Şimdi Ara

Knight Online Europe (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SolfMadKimblee

Callisto'da oynuyorum. 69 warriorum var (Presiz kasıyorum zamanım kısıtlı olduğu için) Ape ve hornet slotları dışında koxpa denk gelmedim. Eslantta ise partilerde barındırmıyorlar koxperları atıyorlar hemen. Ki etiketlendikleri için kolay kolay parti de bulamıyor bu vatandaşlar exp için.

şuan paramun slotları kosper'larda brahman bile callisto human tarafı için konuşuyorum.. Bir kaç hafta öncesine kadar barındırılmazdı bile hevesimizin kırıldığı noktada gibiyiz
  • Zaten human ırkı cidden berbat bu sw da. BDWlerde 3-4 priest oluyorlar ve hepsi oto da. Bir iki tanesini kessen bile indiriyorlar, sonra bizimkiler birbirine sövüyor. Ve hatırlatayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jay_Lal

Eslant full k0xper party sen ne konusuyosun :)
    gg sg full dolu euko yönetiminden para mı alıyosun yalama karsiligi

Sendeki bu karalama nedir peki? Hakaret bile ediyosun bu ugurda? Insanlarin soylediklerine saygi duymucaksan bu forumda isin ne?
  • Sabah işe giderken pazar kurup gittim bir geldim ki pazar bozulmuş yoksa yeni bir bug mu var,bunun yanında baktım hemen hemen herkes e2 de öölece duruyor belli ki onların da pazarı bozulmuş..
  • Gören de zannedicek çok temiz bir yerden gelip oynuyorlar. La USKO oynamadık sanki bana anlatıyorlar, USKO gibi kaşarın yanında namuslu ev kızı kalır EUKO.
  • Troyada başladık bugün ally verebilcek olan varmı
  • vaybe 1 yıl olmadan uskoya dönmüş bu eukoda iyiki zamanında baslamamışım
  • bence çok saçma..usko ile euko karşılaştırılmaz bile... uskonu hali ortada.. hiç koxper olmasa bile itemler almış başını gidiyor... k2'ninde oyunculara ne kadar değer verdiği ortada...nttgame çok süper demiyorum ama k2'den iyidir benceççç legal oynamak için server arayanlar varsa kesinlikle eukoda başlamalılar ancak bir nokta var ki o da ...pazar... eukoda pazar çok ölü...alım stım oldukça zor.. hızlı giden itemlerde de rakip çok...
  • Seni şakacı şey seni legal oynamak isteyenlere he? Heryer full oto charla dolu, bifrostlari buglayarak günde deli para kasanmı dersin,full oto ölmeyen primi dersin 18 spamliyan magemi dersin.
    pazar bozanmı dersin,isilionu duvara çekip kesen itler mi dersin multide çıktı euko 3 ayda bokuyedi.

ntt o kadar iligisizki 1.5 ay önce video ile şikayet ettiğim 25 kişinin 24 ü hala online :) 1 tanesi ya ban yedi ya nick değiştirdi devam ediyor.

tavsiyem : euko başlamayın pişman olursunuz.
    2.5 ayda 9 setli adamlar çıktı size öyle diyebilirim.
  • quote:

Seni şakacı şey seni legal oynamak isteyenlere he? Heryer full oto charla dolu, bifrostlari buglayarak günde deli para kasanmı dersin,full oto ölmeyen primi dersin 18 spamliyan magemi dersin.
    pazar bozanmı dersin,isilionu duvara çekip kesen itler mi dersin multide çıktı euko 3 ayda bokuyedi.

ntt o kadar iligisizki 1.5 ay önce video ile şikayet ettiğim 25 kişinin 24 ü hala online :) 1 tanesi ya ban yedi ya nick değiştirdi devam ediyor.

Önce şey söyledin,hadi hepsine inanayim. 9 setli adamlarin resimlerini atabilirmisin? Göster bakayim kimmiş bu 9 setli adamLAR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Seni şakacı şey seni legal oynamak isteyenlere he? Heryer full oto charla dolu, bifrostlari buglayarak günde deli para kasanmı dersin,full oto ölmeyen primi dersin 18 spamliyan magemi dersin.

Önce şey söyledin,hadi hepsine inanayim. 9 setli adamlarin resimlerini atabilirmisin? Göster bakayim kimmiş bu 9 setli adamLAR ?

+9 maul, +9 red pearl earing, +9 sapphire ring, +9 golden pendant, +9 linen belt. Bu setten bahsediyo sanırım.

• +7 olan bir itemı reb +1'e basma oranı %100 mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

+7 olan bir itemı reb +1'e basma oranı %100 mü ?

evet
  • Callisto'da elimde 12 tane +8 yakmalık item var.Anvilin yanındayım : Synapsis.Pm atarsanız indirim yaparım.
  • Troya'da ally verebilcek olan yok mu ?
  • Elimde bir tane +7 md var rebirth basayım mı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Elimde bir tane +7 md var rebirth basayım mı sizce ?

Basarsan taktığında satamazsın basma

Bu arada koxpla Paramun dönüp de 80 olan görmedim ben, party de kasanlar oluyordu ancak hepsi banlandı 75 gören bile olmadı.

Isiloon'u da Callisto'da biz elimizle kesiyoruz kardeşim merak etme sen:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 29 Şubat 2012; 1:28:43 >
  • O değil de pazar çok ölü 2 gündür Murky'i satamadım basıp yakacam en sonunda
  • Troyada 80 warrior satılıktır. 70 guesti yoktur 80 görevi duruyor. Np yok. Old takılar. old ske.

70 shelleri.

200TL. Karakter orctur.
  • Hadi hayirlisi bakalim,1 saat reset dediler neler yeni olacak acaba
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.