oynamıştım ve hepsinden farklı gözükmüştü.
    Şimdi asıl yazacağıma geleyim. Bazıları HİLE'nin ne demek olduğunu anlayamamış galiba. Yahu "hile", kazanmak için oyunun gerektirdiğinin dışında yol ve yöntemlere başvurmak demektir. Mesela, iskambil oyununda kâğıt çalmak ay da gizlice değişmek demektir. Bilgisayar oyunlarında, kendi gücünüzle yapamadığınız şeyi yapabilmek demektir.

BİR ARA BAZI OYUNLARDA ŞÖYLE BİR HİLE VARDI: Belli bir kodu yazıyordunuz ve oyunu direkt olarak kazanıyordunuz. Yani düşünün, oyunu açıp hiç oynamıyorsunuz ve bir kod girip direkt sonuna gelmiş gibi kazanıyorsunuz. Bu durumda oyunu oynamanın anlamı ve mantığı kalmıyor ve zaten de oynamıyorsunuz. Bu kadar saçma bir şey olur mu? Bu daha çok, bazı oyunlarda eğer oyuncular bazı bölümleri geçemez ise bunalıp sıkılmasınlar ve diğer bölüme geçebilsinler diye yapılıyor ve bu hile kodları oyuna o nedenle konuluyordu. Bu saayde, bazı yarışları kazanmadan bazı arabaları açabiliyordunuz mesela. Daha hızlı bir arabayı açınca da yarış kazanmak kolay oluyordu.
    KISACASI HİLE, NORMALDE YAPMAYA AKLINIZIN YA DA GÜCÜNÜZÜN YETMEDİĞİ ŞEYLERİ YAPABİLMEYE OLANAK TANIYOR.

Mesela KO'da, asla 60-70 level olamayacak, sıkılıp yorulacak adamlar işi bir hile programına bağlayıp, karşınıza "ben 70 level oldum" diye kasım kasılan birer aptal olarak çıkıyorlar.

Kimse kızmasın, ama açık söyleyeceğim: OYUNLARDA HİLE APTAL işidir ve zaten bir yandan aptallar ve bşir yandan da aptalalrı soymaya doyamayan uyanık tüccarlar yüzünden oyun çok berbat bir şeye dönüştü. Madem oynayamıyorsun, zekân ya da vaktin yetmiyor, oynama kardeşim. Hayır yani, bir oyunu oynamadan oynamak nasıl bir saçmalık olabilir? YASAL HİLE" diye bir şey olabilir mi? Bir zamanlar oyunda kâğıt çalmak hielydi ama artık serbest bırakıldı, hepimiz birbirimizden kâğıt çalıyoruz, diyebilir misiniz? Futbolda topa elle müdahale yasal olabilir mi, mesela? Yasal olursa, o şey artık futbol mudur? Çağa çoluk gelmiş, bilip bilmeden "artık yasal koxp var" diye yazıyor. Ne dediğinin farkında olduğunu da sanmıyorum.

Knight'ı ilk yapan yazılım ekibi doğrusu iyi iş çıkarmıştı. O ekipten hiç kimsenin kaldığını sanmıyorum. Hele o ekibini aynen devam ediyor olma ihtimali sıfır. Çünkü o adamların yapacağı oyun geliştirmeleri bu şekilde olmazdı.

Her neyse. Bitmiş gitmiş, artık hiçbir önemi ve değeri olmayan bir oyun. Sözünü neden ediyoruz? Çünkü bir zamanılar gönlümüze yüksek bir taht kurmuştu. İnsan üzülüyor. Mesela bir görürsünüz güzel ve çekici. Sonra yıllar sonra aynı kadınla karşılaştığınızda çirkin ve şişman filandır, üzülürsünüz bu değişime.

• Hoca yaklaşık 7 ay önce destan serverindeki charımı sattım 6500 tl ye ama ben daha fazla para yatırdım bundan eminim diyecegim şu paran varsa kingsin yoksa eziksin bu oyunda birdaha oynamam zaten bu oyunu lanet gitsin oynayanları maymun etmiş bu oyun bulaşmayın...

• Adamlar oyunda koxpu bitirdiler.
  • Millet içini dökmüş...

• Biz bu oyuna lisede hayatımızı verdik neredeyse. Şu şirket her neyse bilmiyorum şuan 9senedir girmiyorum. deseki fire drake den önceki o dtslerin ash knightların tıklım tıklım olduğu zaman atsak şu database yi. yeni oyun kursak isteyen bu lanet koxplu yerde oynasın isteyen herşeye en baştan başlasın orda diyemiyor mu? bi kere arkadaşım ionia ilk açıldığında başladı yanında oturuyorum hiç unutmam server açılalı 1hafta oldu yada olmadı. pazarda silver gemler red gemler fragmanlar 300er tane. siz düşünün. leventte bi iş hanında +9 +10 itemler satılıyor gelin görün gittim gördüm. Oynamayın kardeşim oynamayın.
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Naptinin farkindamisin

• Bu konuda okuduklarımdan sonra şu meşhur boss kagıdı mıdır nedir onun videolarini izledim, cok komedi ya. Adamlar kagidi basip basip boss kesiyor ve hepsi de pot, ıncık cıncık seyler veriyor. Resmen hayal satarak para kazanmaya calisiyor KO ekibi. Garip garip itemler mi ararsın, sacma sapan görevler, özellikler mi ararsın ohoo. Gördügüm kadarıyla buglar da devam ediyor, KO nun bitik olduguna tekrar tekrar ikna oluyorum. İşe başlayıp para kazanınca alırım bi 59 lvl char, düzerim itemleri Andream king olurum diyordum kendi kendime, ama degmiyor yani. Coluk cocuk gofret cips alirdi, artık harcliklar internet kafelere ve knight premium ve bilimum sacmaliklarina gidiyor. Kanmayın, kandırılmalarına izin vermeyin...
  • Oyun ilk çıktığı zaman neydi ya :) civcivi patlatmak için 1 ay uğratığımız zamanlar neydi öyle :) 45 olmak için canımız cıkardı. warrior 45 olunca provoke acılıyordu. provoke ile komple ortaya karışık canavarlardan toplayıp mage lere cekerdik :) magelerin ilk önce buzcusu gelir onları yavaslatırdı. devamında mageler hep beraber keserdi exp coşardı :) tabi bide rogue lazım swift için. 1 rogue 1 warrior gerisi mage olurdu. ne günlerdi. en son askerden önce oynamıstım. oda sanırım 2009 du. o zamanlarda koxp vardı. baktım ki cekilecek dert değil komple bıraktım. evet arkadaslar oyun bazıları için bitmemiş olabilir ama benim için bitti .herkesin şahsi fikridir.
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crealog

Bakın, ben daha oyuna -bir arkadaş nedeniyle- ilk girdiğim 2003 yılında otuz yaşındaydım. O zaman da büyüktüm ve tabii bir çocuktan farklı idi bakış açım. Oyun ilginç ve eğlenceli gelmişti. Çünkü o güne kadar çok oyun oynamıştım ve hepsinden farklı gözükmüştü.
    Şimdi asıl yazacağıma geleyim. Bazıları HİLE'nin ne demek olduğunu anlayamamış galiba. Yahu "hile", kazanmak için oyunun gerektirdiğinin dışında yol ve yöntemlere başvurmak demektir. Mesela, iskambil oyununda kâğıt çalmak ay da gizlice değişmek demektir. Bilgisayar oyunlarında, kendi gücünüzle yapamadığınız şeyi yapabilmek demektir.

BİR ARA BAZI OYUNLARDA ŞÖYLE BİR HİLE VARDI: Belli bir kodu yazıyordunuz ve oyunu direkt olarak kazanıyordunuz. Yani düşünün, oyunu açıp hiç oynamıyorsunuz ve bir kod girip direkt sonuna gelmiş gibi kazanıyorsunuz. Bu durumda oyunu oynamanın anlamı ve mantığı kalmıyor ve zaten de oynamıyorsunuz. Bu kadar saçma bir şey olur mu? Bu daha çok, bazı oyunlarda eğer oyuncular bazı bölümleri geçemez ise bunalıp sıkılmasınlar ve diğer bölüme geçebilsinler diye yapılıyor ve bu hile kodları oyuna o nedenle konuluyordu. Bu saayde, bazı yarışları kazanmadan bazı arabaları açabiliyordunuz mesela. Daha hızlı bir arabayı açınca da yarış kazanmak kolay oluyordu.
    KISACASI HİLE, NORMALDE YAPMAYA AKLINIZIN YA DA GÜCÜNÜZÜN YETMEDİĞİ ŞEYLERİ YAPABİLMEYE OLANAK TANIYOR.

Mesela KO'da, asla 60-70 level olamayacak, sıkılıp yorulacak adamlar işi bir hile programına bağlayıp, karşınıza "ben 70 level oldum" diye kasım kasılan birer aptal olarak çıkıyorlar.

Kimse kızmasın, ama açık söyleyeceğim: OYUNLARDA HİLE APTAL işidir ve zaten bir yandan aptallar ve bşir yandan da aptalalrı soymaya doyamayan uyanık tüccarlar yüzünden oyun çok berbat bir şeye dönüştü. Madem oynayamıyorsun, zekân ya da vaktin yetmiyor, oynama kardeşim. Hayır yani, bir oyunu oynamadan oynamak nasıl bir saçmalık olabilir? YASAL HİLE" diye bir şey olabilir mi? Bir zamanlar oyunda kâğıt çalmak hielydi ama artık serbest bırakıldı, hepimiz birbirimizden kâğıt çalıyoruz, diyebilir misiniz? Futbolda topa elle müdahale yasal olabilir mi, mesela? Yasal olursa, o şey artık futbol mudur? Çağa çoluk gelmiş, bilip bilmeden "artık yasal koxp var" diye yazıyor. Ne dediğinin farkında olduğunu da sanmıyorum.

Knight'ı ilk yapan yazılım ekibi doğrusu iyi iş çıkarmıştı. O ekipten hiç kimsenin kaldığını sanmıyorum. Hele o ekibini aynen devam ediyor olma ihtimali sıfır. Çünkü o adamların yapacağı oyun geliştirmeleri bu şekilde olmazdı.

Her neyse. Bitmiş gitmiş, artık hiçbir önemi ve değeri olmayan bir oyun. Sözünü neden ediyoruz? Çünkü bir zamanılar gönlümüze yüksek bir taht kurmuştu. İnsan üzülüyor. Mesela bir görürsünüz güzel ve çekici. Sonra yıllar sonra aynı kadınla karşılaştığınızda çirkin ve şişman filandır, üzülürsünüz bu değişime.

+++++++++++++++

tam kitabın ortasından konustunuzz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.