şu an oyunun boku çıkmış durumda. diğer serverlerin durumunu bilemicem. fakat europa da adam sürekli yeni char açıp geliyor. bütün pazarları bozdu moradondaki. bir başka char da oto pazar kurma botu linki veriyor sürekli. all chat bölümü pert.
Callisto'da bir kere rastladım, onda da 2-3 pazar bozuldu.
quote:
Orijinalden alıntı: cruiser67c
Pazar kuruyorum da bir süre sonra pazar neden bozuluyor anlamış değilim ...
Pazar bozuyorlar. Ne güzel bitmişti ama tekrar başlamış , merak etmeyin bir çözüm getiriceklerdir. Aksi taktirde oyunda para döngüsü imkansızlaşıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: W7K2D
Taza taze video gelmiştir , iyi seyirler. 1080 p
güzel olmuş
Allahtan cz temiz koxper okcu eros ve bir iki kxper mage dışında.. onlar da yakında ban yer inş. özellikle eros.. sıralamaya girdi hala czde
quote:
Orijinalden alıntı: W7K2D
quote:
Orijinalden alıntı: cruiser67c
Pazar kuruyorum da bir süre sonra pazar neden bozuluyor anlamış değilim ...
Pazar bozuyorlar. Ne güzel bitmişti ama tekrar başlamış , merak etmeyin bir çözüm getiriceklerdir. Aksi taktirde oyunda para döngüsü imkansızlaşıyor.
ohooo burda da mı biz hille hurdadan kaçıyoz o bizi buluyor ne biçim iş ...
Troyada gb alınır. Pm atabilirsiniz. Yarına kadar almam gerek
quote:
Orijinalden alıntı: Sephiroth
Troyada gb alınır. Pm atabilirsiniz. Yarına kadar almam gerek
Sanırım bu konuda yardımcı olabilirim
Troya da Human Mage kasıyorum.
Nick : 67
harpy kurmaya mage lazım. oyundayım pm atınız
quote:
Orijinalden alıntı: Whimsical
SELL >> AUERBACH >> CALLISTO
EUKO da Callisto server'ındaki karakterimi oyunu oynamaya vaktim olmadığından dolayı satmak istiyorum.
Karakter 73 level %82 Human Rogue'dir.
70 ve 72 skilleri açıktır. (1.5 GB x 2 = 3 GB)
takıları : Dual old ROL old SKE BELT old EME ve SE 'dir. ( TOPLAM 1.5 GB )
Silah olarak Dual +7 shard vardır.(1.5 gb x 2 = 3 GB ) ve 70 daggeri +3 tür.
Hesaba 2 tane DC premium alınmıştır ESN bilgileri de dahil olmak üzere bütün bilgileri mevcuttur.
iletişim için özel mesajla veya alper-uygun@hotmail.com adresine ulaşabilirsiniz.
EDİT : 27 şubat itibari ile 26 gün DC premiumu vardır
Karakterden bir görüntü :
Karakter 74 level %10 olmuştur.
28k NP olmuştur.
üzerinde 2 tane +8 rogue chitin vardır ( helmet, boot )
an itibari ile 22 gün DC premiumu vardır günceldir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkin -- 2 Mart 2012; 18:53:52 >
Adamlar bdw'ye girip afk bırakıp gidiyorlar.Bu kadar gerizekalılık görmedim.
selamlar 78 priestim var iç itemim olduğundan yüzükle (css) takas düşünüyorum 75+ mage ile.. troya...
Callisto ölü servera dönmüş durumda. Cz'de herkes akraba kimin ne itemi var takılarına kadar biliyoruz kim kolay ölüyor kim ölmüyor falan. Clan olarak Troya serverının Callisto serverıyla birleştirilmesini ticket olarak attık Gm'ye.Büyük ihtimal cevap alamayız ama harbiden durumumuz harap beyler, sıkılıyoruzzzz
selam beyler css nasıl kullanacağız. 1 70 kalkanı 10 victory certifica bir de character seal scroll var invertoryde
Sadece quest itemları karakterle geçirebiliyorsun diye biliyorum. 70 kalkanı inventoryde sağ alt köşeye koy. Büyük ihtimal olacaktır.
kalkanı sağ alta aldım çar bomboş zaten sadece seal scroll 70 kalkan ve 10 sertifica victory var.. sertifica victory istiyor diye duymuştum. istemiyorsa onu da silerim, ama emin olmam lazım
quote:
Orijinalden alıntı: G Man
quote:
Orijinalden alıntı: collossus
quote:
selam beyler css nasıl kullanacağız. 1 70 kalkanı 10 victory certifica bir de character seal scroll var invertoryde
Sadece quest itemları karakterle geçirebiliyorsun diye biliyorum. 70 kalkanı inventoryde sağ alt köşeye koy. Büyük ihtimal olacaktır.
kalkanı sağ alta aldım çar bomboş zaten sadece seal scroll 70 kalkan ve 10 sertifica victory var.. sertifica victory istiyor diye duymuştum. istemiyorsa onu da silerim, ama emin olmam lazım
Onu nerden duydun? Yok öyle birşey. O zaman 81 lvl adam certificate of victory nereden bulacakta yapacak? BDW giremez, görevdende gelmez büyük ihtimal nasıl olacak? Çok saçma geldi bana.
europe de foverin ne kadar ediyor beyler?
ayrıca ; +6 priest dd full plate - warrior +6 dd plate - foverin satılır.
europe içi.
Callisto resmen olu server oldu harbi bombos :))))
quote:
quote:
quote:
quote:
Onu nerden duydun? Yok öyle birşey. O zaman 81 lvl adam certificate of victory nereden bulacakta yapacak? BDW giremez, görevdende gelmez büyük ihtimal nasıl olacak? Çok saçma geldi bana.
sertifikaları da sildim . hala durum aynı nerede yanlış yapıyorum bulamadım, yüzüğe dönüşmüyor