Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE BİTMEDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu oyuna girip bakmadan bilmeden koxp var ve sürekli kötüleyenler için açıyorum.
    Sw lar birleşti Resurrection sw inda oynuyorum +9 shard +9 raptor falan pazarda +10 shard +10 raptor gibi itemlerde okadar pahalı değil.Kesinlikle şuanda gaiadan sonra en kalabalık sw. Hile yok Kxp yok NPT yok 2008 2009 2010 yıllarından şuanda daha iyi konumda gm ler çok ilgili.Oyuncu mahkemeleri var ICS diye sistem var charın soyulması neredeyse imkansız. Peki niye hala bu oyun bitti diyosunuz resurrectionda pazar tıktım tıklım Cz kalabalık Ardream oynuyorum 8 9 yıldır en kalabalık sezonlarını yaşıyoruz neredeyse mage teamlar var,okçu teamlar kuruldu niye hala oyun bitti bitti diye diretiyosunuz bu oyun bitmedi şuanda güzelleşti. Sizin yüzünüzden oyuna başlamayı düşünen biri bakmadan vazgeçiyo yapmayın arkadaşım bu oyunu siz böyle diyerekten bitirirsiniz! Başlamayı düşünen arkadaşlar gelsin baksın gaiadan sonra en işlek ardream resurrectionda item seviyesi biraz yüksek fakat mage teama girseniz en ucuzundan direnemeyip kesiliyoruz herkezi bekleriz.

• 6 yıldır girmiyorum oyuna.sadeve merak ettiğim için soruyorum ciddi misin yoksa ironi mi yapıyorsun?

+9 10 itemin pazarda olması nasıl iyi 'oluyor
    Birde tek server mı var artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin güzel kardeşim.

Büyük ihtimal bu başlığı benim başlığı okuduktan sonra açtın.

Oyunu yaklaşık 1 aydır oynuyorum. En son 2008-2009 gibi oynamıştım. Ben başlığımda oyun bitti yada oynanmaz oynamayın demedim. Sadece koxp kullanıp da koxp dan şikayet eden arkadaşlara ve oyunun şuan ki geldiği duruma yorumumu yaptım. Bu konuda özgür olduğumu düşünüyorum.

Oyun güzel demişsin ama sanırım sen oyuna yeni başladın. Çünkü eski knight ı bilen adam manuel exp kasıp manuel item basan adam şuan ki knight ı beğenmez pek. Destan ve Gaia da char açtım. 1 aydır iki serverda da akşamları oynuyorum. Ne bir apost parti gördüm ne bir deru ne bir harpy ne bir zombi ne bir grell. millet sadece moradonda akrep slotlarında ve smilodon slotlarında msn kosp kurmuş takılıyor. Luferde skeletonlarda takılıyor apelerde takılıyor. Chatte sürekli kaus mu ne onun muhabbeti dönüyor. "Yeni sürüm çıktımı?", "tüh patch geldi koxp gitti" vs vs. Ancientlerde bile parti yok :D Düşünebiliyormusun? bu oyunda Apost Grell ve ancientin boş kalması ne demek? exp için vazgeçilmez slotlar oralar. +9 +10 itemlerin pazarda oluşundan bahsediyorsun. İb in pazarda gördüm. Onları pazarda görmek mümkün müydü? +9 item sayılı adamla vardı +10 zaten açık değildi. Oyun bitmemiş belli hala oynayanlar var ama benim derdim oyunun bu hale gelmesiydi. Ben bunu söyledim sadece. Sen manuel takılmak istesen adam bulamıyorsun ki. Bir dtc yapasın bir apost yada deru yapasın. Warior için zaten tam çile şuan oyun. Nerde kasacak? Gördüm bir kaçını adamlar yazık skeletonda parti topluyo apelerde parti topluyo. Heryer asas yada mage. Neden? Çünkü bırak kosp a kolay kolay kasılsın. Benim söylemek istediğim bunlardı. Mezarlıkta slotları neden birbirine karıstırdılar peki? yada koxp bittiyse neden eski haline getirmiyorlar? Mageler gitsin mis gibi exp ini kassın. eş dost warior asas priestte gidip nasiplensin. Eslantın durumunu göremedim char 60 olmadı daha ama orayada bakacam. Ama duyduguma göre mageler paramunda exp kasıyormuş. Düşün, mage gelip paramunda exp kasacak? CW slotu dururken...

vs vs vs gibi şeyler kardeşim. Yazdıklarımı yanlış anlama. Hepsi benim samimi düşüncem. Bunu tartışabiliriz. Ama amacım kesinlikle seni kırmak değil bilesin. İnan belki herkesten çok istiyorum şuan tekrardan knight oynamayı.

• Ha ayrıca unutmadan. Bu 5 Npoint olayı da cabası. Pazar kuramıyorsun pazar açamıyorsun. Oyuna hiç para harcamadan oynamak isteyenler, öylesine takılmak isteyenler bile mecbur 5 npoint için cash mi almalı?
  • MayKiii kullanıcısına yanıt
    Evet pazar trade için açman lazım
  • R4V3N kullanıcısına yanıt
    Benim Sw ım Dies+Cyper+Olympia birleşmesiyle oldu +9 itemlerin tezgahta olması kadar normal bişey yok 10 senelik serverlar yeni sw lara bakarsan bile birsürü +9 shard +9 md var bu gayet normal oldu item çoğunluğundan dolayı böyle oluyo. Örneğin shard 7 gb 4x7 = 28 30 tl arası

Pk ve diğer organizasyonlar tamam sw kalabalık ben memnunum
  • madenciler bile gözümün önünde uçuruldu gaiada .
  • +9 itemlar pazara düştüyse milletin içinde neler vardır kimbilir? Ben mesela şu an başlasam oyuna biraz gb ve koxp alarak başlarım. Haliyle oyuna çok fazla para yatırmayacağım için kötü bir karakterim olur, czde nasıl zevk alacağım? +9 set +9 shardlar ezik kaldı diyosun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

+9 itemlar pazara düştüyse milletin içinde neler vardır kimbilir? Ben mesela şu an başlasam oyuna biraz gb ve koxp alarak başlarım. Haliyle oyuna çok fazla para yatırmayacağım için kötü bir karakterim olur, czde nasıl zevk alacağım? +9 set +9 shardlar ezik kaldı diyosun...

+1

• Çaresiz ntt game fanları.
  • sen oyunu sadece pkmı sanıyorsun knight mmorpgdir mmoaction değil sen karakterini geliştiremedikten sonra ben ne anlarım ondan git pw serverlarda takıl aynı mantık

benım zamanımda level kasmanın orjinalliği vardı 70 level capten bahsedıyorum serverın çogu 40 50 levellarda czye giderdi sadece +8 ve üstü parladığı için elinde yanan bi silah olan adamdan kaçardık fazla exp gelsin diye civcivli adamlar alırdık partye paramız olmadıgında gidip 30 levela çar kasıp civciv parasını almaya uğraşırdık 7/24 abyys dönüş 1-2 chitin düşürmeye çalışırdık lamidan kukry düşürüp +3 yaptığımızdaki mutluluk şuan +10 sharddan daha fazlaydı zombie partylerıne swci olarak girerdik pazarda +3 md bile göremezdin kukryler sword breakerlar cleaverlar plateler

oyun ozamanlar knighttı şuan başka birşey oynuyorsunuz buna emin olabilirsin

hatta o item düpenın patlak verdiği zamanlar bile şuandan daha iyidir

edit:okuyunca bile o anılarıma gittim 2 yıl önce bi char açmıştım ama şuan o nicki bile aklıma değil ilk charımın nickini hiç unutmam MontexxxCristoxxkontu çok çok iyi zamanlardı be o 35 skili thrustu açtığımda direk czye gidişimi hala hatırlıyorum elimizde sword breakerlar filan xigenonda ozamanda elt osmanlı blood filan vardı czye gidip o adamları izlerdim

o fire drake patchi keşke hiç gelmeseydi be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 29 Mayıs 2014; 0:35:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

sen oyunu sadece pkmı sanıyorsun knight mmorpgdir mmoaction değil sen karakterini geliştiremedikten sonra ben ne anlarım ondan git pw serverlarda takıl aynı mantık

benım zamanımda level kasmanın orjinalliği vardı 70 level capten bahsedıyorum serverın çogu 40 50 levellarda czye giderdi sadece +8 ve üstü parladığı için elinde yanan bi silah olan adamdan kaçardık fazla exp gelsin diye civcivli adamlar alırdık partye paramız olmadıgında gidip 30 levela çar kasıp civciv parasını almaya uğraşırdık 7/24 abyys dönüş 1-2 chitin düşürmeye çalışırdık lamidan kukry düşürüp +3 yaptığımızdaki mutluluk şuan +10 sharddan daha fazlaydı zombie partylerıne swci olarak girerdik pazarda +3 md bile göremezdin kukryler sword breakerlar cleaverlar plateler

+97642134278

• quote:

sen oyunu sadece pkmı sanıyorsun knight mmorpgdir mmoaction değil sen karakterini geliştiremedikten sonra ben ne anlarım ondan git pw serverlarda takıl aynı mantık

bunları okuman yeter kardeşim oyun iyi mi kotu mu karar vermen için...

• quote:

Benim demek istediğimde o idi :D

http://forum.donanimhaber.com/m_92403921/tm.htm

Kimse darılmasın gücenmesin ama gerçekten cevabını merak ettiğim naçizane bir soru var.

Bende Knightcıyım ve en son koxp geldiğinde bırakanlardanım. Özledim ve bakayım dedim ama fena hayal kırıklığına uğradım. Herkes koxptan şikayetçi ama çok nadir insan koxpsuz oyun oynuyor (çile çekerek). VE HERKES KENDİ ELİYLE HAHFETTİĞİ O ESKİ KNİGHT ı ÖZLÜYOR.

Herkes bir char açıyor bir isim koyuyor ve birde mevcut güncel koxp indiriyor haydi slotlara. Sonra buluyor bir slot kuruyor bir parti açıyor koxpu kalkıyor pc başından işine gücüne bakıyor, döndüğünde bir bakmış charı falan filan lvl e gelmiş. Sonra daha yüksek exp gelsin diye farklı bir slota gidip bırakıyor. Muhabbeti sadece parti kurabilmek için yapıyor ve kurduğu partiye yine charı bırakıp gidiyor. Uyuyor, uyanıyor chara bakıyor char yine gelmiş falan filan lvl e. Şimdi hal böyle olunca insan sormadan edemiyor. Neden hala oynuyorsun bu oyunu, ne zevk alıyorsun? Daha doğrusu ne yapmaya çalışıyorsun? Oyun oynuyorsun desem, oyun oynamıyorsun, oyunu program oynuyor. Eğleniyorsun desem oyunun başında bile oturmadan nasıl eğlenebilirsin? Muhabbet ediyorsun desem o da yok. Artık millet slotlarda selam bile almıyor ki zaten görmüyorlar çünkü pc başında değiller. Sen sadece komutu verip gidiyorsun. Hiçbir zevki yok. Charın yatma derdi yok, manası bitti potu bitti derdi yok, kutu toplama derdi yok, rpr derdi yok vs vs... Yani hiçbir heyecan duymadan, exp kasacam diye parmakların şişmeden, uykusuz kalıp boyunlarına ağrı girmeden lvl almanın hiçbir eğlencesi yok. Eskiden insanlar exp slotların da tanışıp kaynaşarak muhabbet ederek saatlerce exp kasardı. POKE denen birşey vardı yaa :D Sırf char oyundan çıkmasın slotta kalsın diye biri çıkar diğeri girerdi chara. Ha diyeceksiniz ki zamanımız yok. Zamanı olmayan arkadaşlar eskiden 80 lwl char alır(oyunu bırakanlardan yada char kasıp satan(manuel) tiplerden), gb alıp item dizer ve akşamları iş dönüşü yada okul dönüşü girer pk sını atıp çıkarlardı. Slotlar temizdi. Magelerin kastığı yer belliydi, Asaslar heryerdeydi, Pristler de öyle :D Warriorların kastığı yer belliydi. Şimdi apostta deruda kimse yok ıssız. Paramunda mageler (komik görünüyorlar ama ne yapsınlar) var. Eskiden insanlar oyuna emek harcardı ve her şeyin bir kıymeti vardı. Şimdi bakıyorsun 1 ayda 83 lvl olup yaldır yaldır parlayan adamlar var :D Kredi çeken adam gördüm ya Char dizecem diye :S Yuh ulan dedim bu kadar oldu mu knight online? Oyun firması bile sizin kulandığınız koxplar yüzünden slotlarda değişiklik yaptı ve siz o değişikliklere kızdınız. Adamlar koxp u bitirmeye çalıştıkça siz yeni sürüm koxplar aradınız (koxptan sürekli şikayet ettiğiniz halde). Para harcayıp item alnızın koxp açıp char banlattınız ama yinede koxptan vazgeçmediniz.

Amaç sadece PK ise milyonlarca PVP SERVER lar var. Git sabaha kadar full itemli charlarla PK at.
    Amaç ticaretse, unutmamak lazım BU SADECE BİR OYUN. Oyun içi ticaret olur anlarım ama ev geçindirmek çok saçma.
    Amaç amaç oyun içi para kazanmaksa zaten herkes ESKİDEN pazar kurup al sat ile oyunda para yapıyordu, FT lere giriyor gem alıyordu, boss kovalıyor item düşürmeye çalışıyordu. Bifrost a girip high class item kasardı fragment kasardı.
    Amaç oyun oynamaksa oyun oyna sadece be güzel kardeşim.

Bu firmaya para kazandıran bizlerdik, biz ne istersek onu yapmak zorundalardı çünkü bizler gittiğimizde onlar bir hiç. Şuan sw lerde oyuncu yok. Eskiden premiumsuz sw lere girmeye çalışırdık dk larca. Tek atınca mutlu olurduk. Şimdi Tek server da bile tek tıkla oyuna giriyoruz. Çünkü oyuncu kalmamış. Knight Online gibi efsane bir oyun kaç bin oyuncusunu kaybetmiş. Neden? Yine bizim yüzümüzden.

Neden hala oynuyoruz? Çünkü "ya düzelirse" olayı var kafalarda ama böyle giderse asla düzelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayKiii -- 28 Mayıs 2014; 17:05:00 >

• quote:

Süper yazmışsın. İşte gerçek bu. tebrik ederim. Millet şu "koxp" denen rezillikle oyundan zevk aldığını sanıyor. Oyun sadece ilk zamanlarında, şu abis gem düşürmek için Abis Dungeon'un tıklım tıklım olduğu zamanlar güzeldi. Bazıları halen bitmiş rezil bir oyuna güzelleme yapabilmeye çalışıyor. Oyundan anladığı şey de koxp. Komik. İnsan bir kere düşünür. WOW niye hileye izin vermiyor diye. Koxp güzel bir şey olsaydı, herkes oyunun yanında bir de hile programı verirdi. Program oynar siz de seyrederdiniz.

• Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum. 2004 de oyuuna başlayıp 2006 da cz townun ortasında bir kosper tarafından 5 li ok yeyip yatınca oyunu bırakanlardanım. Görevlerin olmadığı sadece yaratık keserek exp kastığımız 7 ayda zor 70 lvl olup +7 elbiseler ,+8 wood staffla cw fc slotunu tavaf ettiğimiz günleri özlemiyor değilim..
  • tayfas T kullanıcısına yanıt
    Paramun slotunda exp kasacam diye full partinin boşalmasını beklediğimi bilirim saatlerce. Parti baskanına sürekli pm atardık "kanka kaçıncı sıradayım" diye :D Bankalarda fiş alıp sıra bekler gibi beklerdik. BDW FT olsada parti dagılsa bastan kursak diye beklerdik.
  • +9 Shard falan pazarda mı ? İstediği kadar eski server birleşmesi olsun, bi item nasıl bu kadar değer kaybedebilir ?
  • 2008teki ardreamdan aldığım zevkli daha alamam koxp yenı yenı çıkıyordu ardreamda

• Yahu hakikaten bazılarını anlayamıyorum. Bir oyun hile ile nasıl güzel olabilir?
    Koxp hiledir ve hileyi oyun içinde normal hale getirdiler ki, başkaları değil doğrudan kendileri hile satabilsin diye. Ki, diğer türden türlü hileler de devam ediyordur. Nice insan bundan dolayı nefret edip bıraktı. Özellikle de yabancılar hep bu yüzden terk etti.
    Bir ara, beşli ok ata ata slottakileri toptan disconnect etmek bile vardı. Yani bu derece bir saçmalıktan bile zevk alan ahmaklar vardı. Sorsan niye böyle pislik yaptığını, "ben de böyle eğleniyorum" diyorlardı. Evet, hasta ruhlular diğer insanların oyunun içine zıçmaktan zevk alıyorlardı.(Tabii asıl suç tüm bunlara izin veren oyun şirketindeydi. Para için yapmadıkları iğrençlik yok onların.)
    Bu tabii, günümüz hayatının psikolojik manyaklar yetişmesine yol açmasının sonucu idi.
    Ben dötünden ok ata ata koşan adamları bile gördüm.
    Normal ve sağlıklı bir psikolojinin zevk alabileceği şeyler değil bunlar.
    Tamam anlıyorum, hile ile birilerini öldürüp, puan yapıp kendini üstün hissetmekten zavallı bir zevk alan kişiler var. Var ama, sayılarının bu kadar çok olması dehşet verici. Zaten sayıları çok olmasa,dürüst ve yiğitçe oynamak isteyenler çok olsa, şirket de hileye izin vermeyecekti.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.