Şimdi Ara

Knight Online Europe (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
265.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar pmden proxy kullanımını bekliyorum uskodaki charı arkadasa verdim burda baslamak istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: hakan3327

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: YakupStar

sw beta ama herkez emek harcayıp exp kasıyo ne ayak ?

quote:

7. Reward Items
    Level 30 achivement Speed Potion (1 ea)
    Level 50 achivement Magic Bag (1 ea)
    Level 60 achievement Pathos Globe ( 2 ea)
    Level 70 achievement Valkyrie Amor Set ( 1 ea)
    Note: All reward items will be delivered to Account mail box after the closed-beta and users can use them in live servers

@hakan3327
    DH için diyorsan olabilir fakat Avedon, Elysium falan düşürenler var oyunda.

Onları gm ( admin herneyse ) o ekledi, aşagıdan Elysium ve Avedon xxx nickli kişiye gitti falan yazdı.

Değil. Sistem var unique item düştüğünde yazıyor. Çoğu MMO oyununda var zaten buna benzer sistem. Eğer Elysium ve Avedon alan GM olsa bile, Kekuri Ring düşüren de vardı yani. Yine o aşağıdan yazı geçmişti.

dostum server acıldıktan 1 saat sonra adam bf ye girip taş düşürmediğine göre gm vermiş olmalı :) Kekuring olabilir onu görmedim

• bu arada şimdi tekrar forumu göz gezdirirken gördüm, şu anlık xp rate 2x, yarından itibaren 5x olacakmış 16 Ekim beta bitene kadar. Aslinda beta testin gelmesi güzel oldu bizim açımızdan, kimlerin başlayıp kimlerin başlamayacağını görebiliriz bu sayede :) pazar gününden itibaren günde 9-10 saat aktif olacağım. görüşürüz :)
  • oyuna direk nasıl girebiliriz? yurt dışında yaşıyorum. proxy ile uğraşmama gerek yok. setupı falan nereden bulabilirim?
  • believe me nin anlattığı yöntemle girdim. orada windows 7 için ne yapıldığına dair bir video var. onu izleyin arkadaşlar.

kimler online nick Magellan pm bekliyorum
  • oyunu illahttp://www.nttgame.com/download/# bu siteden mi indirmek gerekiyor? Tamamen farklı bir setup yani?
  • evet indir oradan. pm atın la kasın beni vicdansızlar. Magellan pm bekliyorum
  • Burdaki oluşumda da başlamış ''kasın beni'' furyası. Üstteki arkadaş yanlış anlamasın ama çok yanlış ve bencilce bir olay.
  • Bende geliyorum beyler oyunu indirmeye başladım konuyu takip ediyordum unutmuşum bir ara şimdi aklıma geldi geç oldu ama bir yerden başlıyalım hangi job ihtiyaç duyuyorsanz onu açim gelim yoksa asas açacam
  • bu serwer nedir beta dan çıkınca ne olacak uskoya rakipmi bunudamı usko çıkardı bunu biri açıklayabilirmi
  • Adam resten önce +8 Iron Bow denedi patlattı +7 Iron Bow'u.(Bu piyasada o kadar bus parasını nasıl bulduysa?)
    Resten sonra gelir muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepunisherWZ -- 11 Ekim 2011; 19:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Burdaki oluşumda da başlamış ''kasın beni'' furyası. Üstteki arkadaş yanlış anlamasın ama çok yanlış ve bencilce bir olay.

şaka yapıyorum arkadaşım. birlikte party kurdularsa beni de alabilirler yardımcı da olurum oturmam zaten

dc yedik restart geldi sanırım. dh asist i niye takmıyorsun beni :)
  • bende gelmek istiyorum işlemleri pm atarmısınız lütfen
  • uzun zamandan sonra ko bölümü 6.sayfayı gördü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3327

uzun zamandan sonra ko bölümü 6.sayfayı gördü :D

harbi ya inş forum eski günlerine geri döner euko sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

Adam resten önce +8 Iron Bow denedi patlattı +7 Iron Bow'u.(Bu piyasada o kadar bus parasını nasıl bulduysa?)
    Resten sonra gelir muhtemelen

aynen bus parasını nereden buldu ona bakmak lazım:))

10061 hatası alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremx -- 11 Ekim 2011; 20:03:02 >
  • oyun kapalımı şimdi ?
  • Chaos çok güzeldi ya,
    45 level bi arkadaş ; bak şimdi ismim yazcak
    - hay **** crimson robe çıktı
  • karus mageyım clana alyn ulen nick:secoe
  • 2-3 güne kadar konuyu kaldırırlar sanırım.İlk mesajı kaydedin arkadaş baya güzel anlatmış.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.