hangi serverda player sayısı en fazla ve pazarı en aktif ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kubilay
Callisto ölü servera dönmüş durumda. Cz'de herkes akraba kimin ne itemi var takılarına kadar biliyoruz kim kolay ölüyor kim ölmüyor falan. Clan olarak Troya serverının Callisto serverıyla birleştirilmesini ticket olarak attık Gm'ye.Büyük ihtimal cevap alamayız ama harbiden durumumuz harap beyler, sıkılıyoruzzzz
O ticketlardan bende alabilirmiyim. Bizlerde atalım
quote:
Orijinalden alıntı: W7K2D
Taza taze video gelmiştir , iyi seyirler. 1080 p
Video çok güzel ve etkileyici olmuş elinize sağlık ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 3 Mart 2012; 9:47:41 >
quote:
Callisto ölü servera dönmüş durumda. Cz'de herkes akraba kimin ne itemi var takılarına kadar biliyoruz kim kolay ölüyor kim ölmüyor falan. Clan olarak Troya serverının Callisto serverıyla birleştirilmesini ticket olarak attık Gm'ye.Büyük ihtimal cevap alamayız ama harbiden durumumuz harap beyler, sıkılıyoruzzzz
hayatımda gördügüm en saçma ticket. Oyundan anlamıyorsunuz herhalde.Karsınızda 16 yasında bir Pwp admini yok.
quote:
Orijinalden alıntı: TheProphecy
quote:
Taza taze video gelmiştir , iyi seyirler. 1080 p
Video çok güzel ve etkileyici olmuş elinize sağlık ..
izleyip , yorum yaptığınız için teşekkür ederim
sorunu çözdüm cypher ring 70 80 itemi/kalkanı kabul etmiyor. bilginiz olsun kg
Bu ne yaa adamlar legal server felan deyip duruyor ban çok bilmem ne göbeğim çatladı dün e2 serverinde tyon kesecem adamın biri maşallah öyle bir 5 li okla slot dönüyor ki ben kesmeye çalışır çalışmaz adam gelip otodan ne varsa tyon kesiyor.Genelden sürekli should dan kosper var desem de gittim geldim bakıyorum adam hala kesmeye devam ediyor.Videosunu çekeyim dedim ama bu sefer de yok codek modek dedi deli oldum bastım adama kalayı pm bloıkladı alt tarafı 2 tyon meat düşürücez hevesimiz kursağımızda kaldı temiz server diye buraya geçtim ama değişik birşey malesef yok.... Bu saçmalığı yapam şahıs : karus- joni isimli bir character
quote:
Orijinalden alıntı: cruiser67c
Bu ne yaa adamlar legal server felan deyip duruyor ban çok bilmem ne göbeğim çatladı dün e2 serverinde tyon kesecem adamın biri maşallah öyle bir 5 li okla slot dönüyor ki ben kesmeye çalışır çalışmaz adam gelip otodan ne varsa tyon kesiyor.Genelden sürekli should dan kosper var desem de gittim geldim bakıyorum adam hala kesmeye devam ediyor.Videosunu çekeyim dedim ama bu sefer de yok codek modek dedi deli oldum bastım adama kalayı pm bloıkladı alt tarafı 2 tyon meat düşürücez hevesimiz kursağımızda kaldı temiz server diye buraya geçtim ama değişik birşey malesef yok.... Bu saçmalığı yapam şahıs : karus- joni isimli bir character
Arkadaşım ne kadar şikayetçi birisin öyle Oyunun genelinde böyle olaylar var. Her koxperi buraya yazsaydık. Knight böyle. Oynamamak sana kalmış.
Callisto digerlerine nazaran daha temiz server gibi duruyor ama gel gelelim server 300 user yok galiba :)
quote:
quote:
O ticketlardan bende alabilirmiyim. Bizlerde atalım
l think, you can join callisto with other new server? callisto have little user/player... So we can not enjoy at ronark land...
We need competitive players...
Can you move Callisto members to Troya (newest /last server)
We will be very happy..
Thanks for your works, best regards. ____________________________________________________________________________________ @IamEwil Saçma gelebilir evet.Ama durum bu pek canlı bir cz'miz yok ve oyundan zevk alamıyoruz.
Callisto humanlarda paramun yapamaz olduk kosper'lardan, düne kadar 1 tane bile kosper barındırılmazdı o slotlarda bir anda it sürüsü gibi türediler, neyse bu akşam isiliona giricez klan olarak g1 olduk sonunda şans dileyin
O ticket olmamış.İmkan varsa daha iyi bir ingilizce ile baştan yazın.
Mesela ''Callisto have little user/player'' yerine , ''Callisto has less players then the other servers'' olabilir. Mesela ''Can you move Callisto members to Troya?'' yerine , ''Can you merge Callisto with Troya?'' olabilir.
Ticket çok kısa.Daha uzun ve açıklayıcı olmalı.Madde madde nedenlerini açıklamalısınız ki adamlar ikna olabilsin.
Nacizane fikirlerim.
quote:
Orijinalden alıntı: IIJACKII
Callisto humanlarda paramun yapamaz olduk kosper'lardan, düne kadar 1 tane bile kosper barındırılmazdı o slotlarda bir anda it sürüsü gibi türediler, neyse bu akşam isiliona giricez klan olarak g1 olduk sonunda şans dileyin
pm attığım her koxper türk.
EuKo da karakter satın almayı düşünüyorum.Karakter satan varsa benimle iletişime geçebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
EuKo da karakter satın almayı düşünüyorum.Karakter satan varsa benimle iletişime geçebilir.
zaman zaman pazardan ring olarak alabilirsin mesela şu an europa da pazarda warrior var 79 lvl 750m
hangi proxy i kullanıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
63 level, itemli char satıyorum. human europa 'da. ilgilenirsen konuşalım. zaten char düşük level. chara para istemiyorum. içindeki itemlerin parasını çıkarma niyetindeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Whimsical
quote:
Orijinalden alıntı: IIJACKII
pm attığım her koxper türk.
hocam ne bekliyodunuz ki ?
gbleri itemsatis.com a sattım. alışveriş yapmayı düşünen varsa çekincesi olmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: 4hm3t.#
gbleri itemsatis.com a sattım. alışveriş yapmayı düşünen varsa çekincesi olmasın.
ölü fiyattan alıyorlar baksana. callistoda rosettada falan yarı fiyatına alıyorlar. ama ellerinde stok yok. bence biraz daha bekleseydin daha pahalıya satabilirdin.