Şimdi Ara

Knight Online Europe (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Hadi hayirlisi bakalim,1 saat reset dediler neler yeni olacak acaba

1-2 günlüğüne koxp olmaz sonra yine gelir büyük ihtimalle.

DD'leri silmezler umarım sağlam para gömdüm o işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jay_Lal

Seni şakacı şey seni legal oynamak isteyenlere he? Heryer full oto charla dolu, bifrostlari buglayarak günde deli para kasanmı dersin,full oto ölmeyen primi dersin 18 spamliyan magemi dersin.
    pazar bozanmı dersin,isilionu duvara çekip kesen itler mi dersin multide çıktı euko 3 ayda bokuyedi.

ntt o kadar iligisizki 1.5 ay önce video ile şikayet ettiğim 25 kişinin 24 ü hala online :) 1 tanesi ya ban yedi ya nick değiştirdi devam ediyor.

tavsiyem : euko başlamayın pişman olursunuz.
    2.5 ayda 9 setli adamlar çıktı size öyle diyebilirim.

Ben euko legal demedim.... legal oynamak isteyenler gelsin dedim... yani hileye hurdaya karışmadan oynamak isteyenler gelsin demek istedim... ayrıca sıraladıkların hepsi zaten uskoda da var..

isteyen istediğini hileyi kullansın ... sonuçta herkes serverın en iyisi olacak diye birşey yok. hiç bir bug, hile ya da illegallik olmasa dahi birileri ezilecek birileri akacak...

uskoda da eukoda da hile kullanmadan ya da TL ile item almadan karakter dizilebilir ya da level kasılabilir. Hangi serverda oynayacakları kişilerin tercihlerine kalmış.

Benim tercihim euko olurdu. Uskoya göre daha efor sarfetmeye değer olduğunu düşünüyorum.

dediğim gibi eğer usko ile euko karşılaştırılacaksa.... euko açık ara önde olur BENCE...

ayrıca 2,5 ayda 9 setli adam çıktı.. yok +9 silahlar var gibi bir bahane olamaz bence... zira uskoda kaç tane 9 setli karakter var hatta kaç tane 10 setli karakter var sanırım saymakla bitirilemez...

sonuç olarak benim tavsiyem euko...

uskoda eukoda yalan diyeler için ise çok güzel private serverlar olduğu hatırlatmak isterim.

• oyun var mı şuan. start gelmiyor bir türlü.
  • Oyundayım ben problem yok gibi gözüküyor
  • Çar 80 Level.
    +8 Iron Bow. satılabilir durumda.
    +7 Enion Bow var takılıdır.
    +6 Flame shard ve +7 Shard mevcut.
    80 Skilli Açık
    1 Parça +8 Çitin var (Pads)
    Dual old rol, old wp, old ske, dual old eme, old agility, old elf belt
    Karustur.
    80k np si var. Kolluğu yanan clandadır.
    4 tane rogue dd25 ve diğer antidefler mevcut.

250TL ye bırakıcam beyler. İlgilenen varsa pm. (fiyat bir kaç günlüğüne böyle)
  • Arkadaşlar rogue için re mi eme mi sizce ? Re'nin verdiği resistancelar daha fazla ancak eme de fazladan 10 defans veriyor.Kafam çok karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Arkadaşlar rogue için re mi eme mi sizce ? Re'nin verdiği resistancelar daha fazla ancak eme de fazladan 10 defans veriyor.Kafam çok karıştı.

bir re bir eme
  • Oyunu silmiştim geri yüklediğimde patch atmıyor. Varmıdır çözümü?
  • DC premiumun bitişine 2 gün kala kazmam silindi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

DC premiumun bitişine 2 gün kala kazmam silindi

O nasil oluyor yahu?
  • Oyun ilk açıldığında biraz takılmıştım Callisto da elimde 120m filan var isteyen olursa 30 tl lik avea ya da turkcell lira karşılığı ya da gittigidiyor üzerinden filan halledebiliriz.
    yoksa bu ticaret işi beni içine çekecek :)
  • quote:

Bu ay içinde premiumlara 2 gün eklemişlerdi. Kazmanın süresine eklenmedi. Dolayısıyla erken silindi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

quote:

Bu ay içinde premiumlara 2 gün eklemişlerdi. Kazmanın süresine eklenmedi. Dolayısıyla erken silindi :)

onada ekleseler iyiymiş çok da önemli değil.
  • Dc premiumu biten charıma 23 gün premium eklenmiş. Noluyor yahu
  • Yeni server haberleri falan yok mu açılmayacak mı yeni server?
  • Taza taze video gelmiştir , iyi seyirler. 1080 p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 1 Mart 2012; 9:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Taza taze video gelmiştir , iyi seyirler. 1080 p

Gerçekten çok profesyonelce ve müthiş olmuş,gerek alt yazılar gerekse koreografi muazzam ve büyüleyici bence tam anlamı ile

3 yıldız ..................

Kusura bakma dayanamadım daha yazmal isyiyorum::

Bu güne kadar izlediğim sayılı süper vede en ilginç videolardan birisi olmuş gerçekten çok emek harcanmış belli özellikle fonda ingilizce konuşurken whisper de de aynı yazının yazması çok ama çok etkileyici olmuş videoda fonda çalan müzik özellikle seçilmiş son derece profesyonel ve harika bir video 1024 dp sini kayıt ettim zaman zaman pc den izlerim ...
    emeğine bilgi ve ellerine sağlık

saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 1 Mart 2012; 11:20:13 >

• SATILIK 80 Priest EUROPA
    79%99 orc 70 questi +5 80 questi görev olarak duruyor
    70 72 74 75 78 açık (toplu cure toplu buff toplu ac süper parazit tekli 2500 buff)
    +7 chitin set
    old takı set (old roller sseler ske ep)
    +5 SS
    380 k np (Kareli S)

fiyatı aciliyetten 450 tl dir (sadece skiller 300-350 tl tutuyor bu yüzden pazarlık için rahatsız etmeyin) . Ankaradan elden teslim eder diğer illerden önce para şartı ile havale kabul ederim. sadece izmirde aracım var
    not : charda pre yok bugün satılırsa presiz olacak. bugün satılmazsa war pre yüklenip 30 tl fark konacaktır. (n point ile almak isteseniz 45tl ediyor)

0537 624 73 82 (avea) veya buradan pm atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Taza taze video gelmiştir , iyi seyirler. 1080 p

Gerçekten çok profesyonelce ve müthiş olmuş,gerek alt yazılar gerekse koreografi muazzam ve büyüleyici bence tam anlamı ile

3 yıldız ..................

Kusura bakma dayanamadım daha yazmal isyiyorum::

Bu güne kadar izlediğim sayılı süper vede en ilginç videolardan birisi olmuş gerçekten çok emek harcanmış belli özellikle fonda ingilizce konuşurken whisper de de aynı yazının yazması çok ama çok etkileyici olmuş videoda fonda çalan müzik özellikle seçilmiş son derece profesyonel ve harika bir video 1024 dp sini kayıt ettim zaman zaman pc den izlerim ...
    emeğine bilgi ve ellerine sağlık

saygılarımla...

Değerli yorumlarınız benim için çok önemlidir. Teşekkür ediyorum beğenmenize çok sevindim.Yeni video yakın zamanda , içeriği pk'dan ibaret olmucak sadece bunu söyleyebilirim.

Saygılarımla

• Pazar kuruyorum da bir süre sonra pazar neden bozuluyor anlamış değilim ...
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.