Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE RESMİ ACIKLAMA ( TURKCE ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
21.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla rkadaslar ben bu yazıya karsılık vereyim bende kafeciyim .. ve benim kafemdede ufak veletler skil bug yapmaya basladılar bi ara .. ve gheneldede nickleri sonu tr ile biten nickler .. sırf adımıs kotuye cıkmasın hemde benim hakkım yenmesin die.. regedit ile oynamyı engelledim .. olardan gelicek paradan faslası gelir kazanırım isterseler gelmesinler .. kandırdım onları olmuyo skil bug dedim yediler :) bi kac oyuncu geldi KOSP kuracas dediler evinde oyan kardesim dedim ben makinalarıma program kurdurmuyorum .. olay bitti sahsen TR de cafe kulturu belli .. cafe deil kahvehaneye cevrilen yerler var BAYAN GİRMESİ YASAK die tabela asanlar var.. buda durumumuszun ne kadar vahim oldugunu gösteriyo zaten bunu yazanın vardır bi bildigi .. istersenis SS cekip gönderebilirim.. velhasıl kelam uzun lafın kısası .. ister turk ister yabancı hile yapana bende karsıyım SS lerimi koyucam siteye ve turkce hile yapanlar die yazıcam .. belki ben gibi bi kac kişi bu sekilde davranırsa en azından kötu olan
    imajımızın yanına bunlarda varmıs die bi ibare eklenir.. sunuda ekliyim bu gun cyper diez ares gibi serverlerde BAN nick ve KOSP yazılarını okudukca .. ohh cektim :) canıma degsim varmı lam öle eziklik .. ALAYINI BANLASINLAR....!

• quote:

Orjinalden alıntı: melihcelik

1Teknik bu arkadaş zamanında bana hakaretler iceren bir cevap atmıstır ki burada yazdıklarıda orada ona verdigım cevabın kanıtıdır.Kesinlikle ve kesinlikle dermayansa katılıyorum.Bu arkadasın turklukle pek ilgisinin olmadıgını sadece ve sadece provekasyon amaclı bir maşa oldugunu ve kullanıldıgının farkına bile varamayacak kadar niteliksiz olduğunu buradan daha iyi anlıyorum. 1Teknik yoluna devam et sen ;) Ama senin gibilerin bir gun yolu feci kesilir bunu da unutma ;) Sen ya Ban yedin ya da yiyeceksin sanıyorum...

Seni hatırlamıyorum melihcelik. Ama burada yazdığın şeylere bakınca eminim sana az bile söylemişimdir. Sen mesajının devamında Türkleri banlatmaya çalıştığını söylüyorsun, sonra da gelip bana "bu arkadaşın Türklükle ilgisi yok" diyebiliyorsun. Sen nasıl bir adamsın ? Sen nasıl bir insansın ? Sen nasıl bir Türksün ? Senin gibiler yüzünden biz kendi kendimize zarar veriyoruz. Sen ne provakasyonundan bahsediyorsun, "kendi üzerindeki b..u göremeyen, başkasındaki çamuru görür" diye bir atasözümüz var. Bu arada bilgin olsun hala banlanmadım. Bak bakalım elin ırkçı GM'ine kendini dinletebiliyor musun ? Her yerini yaladığın o adam seni umursuyor mu ? YAPABİLİYORSAN BENİ BANLAT

quote:

Evet işte gün geldi adamlar sitelerine de koydular bizim hakkımızda yazılar.İşin kötü tarafı resmen bizimle dalga geciyorlar artık.Bizimle diyorum yani oyunu adam akıllı oynayanlarla.Kurunun yanında biz de yandık sonunda.

melihcelik sen hack yapsanda yapmasan da 61+ olduğunda ya ban yiyeceksin ya da itemlerin "dupe" bahanesiyle silinecek. Bunu göremeyecek kadar körsün, ufkun bu kadar dar. Hiç değilse char'ı 61+ olmuş herhangi bir Türk'e sor. Neler yaşadığını sana anlatsın.

quote:

Türk kardeşlerimi cok degil daha 3hafta öncesine kadar sonuna kadar savnurken oyunda gördüğüm üzücü durumlar yüzünden artık bende bu kardeşlerimizi savunamıyorum.Hatta ve hatta banletmeye çalışıyorum.

İşte senin karakterin bu cümlende ortaya çıkıyor. Senin yüzünden kimbilir kaç Türk'ün canı yandı, kimbilir ne emekler sona erdi. Sonra da gelip benim Türk'lüğüme laf ediyorsun, GM uşağı seni......

quote:

Lakin ne ana ne baba ne bacı ne insanlık bilmez bir hal alan çok kişi var.Örnek :Tezgahımı açmısım beklerken bana bir sey icin yalvaran adama iyilikle geri cevirdigimde bu sefer asıl yuzleri ortaya cıkıyor ve basıyorlar kufuru..Hatta artık dikkat edin adamlar pm atıyor aga ver sunu dupeleyelim diye..Sahtekarlar...Ama daha cok kucukler...İşte bu noktada cok uzuluyorum...

Gavurlar da küfür ediyor melihcelik, ama onların küfürleri sansürleniyor, **** *** şeklinde görünüyor. Sana soruyorum bu GM'ler bu kadar Türkçe biliyorlarsa neden Türkçe küfürleri sansürlemiyorlar ? Cevabını ben vereyim, bizim birbirimize küfür etmemiz hoşlarına gidiyor.

quote:

Tezgah kurdugumda sabah bakıyorum pm kaynıyor hepsi bizden!!!150m luk seye 10m teklif edene me yanayim ,bedavaya 600m luk seyi isteyene mi yoksa pazarlıgın anasını aglatmaya calısana mı?

Hangimiz bakkalda, pazarda pazarlık yapmadık ki ? İşine gelmiyorsa satmazsın, mal senin para onun...

quote:

Daha bu olaylar anlatmakla bitmez.Benim gibi hakkı ile oynayanlar bilirler.Lakin bizleri anlamak demek oyunu ciddiye almak demek.

Al işte salakça bir cümle daha. OYUN BU OYUN... CİDDİYE ALMA ZATEN... Benim ciddiye aldığım konu gavurun her bir haltı yapıp, sonra bize dönüp "siz şöylesiniz, böylesiniz" diye atıp tutması. Üstüne bir de Türk çıkıp "evet adam doğru söylüyor" dediğinde haliyle benim sigortalar atıyor.

quote:

Bununla birlikte evet KE de hatalı hemde cogu konuda.KOSPu yapanlar KE degil.KOSPun mantıgını yazılımla ugrasan arkadaşlarımız daha iyi bilirler.KOSP un kullandığı en önemli olay KO bu kullanıcıları tespit ettiğini sanıyor ama KOSP baska kullancıların bilgisini veriyor.Bu durumda hic macro vs kullanamayan adam karambole gidiyor...

Sen bunu nerden çıkartıyorsun melihcelik. KOSP, %100 KE yapımı. Bu konuda bile yalan söylüyorlar. Sen de bu yalanları bir güzel yiyorsun. "Şunu gösteriyor, bunu gösteriyor" falan da yok. Ben kullanıyorum, bende iyi bildiğini mi düşünüyorsun ? (benim de yazılımla uğraşmışlığım vardır)

quote:

KEyi savunmuyorum savunmamda.Ama arkadaşlar bizleri hiç savunamıyorum.Adamlar haksızkene haklı oldular.Bırakın haklılıgı biryerleri ile bize gülüyorlar...

1 saattir KE'yi savunmanı okuyoruz, bu cümle ne oluyor ? Senin karakterindeki biri zaten bizi savunmaz, gider GM'in heryerini yalar, gider Tük'ü şikayet eder. GM'de "yaw adam Türk, gelmiş Türk'ü şikayet ediyor" diye biyerleri ile bize (sana) gülerler..

• Bence bizimle dalga falan geçmiyolar.Bu oyunu oynayanlardan çoğu turk değil mi?O zaman açıklamasınıda turkce koymak zorunda bu kadar basit.Herkes ingilizce bilecek diye birşey yok.

Oyunu oynanan çoğu turk hileyi yapanda çoğu turk doğal olarak.Açılamasınıda turkce yapsın ne olmuş yani.Bu oyunu yönetenler adam gibi yönetmezse ilgilenmez kendi tanıdıklarına torpil gecerse, bizimde herşeyi yapmak hakkımızdır Yiyorsa turk ip banlasınlar.3-5 kişi oynanan online oyun diye tarihe gecer.Bu zamana kadar niyen banlanmıyordu kosplar?Şirketler anlaşır yakında tekrar merak etmeyin siz.İsteyen istediği gibi oynar Kişilik meselesidir bu.
  • melih kardes satmayı bırak item almakta zorlastı . malesef.. allahtan nickim yabancı bir nick..ve genelde inglizce konusuyorum oyun terimlerini .. bilmedigim sahıslara turkce yanıt vermiyorum ve alıs veris yaparken peygamber usulu pazarlık olayına girmiyorum max 1 gb asag ı fıyat verip kısa kesiyorum niemi.. tr oldugunu bilirse adam fiyatı 2 ye katlı onlarda işin kolayını buldu .. nasılsa dupeci bunda para bol :) sen az yazmıssın .. liil fırtınası sayesinde pazrlar elyakarda oldu .. kendi kendimize kazık attık .. 1 kiş yakıyo herkes yanıyo.. TR VATANDASLIGNDAN UTANASI geliyo insanın tarihe bakk genclige bak ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: prob

işte üzücü sahnelere biridaha eklendi;

önce türkler hile yapıyor dedikoduları,
    sonra türk banları,
    sora siteye türk banı,
    sonrada sitede türkçe açıklama,
    daha sonrasını söliyeyimmi türklere oyun kapatma.
    kapatsınlar problem deil oyunbu sonuçta,peki ama kapatma nedeni?

türkler hileci diye oyun oydan attık!çok üzücü çok!

prob dostum dert etme. Yapabiliyor olsalar eminim yaparlardı. Bütün oyunda in-cin top oynardı. Gerçekten de görmek isterdim, şöyle 3-4 gün Türk ip'lerini banlasalar ve kendi rezil durumlarını bir görseler (belki görmüşlerdir ve o yüzden oyunu Türk'lere banlayamıyorlardır)

"Türk'ler hileci" dediklerinde, onlarahttp://www.fuckgaming.net ardesindeki, KE'nin ilk 100 sıradakilerin neler yaptığını gösteririz dostum. Kendini ezilmiş hissetme. Onlar hilenin en abartılısını yapıyorlar. Bizim hileler çocuk oyuncağı kalıyor.

• Türk banı gene geldi duyrulur...Sebep olarak ben bu programların kullanımının devamını görüyorum...
  • teknik kardes.. biz insan olmayı bilmiyorus oturp kalkmasınıda bilmiyorus mesel burada bitiyo aslında oyunun reel zamanlı olması oyunun en buyuk özelligi .. melihe hak payı bırakıyorum ben neden dersen bizimkiler NOOB abicim.. baska bişi deil .. su anda kac kişi sesli oyun serveri acıp KE yada KO yu sesli konusarak oynamıs sor bakalım turklere .. adamlar para larını bu tur seylere harcayıp oyunu güzellestirirken bizimkiler nasıl +2 +3 ROL yapsam hesabındalar.. ben az bi zaman oynamadım bu oyunu 18/10 2004 tarihli charım benim ve acountum .. bu tarihte acılmıs yap hesabını 5 tanede uyelik almısım .. uyelikler ne için ex ve para için .. geleim 61+ muhabbetine onda haklısın 4 gun sure ile charım blocklandı incelemeden gecti allahtan temiz cıktım .. ve tekrar oyuna girdim .. muhtemelen herseyimi incelediler o arada .. ve ben gibi incelenenlerden kabahatı olanları online oldukları anda lıyolar şimdi .. bi tane bile hileci kalmasın..

• haa bu arada hemende adresi bulmusunuz FUCK lı mucklı iste en basit mantık bi dakkada anti pati yaratıyonus .. ama merak etme onlar yapmıyolar demiyorum ama galyana gelmeleri için .. direk savas acmıs oluyonuz.. bu iş bu kadar basit .. küfretmedende bazı işleri halldebilirsiniz.. örnegin kac kişinin aklından gecit KE ye dava acmak zaten su anda KO -KE ürticileri mahkemelikler... nie ADAM oyun basında öldü die aclıktan .. üyleik yaptırıpta alamayanlar banka aracılıgı ile dava acsanıza .. ürün teslim edilmedii.. gibisinden baskı yapsanıza adli yollarla ama biz adli ile deil laf kalabalığı ile savasıyoruz yada kol kuvveti ( cocukken diyenler vardı benim babam senin babanı döver misali ) ya kolayı var üstelik kazanclı .. takılın işte nasıl olsa yyeni oyun gelicek ..!!
  • Condensed Notice in Turkish - 10/17/2005
    KOSP kesinlikle K2network, Mgames, Noah System veya bu şirketlerin ortaklarının bir ürünü değildir. Eğer bu programı kullanmaya devam ederseniz ka...
    Notice in Turkish about KOSP - 10/17/2005
    Eğer 3 üncü bir parti programı kullanırsanız (kosp ve makro programları) serverlarımızdan banlanıcaksınız vede accountlarınız bloklanacaktır. Biz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: modestyda

haa bu arada hemende adresi bulmusunuz FUCK lı mucklı iste en basit mantık bi dakkada anti pati yaratıyonus .. ama merak etme onlar yapmıyolar demiyorum ama galyana gelmeleri için .. direk savas acmıs oluyonuz.. bu iş bu kadar basit .. küfretmedende bazı işleri halldebilirsiniz.. örnegin kac kişinin aklından gecit KE ye dava acmak zaten su anda KO -KE ürticileri mahkemelikler... nie ADAM oyun basında öldü die aclıktan .. üyleik yaptırıpta alamayanlar banka aracılıgı ile dava acsanıza .. ürün teslim edilmedii.. gibisinden baskı yapsanıza adli yollarla ama biz adli ile deil laf kalabalığı ile savasıyoruz yada kol kuvveti ( cocukken diyenler vardı benim babam senin babanı döver misali ) ya kolayı var üstelik kazanclı .. takılın işte nasıl olsa yyeni oyun gelicek ..!!

Arkadaşım mesajını çok dikkatle okudum.

O fuck'lı siteyi ben yapmadım, sadece adresini verdim. Burası gavurların faydalandığı bir hack kaynak sitesidir. İsmi böyle ben ne yapayım :D

61 mage'i olan arkadaşımda premium üye idi. Yine de itemleri silindi. En son premium almak istediğinde hesabından 10 tane premium ücreti aldılar ve üyelik vermediler. Arkadaşım da bankaya gidip hesap sormuş. Ama tatminkar bir cevap alamamış. Banka "paran gitti" tarzı bi cevap vermiş ve yardımcı olmak bir tarafa canına okumuşlar. 200+$ kardeşim bu çakıl taşı değil, gavuru bilmem ama güzel ülkemin güzel insanları bu parayı kolay kazanmıyor, çok rahat söyleyebilirim ARKADAŞIM KE TARAFINDAN SOYULDU. Mahkemeye versen ne olacak, en az 4 sene sürer, harcadığın paranın 10 katını da mahkeme için harcarsın.

Ben priest'imi hiç hack filan kullanmadan 4 ayda ancak lvl 53 yapabildim. Hack kullanmaya da karşıydım, ancak yapılanları gördükten sonra yaptığım şey sadece ortama ayak uydurmaktan ibaret

• dün gece a1de ban şov vardı. gm 5 kişiyi aralıksız banladı
    sonra clana ban şov var yazdım. şu yazı çıktı üstüne ne anlayamadım. bi de eslant townda hep chitin shelli adamlar. +8ler unigue itemliler. hiç görmediğim adamlar. acayip pelerin şekilleri vardı.
  • "korkmaniza gerek yok biff burda" yaziyo
  • kospun forumuna türklere bölüm açmışlar
    http://bbs.guawang.com/viewtopic.php?t=3974

http://qscb.guawang.com/
  • arkadaşlar hile yapmaktan daha da kötü olan birşey hileyi haklı gösterip yayılmasını salamaktır!!!
    1teknik'in bu konudaki tavrı beni üzüyor.
    onların hile yapıyor olması bizim de hile yapmamızı gerektirmez,onlarında hile yapmalarına engel olmamız gerekir iken;sen bizde hile yapalım diorsun.
    neden?
    onlarla aynı seviyeye gelicekmişiz.
    peki kim onlar?
    beğenmediğin gavurlar.

oyunda herkez hşle yapar ise oyun oynamanın bir anlamı kalırmı?

türk oyuncu sayısı oldukça fazla ve türk hileleri oldukça abartlı bir şekilde alelade yapılıyor.buda son derece rahatsız edici.
    evet adamlar hile yapıyorlardı ama "kombo macrosu" kullanıyolardı.şimdi ise kosp kullanılıyor hemde yaygın olarak.
    neden peki?
    ne oluo lvl atlıyınca?
    ne yapıcan o yüksek lvl li adamı, hileler ile mahvedilmiş bir oyunda?

sizin hiç 60+ karekteriniz oldumu?
    bu oyuna ne kadar zaman ayırdınız?
    bu oyun için nelerden vaz geçtiniz?
    aldığınız lvl ler ülkenizin imajından dahamı değerli?

oyun oynamanın sözlük anlamına hiç baktınızmı?

SAYGILAR...

• prob +1Teknik konusunda sana katılıyorum.Bu arkadaşımızın amacı da ortada.Hala daha neyi savundugunu bile bilmediginden eminim.Sadece muhalif.Hala daha anlatılanları anlamamakta ısrarcı.Ama kimileri de böyledir işte.Ne dersen de ne kanıt gösterirsen göster anlamaz hatta anlayamazlar.Ama iş yazmaya gelince eziğinden tutta vatan haini bile olursunuz.Lütfen artık bu arkadaşı kaale alıp cevap yazmayın.Dikkat edin her macroya hileye karşı olana demediği şey kalmamış.

Biz burada Türklüğümüzden utanmıyoruz!Biz hep türklerde hile yapıyor demiyoruz.Biz programları Türklerde yapıyor demiyoruz.Biz diyoruzki günlük yaşamımızda olduğu gibi bir oyunda bile herşeyi abartıyoruz.Bulunan hileleri abartısına kadar kullanan bunları teşhir eden biziz.Kospun sitesinde bile bu aralar dikkat edin diye yazılar yazarkene bakıyorum herkes devam ediyor.Dha çok örnekler var.Elimde iki chitin vardı adamlar bana dupeci dedi?

Kısacası eşşeğin....su kaçırıyoruz.Böyle olunca GM miş oyus buymus o onun abisiyimis o bunun kardesiymis boş bunlar.ADın çıkar 9a inmez 8e.Adama akıllı yapsaydınız bunları gavurlar gibi böyle bir ayırımda olmazdı.Bu kadar basit...

Bu arada elbetteki GM leri taraf tutarlar.Onlarda insan kendi arkdaşı olsa onu destekleyecektirde.Daha geçenlerde burada açtığım bir konu silindi.Bana göre silinmemesi gerekirdi ama silindi?Buranın GM şimdi taraf mı tutmuş oldu ırkçılık mı yaptı.HAyır elbette değil.Kendi kişisel düşüncesine göre yanlış buldu ve sildi.Bununla birlikte arkadaşı olsaydım buranın moderatörünün o zaman bana mesaj atar uyarır dı yada silmezdi.

Kısacası GMller türkleri sevmiyor vs gibi şeyler saçma.Biz GM olsak zaten oyunun hiç mi hiç tadı kalmaz....Ama şu da bir gerçek Bizler artık mimlendik.Ve bu oyunu 6-7aydır oynayan biri olarak bu duruma çok üzülüyorum.Eskiden böyle değildi.Hatta bizleri savunan çok ama çok yabancı vardı......

• quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

quote:

Orjinalden alıntı: manyamisboyss

kardeşim yaptıkları ayıptır demişsiniz ama ayıp mayıp değil adamlar haklı aq her bi pislik turklerden cıkıyo skill bug turklerden cıktı dupe turklerden cıktı ne bilim xpr bug turklerden cıktı zamanında abyys bug turklerden cıktı gidin bi japon serverinde bi malezya serverinde oynayın bakın ne macro ne bilmem ne neden diye sordunuzmu kendinize belli başlı turkler varda ondan eziklik yapıoruz dogru adam gibi bi bok yapamıyoruzda ondan

Al işte bi ezik kafalı daha
    Ne diyorsunuz siz yaw. KOSP kullanmak yüzünden kaç gün ban yeniyor, biliyormusunuz ? Cevap : 9999 gün. Bobert, NyChris KOSP yüzünden kaç gün ban yedi biliyormusunuz ? Cevap : 3 gün. BU NEDİR ? En basit anlamıyla IRKÇILIKTIR. Onlara hak veren sizin gibi Türk'lerin varlığı ise EZİKLİKTİR.

Regedit bug, macro, skill bug, dupe, abyss bug Türklerden çıktı diyorsun. SANA ÇOK ŞAŞTIM. Türk'ler sadece ve sadece yabancı sitede "bakın ben bunu, şöyle yapıyorum" şeklinde övünen gavurlardan öğreniyor. Yani daha önce gavurlar tarafından yapılan şeyleri yapıyoruz.

Her ne kadar "KOSP'la bizim ilgimiz yok" deseler bile YALAN SÖYLÜYORLAR. Çünkü KE yeni versiyonu çıkardıklarında aynı anda KOSP'da güncelleniyor.

Buraya tıkla. burası bir forum sitesi, üye ol, gavur ne yapıyor öğren, Türk'ler nerden öğreniyor anla, hangi itemleri ne kadar abartılı dupe'lemişler gör. Biraz bilgin olsun. Öyle ileri geri konuşma.......

JOPKO'da MYKO'da neden yapılmıyor diye soruyorsun ve bunu Türk'lerin orada az olmasına bağlıyorsun, ezik kardeşim benim. JAPKO'da ve MYKO'da macro, dupe, kosp felan KULLANILAMIYOR. Adamlar çaresini bulmuş ve engellemişler. Ama USKO'da engellemiyorlar, çünkü işlerine geliyor. ÖRNEK : 61 mage arkadaşımın çok değerli 6 itemini sildiler. Nedeni olarak dupe gösterildi. Kesinlikle dupe değildi, KO zamanında alınmış itemlerdi. HİÇ BİR SİLİNME TAMAMEN SİLİNME DEĞİLDİR. SADECE SİZİN İNV'DEN KENDİ İNV'LERİNE ATIYORLAR ve para ile başkalarına satıyorlar. Dupe olayını kaldırsalar sizin itemlerinizi böyle rahat çalamazlar.

Anladığım kadarıyla tembelsin. Oturup konuşmak, bilgisi olmadan fikri olmak senin de işine geliyor. Bu sitedeki bazı eziklerin fikirleri (kendin düşünemediğin için) seni etkiliyor

DİPNOT : Bilginiz olsun. KOSP yazarı "KOSP yüzünden birini banlarsanız, programı beleş dağıtırım" demiş. O banlanan KOSP kullanıcıları beleş KOXP kullanıcılarıdır. Yani halen KOSP yasadışı değil.

Benim KOSP ile kastığım lvl48 bir archer'ım var ve banlanmak istiyorum. Banlanmak için de a1 Maradon'da shout'tan "GM, i'm a KOSP user, if you can ban me, or **** you" yazıyorum. Bu yazıyı hemen her yerde (a1, a2, a3, maradon, castle, doda camp) shout'dan gönderiyorum. lvl 45'den beri ban yemedim
    Banlanmama yardım ederseniz sevinirim.
    (Bu bir gövde gösterisidir. Beni banlayamazlar. Ban yersen çok şaşırırım)

Char Adı : Hardest
    Görev : Archer
    LVL : 48
    Clan : Yok

sana aynen katılıyorum geçenler de benim başma gelen şey senin anlattıpına uymakta ben de 5 milyara yakın para vardı oyunda ve çok para edecek itemler ne ise sabah kalktığım da ne göreyim itemler ve gb lar kaybolmuş haklensem desem hack değil param duruyo bi kısmı gb ların da bi kısmı kayop oldu silindi bi anda bence o dediğin iyi itemleri aktarma olayı olabilir bu arada ben de Kosp kullanıyom lvl 55 oldu rouge karakterim var ...

• quote:

Orjinalden alıntı: prob

arkadaşlar hile yapmaktan daha da kötü olan birşey hileyi haklı gösterip yayılmasını salamaktır!!!
    1teknik'in bu konudaki tavrı beni üzüyor.
    onların hile yapıyor olması bizim de hile yapmamızı gerektirmez,onlarında hile yapmalarına engel olmamız gerekir iken;sen bizde hile yapalım diorsun.
    neden?
    onlarla aynı seviyeye gelicekmişiz.
    peki kim onlar?
    beğenmediğin gavurlar.

oyunda herkez hşle yapar ise oyun oynamanın bir anlamı kalırmı?

türk oyuncu sayısı oldukça fazla ve türk hileleri oldukça abartlı bir şekilde alelade yapılıyor.buda son derece rahatsız edici.
    evet adamlar hile yapıyorlardı ama "kombo macrosu" kullanıyolardı.şimdi ise kosp kullanılıyor hemde yaygın olarak.
    neden peki?
    ne oluo lvl atlıyınca?
    ne yapıcan o yüksek lvl li adamı, hileler ile mahvedilmiş bir oyunda?

sizin hiç 60+ karekteriniz oldumu?
    bu oyuna ne kadar zaman ayırdınız?
    bu oyun için nelerden vaz geçtiniz?
    aldığınız lvl ler ülkenizin imajından dahamı değerli?

oyun oynamanın sözlük anlamına hiç baktınızmı?

SAYGILAR...

prob arkadaşım; seninle birkaç gündür bir polemik içindeyiz ve ben buna bir son vermek istiyorum. Bunun için de küçük bir beyin jimnastiği yapayım dedim.

MESELA :
    Senin her söylediğini kabul ediyor olayım (ki zaten senin söylediğin şekilde yaptığım bir priest'im var, hiçbir şekilde dupe, hack, macro vs vs kullanmadan kastım. Her dakikasında char'ımla beraberdik)
    Ben bu priestle bu noktaya 4 ayda geldim. İmzamda özellikleri yazıyor zaten.
    Şimdi düşünmeye ve sorular sormaya başlıyoruz.

Sorularımda geçen "gavur" hack araçları kullanıyor, ben kullanmıyorum
    1- Benimle aynı zamanda başlayan bir gavurun şimdi leveli kaçtır ?
    2- Ben bu gavuru (aynı lvl'de olsak bile arenada veya CZ'de indirebilirmiyim ?
    3- Onun itemleri ile benim itemler ne olurdu ?
    4- Mesela ikimizde 60+ aynı lvl olsak sence kim ? neden banlanırdı ?
    5- Yine mesela : Gavur benden, ben de gavurdan şikayetçi olsak ve GM'e birbirimizi şikayet etsek, sonuçta GM kimin söylediğini dikkate alır ?
    6- Bahsettiğim bu gavur, hack/hile araçlarına nasıl ulaşmış olabilir ?
    7- 6.soruyla bağlantılı olarak dupe yöntemlerini nereden/kimden öğrenmiş olabilir ?
    8- Her şekilde gavur benden 1 adım önde olacaktır. Sence ben kendimi nasıl hissederim ?

Bu sorulara benim verdiğim cevaplar :
    1- En az 62+ olmuştur
    2- Mümkün olmazdı
    3- Çoook aşmış biri olurdu
    4- Türk olduğum için hiçbir açıklama yapılmadan banlanırdım (örnekleri var)
    5- Tabii ki gavur gavuru tutar. Cevap vermek bile gereksiz bir soru
    6- Birbiriyle paylaşarak. Benim birkaç mesaj önce yaptığım gibi...
    7- Birbiriyle paylaşarak
    8- Her yerde beni ezip geçeceği için, kendimi ezik hissederim

Bu bir beyin jimnastiği, yine sana birkaç sorum olacak : (Soruların kişisel değil, lütfen üzerine alınma) (Aslında cevap istemediğim sorular bunlar, ben cevaplarını biliyorum zaten)
    1- Sen lvl50 (7 anahtarcı) görevini nasıl yaptın ? Anahtarcıların nerde olduğunu ve cevapları nasıl biliyordun ?
    2- Premium bir üyenin sana karşı avantajları nedir ? Hiç premium üye olmayı düşündün mü ? (Bence bu da bir hack çeşididir)
    3- Bugüne kadar oynadığın kaç oyunu "god modu", "all weapons and bullets", "secret area", "bonus car" gibi hileleri kullanmadan oynadın ?
    Şimdilik aklıma sadece bu sorular geldi. Eminim düşününce onlarcası sorulabilinir.

Gördüğün gibi senin haklı olduğunu düşündüğümde ve senin istediğin şekilde davrandığımda benim gavura üstün olma şansım yok. Onların karşısında hep ezilirim. ÇÜNKÜ GAVUR OYUNU KURALLARINA GÖRE OYNAMIYOR. Kendileri hariç herkesi o kurallara uymaya zorluyorlar. Sanki onlar benden/bizden üstünmüş gibi davranıyorlar. Bu tavırları beni fazlasıyla sinirlendiriyor ve tepki göstermeye zorluyor.

SONSÖZ : Benim bir köpeği ısırmam beni köpek yapmaz. Bir köpeğin beni ısırması onu köpeklikten kurtarmaz. (Bu sözüm KE GM'lerine)

Umarım kendimi anlatabilmişimdir. Tekrar söylüyorum, benim derdim seninle polemik yapmak veya mesaj sayımı artırmak değil. Forum mantığı ile kendi düşüncemi açıklıyorum. Hiç kimseye hakettiğinden daha iyi veya daha kötü davranmamaya çalışıyorum. Bazı kişilere sert çıktıysam bu hakettiklerini düşündüğüm içindir. Benim yazılarımdan şikayetçi olanlar varsa bu mesajın sağ üst köşesindeki kırmızı simgeye tıklayıp, bu mesajı forum adminlerinin dikkatine sunabilirsiniz. Admin sizi haklı bulursa beni banlar veya uyarır.

• quote:

Orjinalden alıntı: melihcelik

Kospun sitesinde bile bu aralar dikkat edin diye yazılar yazarkene bakıyorum herkes devam ediyor

Ah melihcelik, vah melihcelik
    Bu cümleden sonra sana hiçbir şey demiyeceğim. O sitede o yazıların olduğunu nerden biliyorsun ?

O kadar şey söyledikten sonra o siteyi takip mi ediyorsun yani ?

komik adamsın
    sabah sabah güldürdün beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 19 Ekim 2005, 11:26:56 >

• Zaten işin ilgincide bu.Böyle bir cevap yazacağın belliydi. ve bekliyordum da Lakin şimdi kendini tam gösterdin.Muhalif olmak için uğraşıyorsun ama olamıyorsun.

Eğerki birşeyden zarar görüyorsan bunun karşıt durumlarını bulmakda o şeyi bilmekten geçer.Kospun forumlarını herkesin okuması gerekir.Lakin o forumlarda okuduğum acı bir gerçekte şudur: Bu programı kullanan arkadaşlar yüzünden masum arkadaşların banlenmesi olayı.Lakin databesden yanlış bilgiler gönderiliyor.Kosp kullanıcısı yerine.Bu durumdan iyicene sakat durumlar ortaya çıkıyor.

Kısacası senin şu kullandığın KOSP denen programın başka zararlarıda var.Hatta sen diyorsun ki GM ler türk düşmanı KOSPu yapanlarda onlar.O zaman neden KOSP u kullanarak adamlara para kazandırıyorsun?Senin yönteminle olaylara baktım ve bu sonuç çıktı.Yani sen bir gavur yandaşı oldun.GMlerin dostu oldun.Onları besliyorsun.Hadi bakalım senin silahına karşı yine senin silahın?

Daha çok ama çok acemisin Teknik.Düşünmeden yazılmaz ve yaşanmaz...Bunlarıda nasihat olarak al..

Teknik bu da bir abi nasihatıdır:Unutmayasın bu forumlarda yeni değilim.Sen daha altın bezle gezerkene ben forumlarda modluk yapıyordum.Senin gibi kişiler sadece ve sadece bir çuval samanda iğne ararlar.Anlamak isteyen anlar zaten.Bu noktada senin anlamamış olman da önemli değildir. Lakin seni kaybettiğimiz artık kesinlik kazandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcelik -- 19 Ekim 2005, 11:38:01 >

• Arkadaşlar bu oyunu boş verin yaaa
    Ben de cafe işletiyom Milleti bu oyundan uzaklaştırmayı başardı
    inteernettimin hızını 2048 yapacam yakında cünkü
    milleti online diğer oyunlara sürdüm yavaş yavaş silecem tüm pclerden
    oyunun kahrı cekilmiyo

Ona alternatif

Call of duty online oynatıyorum millete
    şimdi yeni online oyunlar bakıyorum
    Boş verin bizden başka oynayan yok onu
    zavval cocukların akıllarını körelten mendemur bir pokemon benzetmesi
    inşallah türk telekom knight online portlarına ban atar diyorum
    böylece millet derin bir uykudan uyanacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.