Şimdi Ara

Knight Online Europe (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
265.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka proxy programı önerebilecek var mı ?
  • Koxper gordunuzmu hic beyler sh tren falan?
  • umarım güzel olur da ağız tadıyla hilesiz bi online oyun oynarız...
  • ya bırakın allah askına yine heveslendım eskı gunler gıbı aposda elimize kramp girer kasarken falan diye düşündüm gene varmış sh koxp kafayı yememek elde değil ne zevk alıyorlar acaba merak edıyorum gerçekten
  • Pm : Moskau arkadaşlar pm atarsanız sevinirim.
  • eski günleri hatırlayayım dedim ama kullanıcı adı şifre den sonra
    There is an error in the selected server diyor nedendir bu bilen varmı?
    herkez oyuna girdim şöyle yaptım böyle yaptım vs. diyor girenler yardım etsinde hepberaber bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

eski günleri hatırlayayım dedim ama kullanıcı adı şifre den sonra
    There is an error in the selected server diyor nedendir bu bilen varmı?
    herkez oyuna girdim şöyle yaptım böyle yaptım vs. diyor girenler yardım etsinde hepberaber bakalım

Oyun türk iplerine bloklu olduğundan dolayı proxy yardımıyla oyuna giriyor herkes.
  • karus oldum nickim forum nickiyle aynı.
  • arkadaşlar Start diyorum ıdd pass yazıyorum sonra bir daha işlem yapamıyorum bazen selected cart curt yazıyor bir yardım
  • Supermis hemen wowu silip basliyorum
  • @Özkan
    TR ip lere yasaklı olduğunu biliyorum ilk sayfadaki ayarları yaptım ama olmadı
    benhttp://hotspotshield.com/ bunu indirdim direk girdim lag felanda hiç birşey yoktu gayet iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHaki

arkadaşlar Start diyorum ıdd pass yazıyorum sonra bir daha işlem yapamıyorum bazen selected cart curt yazıyor bir yardım

ya kac kere soluycez ustu oku bak adam yaziyor ip blocku diye proxy girceksin diyor
    gecen sayfada believeme soledi indircegin seyi biraz aklini kullan ordaki vpn videosu ile girersiniz
  • proxy gözümü korkutuyo ya çok karışık sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

arkadaşlar Start diyorum ıdd pass yazıyorum sonra bir daha işlem yapamıyorum bazen selected cart curt yazıyor bir yardım

ya kac kere soluycez ustu oku bak adam yaziyor ip blocku diye proxy girceksin diyor
    gecen sayfada believeme soledi indircegin seyi biraz aklini kullan ordaki vpn videosu ile girersiniz

proxy kullanıom zten ama yine girmiyor acaba prxyde mi hata yaptım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

proxy kullanıom zten ama yine girmiyor acaba prxyde mi hata yaptım

vpn var orda paylasmis oradan bak

quote:

İndireceğiniz şey:http://openvpn.net/index.php/open-source/downloads.html
    http://hideme.ru/premium/demo/
    girip 1 günlük deneme sürümü alıp Almanya VPN'inden giriş yapacaksınız. Deneme sürümü dolduğunda modeme reset + geçici fake mail adresleriyle birlikte yeni VPN alacaksınız. Olay bu.

• Oyunu 1 saat deneyebildim. Eski günlerdeki gibi haz aldım diyebilirim. Eğer türkler kimliklerini gizlemek için bizleri kandırmıyorsa oyun içinde bir Avrupa karması mevcut. Bu benim çok hoşuma gitti açıkcası. Bu oyun nereye gider bilmiyorum ama kötü yola gireceksede o yol ayrımına kadar oynamaya değer diye düşünüyorum.
  • Oyunda olan varmı Karus Nick : Beramus .. pm atarsanız beraber kasabiliriz
  • özkan dostum 35 olunca haber wer malum party var
  • Bu sene ygs-lys var olmasa hemen denerdim,neyse siz avrupalılara Türkün gücünü gösterin.
  • İyi akşamlar arkadaşlar
    Ben Proxy olayını yaptım ama galiba yapamadım. Çünkü Launchere basınca Proxy seçenekleri gelmiyo. Yani proxy ile aç veya açma seçeneği gelmiyo yardım eder misiniz lütfen şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.