Şimdi Ara

Knight Online Europe (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
265.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pmden proxy sitesini atarmısınız lütfen kurdum serail number istiyo :S
  • şu anda oyun açıkmı beyler ?
  • Değil
  • su an ben giremiyorum.
  • IOyun açıldı.
  • arkadaşlar launcher'i açtığımda htpp send eror hatası alıyorum nasıl çözeceğim bu hatayı ?

Edit: hallettim oyuna girdim kimse yokmu oyunda pm den baktım kimse yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcann -- 11 Ekim 2011; 20:33:20 >
  • biraz pk atalım dedim :)

Knight Online Europe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 11 Ekim 2011; 20:50:25 >
  • bende kurdum su proxy ısını bı cozuym gelcem hemen karus olcam
  • Arkadaşlar sizce buna mı başlanmalı yoksa kalıcı yeni acılan bi myko servera mı ?
  • Ko'ya dönüşümüz böyle olsun bende varım
  • ya bu launcher tıklayınca acılcak falan demıs arkadas ben orayı anlamadım tıklıyorum gırıyorum oyuna dırek :S biri yardım etsin lütfen :s
  • Aynen bende de açılmıyor Launcher tıkladığım da proxy win7 de problem mi var ?
  • valla çıldırdım sildim ne var ne yok ne var sanki girenler yardım etse :s
  • cz de pk atarken elysium, avedon, +7 iron bowu olan adam ( kısacası admin veya arkadaşı ) cz de yaptığım showu görmüş sanırım etkilenmiş :)

Knight Online Europe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 11 Ekim 2011; 21:42:13 >
  • oyunda wall hack speed hack koxp herşey çalışıyor bu lanet adamlardan kutuluş yok. yine çıktım oyundan silerim herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3327

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YakupStar

sw beta ama herkez emek harcayıp exp kasıyo ne ayak ?

quote:

7. Reward Items
    Level 30 achivement Speed Potion (1 ea)
    Level 50 achivement Magic Bag (1 ea)
    Level 60 achievement Pathos Globe ( 2 ea)
    Level 70 achievement Valkyrie Amor Set ( 1 ea)
    Note: All reward items will be delivered to Account mail box after the closed-beta and users can use them in live servers

@hakan3327
    DH için diyorsan olabilir fakat Avedon, Elysium falan düşürenler var oyunda.

Onları gm ( admin herneyse ) o ekledi, aşagıdan Elysium ve Avedon xxx nickli kişiye gitti falan yazdı.

Değil. Sistem var unique item düştüğünde yazıyor. Çoğu MMO oyununda var zaten buna benzer sistem. Eğer Elysium ve Avedon alan GM olsa bile, Kekuri Ring düşüren de vardı yani. Yine o aşağıdan yazı geçmişti.

dostum server acıldıktan 1 saat sonra adam bf ye girip taş düşürmediğine göre gm vermiş olmalı :) Kekuring olabilir onu görmedim

Dostum private server değil burası. Elysium, Avedon olayı server açıldıktan kaç saat sonra oldu. Öyle birşey olsaydı forumda konular açılırdı ki 30+ tam bir partinin bifrostun ilk moblarını rahat yapabileceğini düşünüyorum.

Bir de, yukarıdaki mesajdaki nick Elysium ve Avedon düşüren kişinin nicki değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 11 Ekim 2011; 21:52:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YakupStar

sw beta ama herkez emek harcayıp exp kasıyo ne ayak ?

quote:

7. Reward Items
    Level 30 achivement Speed Potion (1 ea)
    Level 50 achivement Magic Bag (1 ea)
    Level 60 achievement Pathos Globe ( 2 ea)
    Level 70 achievement Valkyrie Amor Set ( 1 ea)
    Note: All reward items will be delivered to Account mail box after the closed-beta and users can use them in live servers

@hakan3327
    DH için diyorsan olabilir fakat Avedon, Elysium falan düşürenler var oyunda.

Onları gm ( admin herneyse ) o ekledi, aşagıdan Elysium ve Avedon xxx nickli kişiye gitti falan yazdı.

Değil. Sistem var unique item düştüğünde yazıyor. Çoğu MMO oyununda var zaten buna benzer sistem. Eğer Elysium ve Avedon alan GM olsa bile, Kekuri Ring düşüren de vardı yani. Yine o aşağıdan yazı geçmişti.

dostum server acıldıktan 1 saat sonra adam bf ye girip taş düşürmediğine göre gm vermiş olmalı :) Kekuring olabilir onu görmedim

Dostum private server değil burası. Elysium, Avedon olayı server açıldıktan kaç saat sonra oldu. Öyle birşey olsaydı forumda konular açılırdı ki 30+ tam bir partinin bifrostun ilk moblarını rahat yapabileceğini düşünüyorum.

Şahsen ben sizle aynı görüşte değilim..

ilk 1 saatte aynı adama elysium-avedon düşüyor, kimsede bus yokken bu adam iron bowu +7 ye basarken yakıyor :) ve üstteki konuşmanın ardından 61 level olduğunu öğrendim :) bana mantıklı gelmedi.

• Deminki mesajda yazdığım gibi, Elysium ve Avedon düşüren kişinin nicki o değil. Sonrasında parayla satın almıştır bilemem.
    Level konusuna gelince, görevleri takip et, 2 kişi kas kolay olursun. 2x'di, şimdi 5x oldu exp rate. Daha ne olsun?
    Para konusuna gelince de, Knight Empire döneminde oynamıyoruz şuan, saphire crystal arayalım veya zorlanalım para için. Görevlerden geliyor para mis gibi.
  • geliyorum arkadaşlar. karus mu olayım human mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Arkadaşlar beta yarın saat öğlen 13:00 gibi açılacak. Birde iyi habermi kötü habermi artık siz karar verin EUKO nun lisansında yapılacak bir düzenleme ile oyun türk ip lerine açılabilirmiş böyle bir söylenti var. Forumda admine sordum bize temiz bir oyun sunabilirmisiniz diye oda bu konuda elimizden geleni yapacağız dedi. Bakalım göreceğiz.

aslında türk iplerine açılsın ve eğer birisi illegal oynarsa o ip'i banlasınlar,böyle programla girmek kasıntı iş
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.