Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE BİTMEDİ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun 2004-5 de güzeldi sonrası paralıya döndü hepsi bu.Sonra da parası olan çoluk çocuğa kaldı sw'ler
  • eskiden +1 md 999 dan koyunca 1 saniye durmuyodu be :D
  • Oyunun berbatlaşmasına engel olacak 2 basit sey vardı...
    1) +8 +9 item basma oranlarının %1 seviyesine dusurmemeleri.
    2) oyun içi 7/24 denetimsizlik.
    Bu basit 2 şeyin sorumsuzlugu yuzunden ko yıllaar once benım için bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfshade1989 -- 18 Haziran 2014; 12:33:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Gayet iyi durumda kim ne derse desin

Koxp felan hiçbir şey kalmadı

şu konuyada el atmak istiyorum 2006-7 seneleri +7/8 ler kral itemdi şimdi +9/10 lar geçen yıllara bakın tabiki oyun gelişecek ve item seviyesi yükselecek

Şuan ne derseniz deyin mevcut bir kitle var pksı bol pazarı iyi bir durumda Knight
  • Züğürt tesellisi olmuş kusura bakmayında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • keyfiyen girdim oyuna 0 bir hesap alip.innde buy merchant acip itemleribi gosterip satanlar varya,neredeyse her pazarda +3 belt vardi.satanlarda pk atan tipler.sordum fiyatibi 1.5 dedi.ne 1.5 gb mi diye sorunca tl ddedi.1500tl.. ayda 50tlye yakin yatirirdim +8 giga yapmıştım 2010 senesinde.ardindan biraktim ve 0 oyuncuyla pk atan adam arasinda neredeyse 5bin tl fark var.yok pk atmicam desen adam gibi apostle party yok.ya yalvarirdim apostle party girmek icin.. koxp vardi ancak zevk alirdim 2009-2011 seneleri arasinda. ardindan bitti oyun benim ve arkadaslarim icin. oldschoolko var suan firedrake oncesi.emek gibi bir server. denemek isteyen bakabilir ortalama 2bin oyuncu var +5md yakinca onuda birakmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 yılında başlamıştım belki de en çok zevk aldığım dönemler olmuştur. Noobdum ama oyun buna rağmen çok zevkliydi. Tam hatırlamıyorum tarihi ama sanırım 2009 filandı. Yılbaşı eventi yapıldı ve piyasaya tonla shard raptor girdi. İşte KO'nun kendini bitirmesinin başlangıcı bu oldu. Düşün ilk başladığımda MD bile değerli itemlerden biriyken shardlar raptorlar havada uçuşuyor. Benim gibi oyuncular için +9 itemlerin pazarda olmasını duymak bile bu oyun bitti demektir. Tabi herkesin düşünceleri farklıdır sen bunu iyi olarak da görebilirsin ama bence değil. Ve benim gibi düşünen çok eski oyuncu olduğu için oyun buralara kadar düştü. Eskiden KO forumunda bile saniyede bir konu açılırdı. Açtığın konu 5dk durmadan 2.sayfalara düşerdi şimdi nerde.

KO oynadığım için pişman değilim. Hayatımda en çok zevk aldığım oyundur belki de. Hem o zamanlar çocuktum oyunlarla aram daha iyiydi bu da etkili olabilir. Ama ara ara özlemiyor değilim. Özlediğim zaman PVP serverlarda takılıyorum zevkimi alıyorum. Eski oyunu görebilmek, o açılış müziğini duyabilmek bile mutlu ediyor beni

• İroni mi :((
  • Serverlar mi birlesti gecen sene yaz eventinden 50ye kadar mage kasmistim 73e atlamisti, biraktim sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad Jack the Pirate -- 29 Haziran 2014; 12:49:17 >
  • Bende bu oyunu 2006- 2008 döneminde oynayanlardanım oyunun herşeyinden ayrı bir lezzet alırdık level kasmak o kadar zor ve zevkliydi ki arkadaşlara cakas atardık benim lvlim şöyle senin ki böyle falan diye hangi seviye de olursan ol ajyrı bir tat verirdi her slotta party olurdu ve hepsinde sabahlara kadar muhabbet eğlence olurdu şimdi adamlara selam veriyorsun +7 setten aşağıysa itemler selamını almıyor veya o kadar muhabbet kurarak oynarsın beraber kasılırsınız bir gün sonra 9 seti dizmiş karşında artık şuda var yan çardan itemleri diz credisini herşeyini hazır et 1 lwl de tek başına bulcan kes al preyi bulcanda 35 e kas sonra git istediğin yere akşamına 70 sin oyn böyle oldu eskiden boss çıkacak büyük etkinlikler olacak diye günlerce bekler boss arardık çıktığında da herbirlikte kim kesecek yarışına girerdik şimdi öyle bir şey yok ki adamlar neredeyse boss la birebir vs atabilecek güçteler abbys gem i de almış ultimasını felankorunu sn sinde indiriyorlar biz bunları ya kesemezdik gm gelip keserdi bizde expnden nasiplenirdik ya da yarım saat uğraşırdık oyuna para dökmek yerine oyundan çıkarırdık paramızı şimdiyse oyun bize herşeyi veriyor lvl ine göre ekstra bir şeye ihtiyacımız olmuyor bu kadar berbat hale geldi

• yıl olmuş 2014 ve daha oynayanlar var. azminize hayranım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

sen oyunu sadece pkmı sanıyorsun knight mmorpgdir mmoaction değil sen karakterini geliştiremedikten sonra ben ne anlarım ondan git pw serverlarda takıl aynı mantık

benım zamanımda level kasmanın orjinalliği vardı 70 level capten bahsedıyorum serverın çogu 40 50 levellarda czye giderdi sadece +8 ve üstü parladığı için elinde yanan bi silah olan adamdan kaçardık fazla exp gelsin diye civcivli adamlar alırdık partye paramız olmadıgında gidip 30 levela çar kasıp civciv parasını almaya uğraşırdık 7/24 abyys dönüş 1-2 chitin düşürmeye çalışırdık lamidan kukry düşürüp +3 yaptığımızdaki mutluluk şuan +10 sharddan daha fazlaydı zombie partylerıne swci olarak girerdik pazarda +3 md bile göremezdin kukryler sword breakerlar cleaverlar plateler

oyun ozamanlar knighttı şuan başka birşey oynuyorsunuz buna emin olabilirsin

hatta o item düpenın patlak verdiği zamanlar bile şuandan daha iyidir

edit:okuyunca bile o anılarıma gittim 2 yıl önce bi char açmıştım ama şuan o nicki bile aklıma değil ilk charımın nickini hiç unutmam MontexxxCristoxxkontu çok çok iyi zamanlardı be o 35 skili thrustu açtığımda direk czye gidişimi hala hatırlıyorum elimizde sword breakerlar filan xigenonda ozamanda elt osmanlı blood filan vardı czye gidip o adamları izlerdim

o fire drake patchi keşke hiç gelmeseydi be

Bunların üstüne daha bişey söylenmez

• [A]narchy kullanıcısına yanıt
    vay be neydi o gunler
  • arkadaşlar hiç bir şey eskisi gibi kalmaz.. hiç bir oyun eskisi gibi değil.. her oyun kendini yenilemek zorunda ve knight ta bu işi yapıyor.. +9 shardın pazara düşmesi kadar doğal bir şey yok..

13 yaşımda oyuna başladım.. şuanda 23 yaşındayım..
    Örnek veriyorum babamın 10 liraya aldığı aracın fiyatı şuanda 3 liraya düştü.. bunun sebebi yeni modelin çıkmasaydı.. shard şuanda benim babamın 2004 te aldığı arabayla aynı değeri görmekte.. çünkü babamın arabasında televizyon yok, yol tanıma yok, motoru düşük veya hp si az.. yeni çıkan modellerde ekstra özellikler mevcut şuanın raumu veya khanjarı gibi.. hp,mp bonus veriyor, resistance veriyor v.s

warrior silahlarından da örnek vermek gerekirse +9 raptorun atağı yeni çıkan buju polearm +7 ile üç aşağı beş yukarı aynı.. siz hangisini tercih ederdeniz? veya hangisi sizin için daha ulaşılamaz olurdu?

koxp meselesine gelelim.. var.. yok değil.. ama hergün birileri banlanıyor.. koxperlar banlansın diye hergün ciddi emek sarf eden oyunseverler de mevcut.. gm ler çalışıyor açıkçası..

eski level kasma zevkinize gelelim, söylediğiniz yaratıkların alternatifi yoktu eskiden, çünkü ozaman maks. lv70 ti... şuanda 83.. gold pre ile 70 e kasmak ne kadar zor ise exp pre ile 83 e kasmak o kadar zor..
    apostan sonra brahman ve paramun var.. Daha fazla exp veriyor ve kolay ölüyor.. harpy partysinin olmama sebebi ise, herkes yetenekli değil ve hala nasıl harpy dönceğini bilmeyen lure yapmasını beceremeyen insanlar mevcut.. bazı işlerde profesyonel olduğunuz zaman, birileri bu kadar eski oyunda hala bunu beceremeyenleri gördüğü için doğal olarak daha kolay kesilen yaratıkları tercih ediyor.

Bu her oyunda böyledir, kendinize parayla ekstralar alırsınız.. para vererek daha kolay level atlar para kasar veya şuanda herkesin bildiği gibi lol de skin, karakter, veya rune sayfası alırsınız.. bunlardan dolayı da dert yanmayın..

İtem farkını güzel bir takımınız var ise çok kolay kapatabiliyorsunuz..

5 n point i ve daha fazlasını bedavadan temin edebilirsiniz biraz daha kurcalayın..

Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim, İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MayKiii

Kolay gelsin güzel kardeşim.

Büyük ihtimal bu başlığı benim başlığı okuduktan sonra açtın.

Oyunu yaklaşık 1 aydır oynuyorum. En son 2008-2009 gibi oynamıştım. Ben başlığımda oyun bitti yada oynanmaz oynamayın demedim. Sadece koxp kullanıp da koxp dan şikayet eden arkadaşlara ve oyunun şuan ki geldiği duruma yorumumu yaptım. Bu konuda özgür olduğumu düşünüyorum.

Oyun güzel demişsin ama sanırım sen oyuna yeni başladın. Çünkü eski knight ı bilen adam manuel exp kasıp manuel item basan adam şuan ki knight ı beğenmez pek. Destan ve Gaia da char açtım. 1 aydır iki serverda da akşamları oynuyorum. Ne bir apost parti gördüm ne bir deru ne bir harpy ne bir zombi ne bir grell. millet sadece moradonda akrep slotlarında ve smilodon slotlarında msn kosp kurmuş takılıyor. Luferde skeletonlarda takılıyor apelerde takılıyor. Chatte sürekli kaus mu ne onun muhabbeti dönüyor. "Yeni sürüm çıktımı?", "tüh patch geldi koxp gitti" vs vs. Ancientlerde bile parti yok :D Düşünebiliyormusun? bu oyunda Apost Grell ve ancientin boş kalması ne demek? exp için vazgeçilmez slotlar oralar. +9 +10 itemlerin pazarda oluşundan bahsediyorsun. İb in pazarda gördüm. Onları pazarda görmek mümkün müydü? +9 item sayılı adamla vardı +10 zaten açık değildi. Oyun bitmemiş belli hala oynayanlar var ama benim derdim oyunun bu hale gelmesiydi. Ben bunu söyledim sadece. Sen manuel takılmak istesen adam bulamıyorsun ki. Bir dtc yapasın bir apost yada deru yapasın. Warior için zaten tam çile şuan oyun. Nerde kasacak? Gördüm bir kaçını adamlar yazık skeletonda parti topluyo apelerde parti topluyo. Heryer asas yada mage. Neden? Çünkü bırak kosp a kolay kolay kasılsın. Benim söylemek istediğim bunlardı. Mezarlıkta slotları neden birbirine karıstırdılar peki? yada koxp bittiyse neden eski haline getirmiyorlar? Mageler gitsin mis gibi exp ini kassın. eş dost warior asas priestte gidip nasiplensin. Eslantın durumunu göremedim char 60 olmadı daha ama orayada bakacam. Ama duyduguma göre mageler paramunda exp kasıyormuş. Düşün, mage gelip paramunda exp kasacak? CW slotu dururken...

vs vs vs gibi şeyler kardeşim. Yazdıklarımı yanlış anlama. Hepsi benim samimi düşüncem. Bunu tartışabiliriz. Ama amacım kesinlikle seni kırmak değil bilesin. İnan belki herkesten çok istiyorum şuan tekrardan knight oynamayı.

Apos Party :) Torpil lazımdı girebilmek için.
    Deru Sağlam sosyal ağın olmalıydı slot kapmak...

• Valla oyun bitmişmiş bitmemişmiş hiç fikrim yok, oyunun şu anki halini de hiç bilmiyorum. Ama galiba tonla patch ve özellik getirip işin cılkını çıkartmış olabilir KO. Şunu çok net söyleyebilirim. Oyunu 2005-2008 arası biraz oynadım ama bence en zevkli zamanlarıydı oyunun. Cikcikler Dark Knight, Zombide kasılmak için gezerdi, Mageler 45 lvl inferno/blizzard açınca harpy slotlarına koşardı, 40-60 lvl arası Deruvish/Apostle de kasardı, Eslantta CW, Falcon slotları sağlam magelerle doluyken Paramum ve Dark Stone slotları Asas/Warriordan geçilmezdi. Öyle yaldır yaldır party 1920 veya 10k healler yoktu, priest tek tek heallerdi, emek isterdi oyun. Eslant semalarında boss kovalayan adı bosçuya çıkmış kişiler vardı, hep belli kişiler turlar dururdu. 3-5 kuruş para biriktirecez diye Devalı veya Mavi kutulu eventlerin peşinden koşar taş/kutu ları satıp pot parası çıkartmaya çalışırdık. Yılbaşında ağaç, kardan adam kovaladık durduk ki kutulardan shard +1 çıkarıp da basalım diye. 3 kuruşluk +8 paper mage itemleri alabilmek/basabilmek için veya MD +8 parası biriktirebilmek için az yırtmadık bi yerlerimizi. Oyun bence buydu, abi kapıdan geçemiyorum 10k pls diyenlerin oyunuydu bizimkisi. Her yerleri parıl parıl parlayıp artı bilmem kaç itemlerle 3-5k damage vuranların olduğu, adaletsizliğin item manyaklarıyla dolu serverların olduğu oyun değildi bizimkisi...

• tüm cevapları okuyamadım ama kendi fikrimi söyleyeyim. server lar gerçekten kalabalık. ben 3 sene önce oynamayı bıraktım . pazarda dolaşmak için girdim şu günlerde öylesine. pazar kurmanın 5kc olduğu (en az 500 kc alabiliyoruz ama oyuna baksanız free2play dir....) oyun mu olur? bu nedir? bana göre oyun bitti , son toplayacagımız paraları da toplayalım sonrası allah kerim. gibi. Cs nin benim zamanımda fiyatı 400-500TL idi. şuan +7 si pazarda. gb 3-4 tl. bunları oyunun güzelliği olarak söylemişsiniz ama , +9 full bi karakter dizmek yaklaşık olarak 150-200 tl nizi alır. eski oyuna oranla %80 daha ucuz. buda bana göre usko yu pvp lerden ayıran tek özelliğin gittiğini gösteriyor. bu gün bi pvp dede edit itemleri almak için gm e 200tl verseniz uskodaki ile aynı statüye sahip olursunuz. koxp durumunu görecek kadar uzun kalmadım server da. 5 dakika pazara bakıp çıktım sadece. şu saatten sonra uskonun zevk vereceğini sanmıyorum. 12 yaşındaki çocuk ta 100tl basıp başınıza abi kesilebilir . o halde go on pvp.

• Genie varmı?Galiba yok.Genie yok gardaşım yani genie yok
  • Oyunu şuan liseli veletler ve arabasını satan,maaşını yatıran,çoluğun çocugun rızkını yatıran 2-3 bin masraf yapan egoist abilerimiz oynuyor,oyuncu bittiği için kendileri çalıp kendileri oynuyor şuan gidin forum sitelerine bakın hepsi ağlıyor yok knight geri dönmüş yok ntt koxpa çare bulmuş falan filan palavra hepsi,oyunun kemik tayfası oyunu çoktan bıraktı ya private serverlarda oynuyor yada başka oyunları oynuyor,bu saatten sonra kimse yürüyen np olmaz oyunun pvesi bitmiş tamamen gerçek para üzerinden dönüyor pvpsi desen koxpu var, pedalı var ben ilk defa bu oyunda duydum millet 100lerce lira pedala veriyor seri skill spamlıyor ulan al bari oyun mouseı makrosunu ayarla öyle bas ama kerizler ne anlasın daha hızlı pedala ben bastım xd diye övünüyorlardır,hile forumları açılmış millet koxp satın alıp para kasıp gb sitelerine satıyor fiyatları neden düşürüyorsunuz diye kavga ediyor ,adam yazmış sigara paramı çıkarıyordum eskiden gene başlayacagım otpyi nasıl hallederiz böyle saçma bir haldeki oyunu kimse oynamaz yabancılar 2005te durumu ayıkmış hemen başka oyunlara bizim bu türkiyedi knight online sevdası nerden geliyor anlamıyorum

• Knight ölmedi mi ? Oyun Koxp'un başlamasıyla bitmişti zaten.O Dupeyi ilk yapan 65 Level Aresli şerefsiz yüzünden bitmişti zaten (Nychris'in Clanındaydı hatta).JapKO bile server sayısını bire düşürdü oyunda toplasan 100 kişi yok.Hatta kapandı diye duydum en son ama hiç tenezzül etmedim bakmaya.Euko desen Level jump zımbırtısı yüzünden patladı.En azından biz işimizi gördükte gitti oyun,700 lira kazandık sayesinde.Usko şu an kalabalık haklısın ama o kalabalığın bir çoğu robot.maden bölgesine bir tur atmanı tavsiye ederim.Garip,Sıralı,Benzer nickli elemanların sabah akşam mattocklarla taş çıkardığını görürsen belki oynama şevki gelir he ? Knight Online öldü gömeni yok kardeşim.Son Ödüllü etkinliklerini de yaptılar.Emin ol 2 sene daha dayanamayacak bu efsane.Zamanında kafelerin en gözde oyunu olan knight'a 3-4 sene sonra veletler ''o ne?'' diye tepki verecekler belki de.Türkiye'de en çok görüntülemeli forum konusu olan 'ANAHTAR GÖREVİ TÜM KEYLER' gibi bir konu bir daha gelmeyecek .Bu oyun bize iyi bir muhabbet konusu ve nostalji bıraktı gitti.Efsane oyundu ama bitti.

http://forum.donanimhaber.com/m_5373640/mpage_11/tm.htm buda o konu.Sondaki yorumlar görevden çok benim gibi eskiyi yad edenlerden gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 8 Temmuz 2014; 6:10:18 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.