Şimdi Ara

ßß KNİGHT ONLİNE KURTULDUM SONUNDA :=)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nerden baksam 500gb zararım var durmadan hack yedim bıkmadım yine başladım gb aldım ticaret yaptım yine hack yedim en sonunda mage char vardı xgenonda psikolojim bozuldu oyundan sıkılmaya başladım +9 wood vardı magede aldım wood u item silme yerine koydum ok tuşuna basılı tutuyordum mause bozuktu kendisi ok e bi bastı wood +9 silindi sonra 1 tane daha aldım 80m param kaldı sonra durmadan aynı şeyi tekrarlıyordum ve şimdi girdim toplu uruk hai kesmeye giderken öyle yine ok e basayım dedim wood gitti elim ayağım titredi ama hiç üzülmedim sadece elim ayağım titredi günlerce pc başında annem para veriyor 20 ytl fln git dolaş diyor artık bu ne hergün pc başındasın oğlum fln diyor ve üzülüyor psikolojimin bozulup kendime bi şey yapacağım diye wood ve paramın bitmesi oyunu bırakmama vesile oldu inş. sizde birgün benim gibi bıkarsınızda oyunu bırakırsınız 60m mage glacier kağıdı ve lighting kağıdı var ezik itemler real para ile hepsini bizim arkadasa 5 ytl satarım almazsa yakarım bende 62 lvl warrior yan char 30ytl aldım 30 ytl satmayı düşünüyorum şimdi Online Counter-Strike oynıcam
    İnş. birgün sizde bırakırsınız oyunu kötü bir şekilde değil iyi bir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PasifiQ1sBack -- 9 Haziran 2007; 23:50:43 >

• Arkadaşlar acaba paramı nasıl değerlendirebilirim KO oynamayıp.
    charlarımı özlicem ama ne yapayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PasifiQ1sBack

Arkadaşlar nerden baksam 500gb zararım var durmadan hack yedim bıkmadım yine başladım gb aldım ticaret yaptım yine hack yedim en sonunda mage char vardı xgenonda psikolojim bozuldu oyundan sıkılmaya başladım +9 wood vardı magede aldım wood u item silme yerine koydum ok tuşuna basılı tutuyordum mause bozuktu kendisi ok e bi bastı wood +9 silindi sonra 1 tane daha aldım 80m param kaldı sonra durmadan aynı şeyi tekrarlıyordum ve şimdi girdim toplu uruk hai kesmeye giderken öyle yine ok e basayım dedim wood gitti elim ayağım titredi ama hiç üzülmedim sadece elim ayağım titredi günlerce pc başında annem para veriyor 20 ytl fln git dolaş diyor artık bu ne hergün pc başında oğlum fln wood ve paramın bitmesi oyunu bırakmama vesile oldu inş. sizde birgün benim gibi bıkarsınızda oyunu bırakırsınız 60m mage glacier kağıdı ve lighting kağıdı var ezik itemler real para ile hepsini bizim arkadasa 5 ytl satarım almazsa yakarım bende 62 lvl warrior yan char 30ytl aldım 30 ytl satmayı düşünüyorum şimdi Online Counter-Strike oynıcam
    İnş. birgün sizde bırakırsınız oyunu kötü bir şekilde değil iyi bir şekilde

benim arkadaş da online counter strike geçti :D

• Zamanımı nasıl geçirebiliri,m acaba para biriktirip daha iyi bir şey mi yoksa ne yapayım bi yardım 3 yıldır pc başından kalkmıyorum nerdeyse sokaktaki arkadaşlarım beni görünce tanımıyorlar bile aa boyun uzamış aa ne olmuş fln diyorlar
  • Sanda Tbrıkler Bence Herkes Bırakmalı Bu Oyunu Kımseyı Zengın Etmeyelım Bence
  • ben olsam gıderım tsort falan alırım.yada ayakkabı.bence en mantıklı seyler bunlar
    quote:

Arkadaşlar acaba paramı nasıl değerlendirebilirim KO oynamayıp.
  • aferim sana gerçekten niçten kutluyorum seni o çok kötü bi oyun bence artık ben de world of warcraft oynuyorum.bir daha o oyunu oynamıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperParasite

Sanda Tbrıkler Bence Herkes Bırakmalı Bu Oyunu Kımseyı Zengın Etmeyelım Bence

Teşekkür Ederim Bencede bırakmalılar ama bu oyun insanın beynine işliyor ve bizim söylediklerimizi algılayamıyorlar bu oyun insan üzerinde çok büyük bir etki yapıyor arkadaşlar acaba tanesini 5 ytl 7.5 ytl alan arkadaşlar var gb tanesini o parayla bi dolaşın kendinize yeni bi şeyler ailenize yeni bi şeyler alın arkadaşlarınızla dolaşın sahile inin gezin dolaşın hayat böyle daha güzel olacaktır.

• Arkadaşlar zaten çok hacklendim bi şey beni zorluyor sanki bu oyunu bırakmam için allahıma bin şükürler olsun sonunda bıraktım normalde o itemi yakmam ama bi şey o itemi oraya koyup oynayıpta yakmamı istiyor ve zorluyor bende elimde değil oraya koyup itemi siliyorum sonra sinirlenip yenisini alıyorum yine siliyorum sonunda param bitiyor bırakıyorum bende bugün elime 20 ytl geçmişti gb alacaktım birden acaba ben salak mıyım diye kendi kendime sordum 20 ytl ve bir oyun için bu parayı vercem sadce 20 ytl olsa o kadar çok para yatırdım bu oyuna
  • Darısı başıma diyip seni kutluyorum...
  • Bu oyun insanın gençliğini çürütüyor ve derslerinden zayıf not almasını ben 3 senedir pc başındayım sadece evde yoksa oynayalı 5 yıl oldu knight a başlamam şimdi giden onca boş yere yıllara üzülüyorum ben insan bi oyun için 3 günlük dünyada zamanını boşa harcarmı para için yapıyorlar bunları sizin iyiliğniiz için değil herhalde ne demişler zaman önemli gerçektende önemli zaman
  • Çok güzel bir duydu oyunu aslında bırakmak insan pc yerine ailesine daha yakın oluyor gidin mesela hep knight oynayıp aynı şeyleri kesip dolaşıp millete küfür etmek orada küfür öpreneceğinize arkadaşlar başka yararlı şeyler öğrenin daha iyi mesela ben korku odalarına bakıyorum tırsıyorum arada bir evde tek olunca ışıkları kapatıyorum balkon kapısı esiyor perdeler havalanıyor insan böyle heycan yaşıyor ve zevkli oluyor knight'da böyle heycanlar yok oyundaki hayatta olabilir ör: Iron Necklace çıktı ama gerçek hayattaki heycan daha güzel Darısı Tüm Knight Online Oynayan Arkadaşlarımıza Neden bu oyunu türkler oynuyorda % 90 ını yabancılardan çok az oynuyorlar
  • Biliyorum yazdığım şeyler size saçma gelebilir ama knight ı bırakan her kişide bu duygu var inş. sizde bırakırsınız o zaman pişman olacaksınız ama geçti billeee sonradan anlıycaksınız zamanın ne kadar önemli olduğunu
  • geçmiş olsun ve iikide bırakmışsın ben bırakamıyorum yada bırakmak istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_criminal

geçmiş olsun ve iikide bırakmışsın ben bırakamıyorum yada bırakmak istemiyorum

Sağol arkadaşım
  • quote:

zengin olan oldu.k2 parayı kaldırdı bile...
  • Gecmis olsun.''Gercek dunyaya hosgeldin.'' :P

quote:

Arkadaşlar acaba paramı nasıl değerlendirebilirim KO oynamayıp.

Yazdiklarindan mantikli bi insan oldugunu dusunuyorum.Nacizane tavsiyem sudur;

Kitap al paranla, ve bolca oku.Kendini gelistir.
  • Hayırlısı olsun bakalım
  • quote:

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.