Şimdi Ara

Knight Online Europe (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o değilde su arkadsın shıeld prgramı işe yaradı ip arama derdi yok kullanılabilr.
  • sh var arkadaşlar bu arada gördüm ben kötü haber ama..
  • Şuanda indiriyorum. Bakalım neymiş
  • Knightmı

• There is an error in the selected server hatası alıyorum arkadaslar neden olabılrı?
  • çok mantıklı birşey yapmışlar sonunda
  • henüz ilk kapalı beta olmasından mütevellit hala her türlü koxp çalışıyor ancak bu böyle devam ederse hiç heveslenmeyin. çünkü uskoda hiç ama hiç bir farkı olmadığı açık ve net ortada.
  • bütün rezilliğiyle tam gaz devam ko:P senin gibi oyun olmaz olsun beaa 1 senedir oynamıyorum rahatım bi bakim dedim aynı rezillikler burda da devam güvenlik programı olmayacaksa oynamanın hiç bi espirisi yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basque

There is an error in the selected server hatası alıyorum arkadaslar neden olabılrı?

+1905 oyunu indirdim. Bendede bu hatayı veriyor Nedeni ne olabilir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cortez

quote:

Orijinalden alıntı: Basque

There is an error in the selected server hatası alıyorum arkadaslar neden olabılrı?

+1905 oyunu indirdim. Bendede bu hatayı veriyor Nedeni ne olabilir??

proxy olmadan turkiyeden baglanmaya calisinca bu hatayi veriyor.
  • dc yiyen var mi ?
  • Bazı arkadaşlarımız illegal programların çalıştıdığını söylüyor. Ben daha böyle bir şeye rastlamadım. O yüzden şuan için böyle birşeye inanamıyorum. Acaba bu söylemde bulunan arkadaşlar ufak çapta bir video veya bu programların çalıştığına dair herhangi birşeyler gösterebilir mi ? ( Duvarın en tepesinde malum programla yürüyen kişi ss gibi ) Eğer söylemler doğruysa bende oyunu silmeyi düşünüyorum.
  • hayırlısıyla başladım bu sabah müsait olunca clanada alırsınız

edit: MevsimlerGibisin karus ice mage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghetto Bird -- 12 Ekim 2011; 11:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Bazı arkadaşlarımız illegal programların çalıştıdığını söylüyor. Ben daha böyle bir şeye rastlamadım. O yüzden şuan için böyle birşeye inanamıyorum. Acaba bu söylemde bulunan arkadaşlar ufak çapta bir video veya bu programların çalıştığına dair herhangi birşeyler gösterebilir mi ? ( Duvarın en tepesinde malum programla yürüyen kişi ss gibi ) Eğer söylemler doğruysa bende oyunu silmeyi düşünüyorum.

Bende inanmıyorum kendi gözlerimle görmedikçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evliya-ı rap

hayırlısıyla başladım bu sabah müsait olunca clanada alırsınız

edit: MevsimlerGibisin karus ice mage

suanda arkadasla keconlardayiz ve bi tane priest koxpla kasiyor hemen baslamislar oynamak icimden gelmiyor acikcasi
  • @Özkan, AsosyalBilgisayar

Bu oyuna 2002 de başladım sanırım o günden beri koxp vardı ama herkes yeni olduğu için bazısı koxp ne onu bile bilmiyor, oyunu çözenler düpe-koxp v.s kullanıyordu.Forumda herkes X-Trap gelse falan diyor x-trap varkende koxp vardı 2 sene sonra yine olacak..

Asıl meseleye gelicek olursa Japko-Koerako-Taiwanko da bunlarda eurepe ko ile aynı patchte online ordada shilanlara (300k görevi için) 8 tane char açan koxperlar var ama gmler aktif rahat bırakmıyor.Kısacası önemli olan koxp değil koxp her yerde var her zaman olacak gm lerin görevini iyi yapması.
  • dc olan var mı ?
  • Minör çalışıyorsa asaslar yine immortal olmaya devam.
  • Donanım Haber klanına bekleriz
  • asist falan oyundaysa alabilir mi 37 olduk
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.