Şimdi Ara

Knight Online mail hack sebebi olabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlarım sizlere bir sorum olacak,
    Geçenlerde arkadaşım bilgisayarıma knight online yükleyerek boş zamanlarında oynamaya başladı. Onun bilgisayarı olmadığından kabul ettim. Bir gün bana messenger ile knight online birlikte çalışınca otomatik olarak wariorunun kastığını söyledi ve artık laptopunu işgal etmeyeceğini söyledi. Bir kere oyunu açacak ve başından kalkacaktı. İyi bakalım dedim benim de msn im açıktı oradan bir şeyler yaptı tam ne yaptığını da bilmiyorum ama şifreyi alması imkansız baştan söyliyeyim, ardından olmadığını söyledi. 1 saat sonra messengerimi açmaya denediysemde başarılı olamadım. Şifrem çalınmış ve değiştirilmişti bile. Hepsi 1 saat içinde oldu. Şifremin çalınmasının imkanı olduğunu sanmıyorum çünkü 16 haneli büyük küçük harfli bir şifreydi. Sizce knight ın etisi olmuş olabilirmi.

Saygılarımla

• knight online ile alakası yoktur 2004 ten beri knight oynuyorum aynı maılımde 2004 yılından berı var hıc hack durumu olmadı
  • Arkadasin bilgisayarina keylogger kurmus olabilir.
  • sanırım öyle bir şeyler oldu teşekkürler
  • öncelikle gecmiş olsun..
    just18 herşeyi hemen kisa yoldan suc varsa yikicak biride vardır ve buda en son görüştügü veya olayda en son olay kişidir mantiginla yaklaşmayalım..
    belki günahsız birininde günahını almayalım..
    Atiyorum ben cafedeyim bir arkadaşım Allah belanı versin dedi, ve ben cafeden cıkarken araba carptı omu suclu?..hayır tabiki degil..
    Ko nun msn adresi calınmasına etkisi olmaz,ama ne olursa olsun pc yinede saglam bir antivirüs ile tarat...
  • quote:

Bir kere oyunu açacak ve başından kalkacaktı

Anladığım kadarıyla bilgisayarına knight online'da kullanımı yasak olan 3rd party tool programlar yüklemiş. Bu tür programların çoğunda keylogger olduğundan mailinin çalınmasına sebep vermiş olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Larry

öncelikle gecmiş olsun..
    just18 herşeyi hemen kisa yoldan suc varsa yikicak biride vardır ve buda en son görüştügü veya olayda en son olay kişidir mantiginla yaklaşmayalım..
    belki günahsız birininde günahını almayalım..
    Atiyorum ben cafedeyim bir arkadaşım Allah belanı versin dedi, ve ben cafeden cıkarken araba carptı omu suclu?..hayır tabiki degil..
    Ko nun msn adresi calınmasına etkisi olmaz,ama ne olursa olsun pc yinede saglam bir antivirüs ile tarat...

Ben kimseyi suclamadim, kurmus olabilir dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online İP ADRESİ nedir.?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu hortlatmak istemiyorum. Tesaduf ya o zaman ayrildigim kiz arkadasim calmis msni :) dediginiz gibi kimseye suc atmak dogru degil. Modlara duyuru konu silinebilir.
  • vayy bea kız hacker çıktı ne kadar aksiyonlu benim msnimi çalan bir kız olmadı hiç

• Ban ban
  • Adam Msn koxp kuruyormuş canım ne hack'i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.