Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE RESMİ ACIKLAMA ( TURKCE ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
21.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NitroCharger haklısın bende cafe işletiyorum.Ama sorun şu bu biter yenisi başlar.1)Hala bilgisyarları olmayan insanlarımız var.Olsada bu oyunları oynayamayan insanlarımız var.
    2)Ne yazıktırki bu işten para kazanıyoruz .Seviyeyi korumak için uğraşırken çocukların da cafelerde oynamasına ne yazıkki izin veriyoruz.Benim cafede hiçbir şekilde serserilik vs durumları olmaz olamaz.Ama şu an cafeye gelen çocukların ailelerinden yazı almak için uğraşıyorum.Gelen çocukların , ailelerinin istediği saatlerde oyunları bırakmalarını sağlıyorum.Bunlar yine de çocukları cafede oynatmak için iyi bahaneler değil ama neticede ekmeğimiz ne yazıkki.
    3) Ben bu kosp olsun skill bug olsun tüm hileleri bilgisayarlardan siliyorum.LVL kasmak isteyen genç kardeşlerimizin karakterlerini bizzat ben kasıyorum bana bırakıyorlar karakterlerini(PArtime alarak)
    4)Açıkçası bu ve benzeri oyunların bende yaptıgı bağımlılıktan daha öte insanlarımızda bağımlılık yaptıgına inanıyorum.Bu noktada bu tür uzun vadeli oyunların oynanmasının belli yaş sınırı altında yasak olması kesinlikle gerekli ve önemli.Bazı küçük kardeşlerimize oyunu oynatmıyorum.
    5)Call of duty iyi bir seçenek.Bu oyunu da oynatmam lazım kesin ama oynatmıyordum.CS hatta eski CS hala revaçta.Bir türlü yenisini sevdiremedim. ?
    6) kesinlikle bende hız artırımına gideceğim.Aynen yetersiz kalıyor hız.
    7) Bu arada eskiden cafelerde çocukların oyun oynamasına karşıydım ama kendi cafemizden bahsetmem gerekirse agresif olan kavgacı olan hatta serserilik yapan küçüklerimizi yola getirdik diyebilirim.İnternet cafe ülkemde sadece oyun yeri değil arkadaşlar.
    8) Son olarak görüldüğü üzere burada bile adam akıllı ortak noktaya ulaşamıyoruz.Kimi diyor ırkçılık kimi diyor haksızlık kimi diyor o vurursa ben de vururum.İyi bakalım gençler böyle devam edersek ileride haliniz ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcelik -- 19 Ekim 2005, 11:52:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: melihcelik

Zaten işin ilgincide bu.Böyle bir cevap yazacağın belliydi. ve bekliyordum da Lakin şimdi kendini tam gösterdin.Muhalif olmak için uğraşıyorsun ama olamıyorsun.

Eğerki birşeyden zarar görüyorsan bunun karşıt durumlarını bulmakda o şeyi bilmekten geçer.Kospun forumlarını herkesin okuması gerekir.Lakin o forumlarda okuduğum acı bir gerçekte şudur: Bu programı kullanan arkadaşlar yüzünden masum arkadaşların banlenmesi olayı.Lakin databesden yanlış bilgiler gönderiliyor.Kosp kullanıcısı yerine.Bu durumdan iyicene sakat durumlar ortaya çıkıyor.

Kısacası senin şu kullandığın KOSP denen programın başka zararlarıda var.Hatta sen diyorsun ki GM ler türk düşmanı KOSPu yapanlarda onlar.O zaman neden KOSP u kullanarak adamlara para kazandırıyorsun?Senin yönteminle olaylara baktım ve bu sonuç çıktı.Yani sen bir gavur yandaşı oldun.GMlerin dostu oldun.Onları besliyorsun.Hadi bakalım senin silahına karşı yine senin silahın?

Daha çok ama çok acemisin Teknik.Düşünmeden yazılmaz ve yaşanmaz...Bunlarıda nasihat olarak al..

Teknik bu da bir abi nasihatıdır:Unutmayasın bu forumlarda yeni değilim.Sen daha altın bezle gezerkene ben forumlarda modluk yapıyordum.Senin gibi kişiler sadece ve sadece bir çuval samanda iğne ararlar.Anlamak isteyen anlar zaten.Bu noktada senin anlamamış olman da önemli değildir. Lakin seni kaybettiğimiz artık kesinlik kazandı.

1- Ben o forumları takip etmiyorum. Hiç ilgilenmedim ama dikkatimi çektin bir göz atarım.
    2- Ben KOSP'un crack'li versiyonu olan KOXP'u kullanıyordum. Yeni adı "akII". Yani senin dediğin gibi para verip onları beslemiyorum. Ya da senin gibi çevremdekileri GM'lere gammazlayıp "Türk düşmanı bir Türk" olmuyorum
    3- Hiçbir oyuna bu şekilde para vermek aklımdan geçmemiştir.
    4- Ben sana "mod" olamazsın demedim ki, "adam" olamazsın diyorum

"Daha çok ama çok acemisin Teknik.Düşünmeden yazılmaz ve yaşanmaz...Bunlarıda nasihat olarak al.." demişsin
    Bu söylediklerine uygun tavırlar sergilemeni dilerdim.

"Teknik bu da bir abi nasihatıdır" demişsin
    Emin ol ben senden daha yaşlıyımdır. "Akıl yaşta değil baştadır" düşüncesiyle "belki bir fikir üretirsin" umuduyla seninle yazışıyorum. Boşuna uğraşıyormuşum

Yolun açık olsun melihcelik,
    artık seninle polemiğe girmek istemiyorum. bana cevap yazma veya özelden yaz. Bu forumu kullananlara yaptığımız saygısızlık yeter.

Eğer "son sözü ben söylerim" diyorsan, tamam sen söyle. Senin yazdıklarına özelden cevap vereceğim.....

• Ben ugraşıyorum Valla şuan hayla 8 masamda bu pok yiyeni oynuyorlar
    Bu İşi bir çözüme ulaştırmakta fayda var
    Maalesef Bir cok cocuk genc delikanlı bu oyunun felsefesine mahkum olmuş yarı bağımlı hayattan
    kopuk yaşıyorlar işleri gucleri bir kaç lvl atlamak yazık diyorum başka bişey demiyorum
    Bakın genc arkadaşlar bunlar sanal masal zırvaları
    Her gün gencler okulunu bu Hilkat garibesi oyunu oynamak için kacıyor
    18 yaşında gencler oyun içinde belii bir fantezi içinde kopmuş hayyattan
    bu a.. k... dugumun oyunu genclerimizin zihinsel gelişimini değiştiriyo
    gecenssene okulda kalan cocuk sayısı bayagı artmış eğitimde başarı düşüyor

Genc Arkadaşlar size diyecegim şu
    bu amerikanın entellektuel türk toplumunun gelişmesinin kosmopolitik bir hile
    koCaman oyunu neden beleş yapmışlar türk genclerini köreltip
    ileride türk milletinde baskıyı artırmak her şey bu
    bu tür oyunları arkadan besleyen derin devlet durumları var
    Ama kimse algılanmıyo
    millete belkide gizli ses dalgalrıyla bağımlı bile kılıyo olabilirler
    bende nedensiz bir şekil oyna oyna diyen bir iç ses vardı

bakın yanımda gencecik üniversite ögrencisi sabahın köründen beri bu bok yiyeni oynuyo
    ne yapım ben içim üzülüyo ....................!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

Arkadaşlar bu oyunu boş verin yaaa
    Ben de cafe işletiyom Milleti bu oyundan uzaklaştırmayı başardı
    inteernettimin hızını 2048 yapacam yakında cünkü
    milleti online diğer oyunlara sürdüm yavaş yavaş silecem tüm pclerden
    oyunun kahrı cekilmiyo

Ona alternatif

Call of duty online oynatıyorum millete
    şimdi yeni online oyunlar bakıyorum
    Boş verin bizden başka oynayan yok onu
    zavval cocukların akıllarını körelten mendemur bir pokemon benzetmesi
    inşallah türk telekom knight online portlarına ban atar diyorum
    böylece millet derin bir uykudan uyanacak

muhahahaha
    harikasın dostum yaw. yine güldüm sayende.
    İnşallah TT ban atar USKO'ya. HARİKA OLUR, MUHTEŞEM OLUR.
    ben burada diğer kullanıcılara USKO hakkındaki düşüncelerimi "forum mantığı" ile açıklamaya çalışıyorum. Ben ve birçok arkadaş zaten MYKO'ya geçmiş durumdayız ve çok saygın bir ortamda adam gibi oynuyoruz oyunumuzu. USKO'dan iyice sıtkımız sıyrıldı.

Eğer iyi bir oyun bulursan beni de haberdar edersen sevinirim.
    Kendine iyi bak dostum, sağolasın

• Şimdiden dostun mu olduk?Rahatla biraz sinirlenme dedim ya sna öncedende.Madem oyundan bu denli rahatsızsın neden oynuyorsun ki?kimbilir oyunda kaç kişiyi dolandırdın ya da buna benzer şeyler yaptın.Yine başladın dostum mostum yazmaya.Sanırım artık kendini iyicene kaybettin.MAdem mysko da oynuyorsun bırak buradaki usko yazılarını?

Ne oldu şimdide NitroCharger nin mi arkasına saklanmış oldum
    TT egerki böyle bir ban olayı yaparsa birçok ailenin ve bireyin rahatlaycağı kesin.En azından senin gibilerin başımızı ağrıtma gibi durumları olmayacak Gerçi sen ve senin gibiler heryerdeler.Bu ülkeyi kışkırtma batırmak için varınızı yoğunuzu koyuyorsunuz.İşiniz gücünüz yok tabi.Yada başkalarının maşası olmuşsunuz.

Umarım bir yasaklama durumu gelir KO ya.Benki bundan para kazanıyorum ve bunu diyorum.Yine vatan haini mi olacam?Elbetteki hayır bu oyunun uyuşturucu gibi.Kendim de bu evreden geçtim.Diğer kardeşlerimiz mümkün olduğunca az zarar görsünler.Bu oyun CS ye benzemez anlattım evvelden.KAlıcı ve bağlayıcılığı var.1 ay brak gir yine kaldığın yerden oyna

Kendini kandırmaktan vazgeç

Bu arada dost most dediğim gibi yine kanka olduk bakıyorum.Daha başka konuda senin tarafından başka şeyler yazılı idi?Bu da tutarsızlığının bu forumlardaki kanıt belgesidir.

Bakalım sırada ne var yazacağın.

• melihcelik, SANA ÖZELDEN YAZDIM. MESAJLARINI KONTROL ET.
  • YAW KARDEŞİM SİZ NEYİ TARTIŞIYORSUNUZ TÜRKLER OYUNDA EZİK FALANDA DEĞİL.... TÜRKLERİ TOPLASANIZ TOP 100 DEKİ ADAMLARIN %90 TÜRKTÜR.... OYUNDA CZ DE İTEMSİZLİKTEN YAKINMAYIN... ARES 1 CZ DE GELİN BENİ GÖRÜN ELİMDE HORNBOW +6 İLE GOBLİN SET VAR NASIL ADAM KESİLİYO İZLEYİN....YANİ SONUÇTA OYUN BU SIKMAYIN CANI OKŞAYIN PATLICANI EĞER KENDİNİZİ EZİK HİSSEDİYORSANIZ KOSP KULLANIN SKİLL BUG KULLANIN DUPE YAPIN VE MUTLU OLUN ÖNEMLİ OLAN SİZİN MUTLULUĞUNUZ... BEN KENDİ ADIMA KONUŞAYIM LVL 53 İLE HORNBOW +6 İLE ARES CZ DE PK YAPMAK GİBİSİ YOKKKK..... İNANMAZSANIZ GELİN GÖRÜN PARTİME GİRİN NP KASAM SİZE...... OYUNDAKİ NİKİM 4HM37_4LP73K1N

G.O.L.E.M A.H.M.E.T LTD STİ. MENKUL DEĞERLER
  • bu arada yazmayı unutmuşum bu oyunda devlette benim GM DE
  • ARKA ARKAYA MSJ YOLLUYOM SANMAYIN Kİ RÜTBE PEŞİNDEYİM TÜRK OLDUĞUNUZDAN HAYATTA UTANMAYIN AKSİNE HER ZMAN GURUR DUYUN OYUNDA NE KADAR İBNELİK VARSA ELİN GAVURLARINA YAPIN MESELA ADAMLARA BOL BOL TRADE ATIN MASTODON DAN ÇIKAN YEŞİL PİPİ Yİ KOYUN ADAMALARIN ANNESİNE KÜFÜR ETMEKTEN DAHA ETKİLİ:d
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetxxx

YAW KARDEŞİM SİZ NEYİ TARTIŞIYORSUNUZ TÜRKLER OYUNDA EZİK FALANDA DEĞİL.... TÜRKLERİ TOPLASANIZ TOP 100 DEKİ ADAMLARIN %90 TÜRKTÜR.... OYUNDA CZ DE İTEMSİZLİKTEN YAKINMAYIN... ARES 1 CZ DE GELİN BENİ GÖRÜN ELİMDE HORNBOW +6 İLE GOBLİN SET VAR NASIL ADAM KESİLİYO İZLEYİN....YANİ SONUÇTA OYUN BU SIKMAYIN CANI OKŞAYIN PATLICANI EĞER KENDİNİZİ EZİK HİSSEDİYORSANIZ KOSP KULLANIN SKİLL BUG KULLANIN DUPE YAPIN VE MUTLU OLUN ÖNEMLİ OLAN SİZİN MUTLULUĞUNUZ... BEN KENDİ ADIMA KONUŞAYIM LVL 53 İLE HORNBOW +6 İLE ARES CZ DE PK YAPMAK GİBİSİ YOKKKK..... İNANMAZSANIZ GELİN GÖRÜN PARTİME GİRİN NP KASAM SİZE...... OYUNDAKİ NİKİM 4HM37_4LP73K1N

Sevgili arkadaşım, tabii ki isteyen istediğini yapsın, yeter ki eğlensin. Amaç bu. Ama ben kaç gündür "Türkü banlatmaya çalışan Türkler" ile uğraşıyorum. Onlara anlatamıyorum derdimi.

Senin söylediğin gibi TOP 100'deki adamların %90'ı Türk ise ben yanılıyorumdur. Ama hiç sanmıyorum sevgili dostum.

Benim KOSP'lu archer'ım 48lvl, elinde HornCrossBow+7 var. Gücüm sınırlı sayıda yaratığa yetiyor. Aslında Huanga Warrior bile yatırdım ama uğraşmadan yatıracağım yaratık sayısı az.

O itemlerle CZ'de birilerini yatırmak imkansız gibi birşeydir. Oyuna girdiğimde sana PM atar beraber parti yaparız dostum. (inanmadığımdan değil, gözümle görmek isterim :)

Sen hiç Bobert, NyChris, F9Devil üçlüsünden birini, peşpeşe yatırdın mı ? Hatta hiç yatırdın mı ?
    Ben; Bobert, NyChris, F9Devil'den birini 3-4 kez çevire çevire yatırıp ban yiyen bikaç kişiyi tanıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetxxx

YAW KARDEŞİM SİZ NEYİ TARTIŞIYORSUNUZ TÜRKLER OYUNDA EZİK FALANDA DEĞİL.... TÜRKLERİ TOPLASANIZ TOP 100 DEKİ ADAMLARIN %90 TÜRKTÜR.... OYUNDA CZ DE İTEMSİZLİKTEN YAKINMAYIN... ARES 1 CZ DE GELİN BENİ GÖRÜN ELİMDE HORNBOW +6 İLE GOBLİN SET VAR NASIL ADAM KESİLİYO İZLEYİN....YANİ SONUÇTA OYUN BU SIKMAYIN CANI OKŞAYIN PATLICANI EĞER KENDİNİZİ EZİK HİSSEDİYORSANIZ KOSP KULLANIN SKİLL BUG KULLANIN DUPE YAPIN VE MUTLU OLUN ÖNEMLİ OLAN SİZİN MUTLULUĞUNUZ... BEN KENDİ ADIMA KONUŞAYIM LVL 53 İLE HORNBOW +6 İLE ARES CZ DE PK YAPMAK GİBİSİ YOKKKK..... İNANMAZSANIZ GELİN GÖRÜN PARTİME GİRİN NP KASAM SİZE...... OYUNDAKİ NİKİM 4HM37_4LP73K1N

Sevgili arkadaşım, tabii ki isteyen istediğini yapsın, yeter ki eğlensin. Amaç bu. Ama ben kaç gündür "Türkü banlatmaya çalışan Türkler" ile uğraşıyorum. Onlara anlatamıyorum derdimi.

Senin söylediğin gibi TOP 100'deki adamların %90'ı Türk ise ben yanılıyorumdur. Ama hiç sanmıyorum sevgili dostum.

Benim KOSP'lu archer'ım 48lvl, elinde HornCrossBow+7 var. Gücüm sınırlı sayıda yaratığa yetiyor. Aslında Huanga Warrior bile yatırdım ama uğraşmadan yatıracağım yaratık sayısı az.

O itemlerle CZ'de birilerini yatırmak imkansız gibi birşeydir. Oyuna girdiğimde sana PM atar beraber parti yaparız dostum. (inanmadığımdan değil, gözümle görmek isterim :)

Sen hiç Bobert, NyChris, F9Devil üçlüsünden birini, peşpeşe yatırdın mı ? Hatta hiç yatırdın mı ?
    Ben; Bobert, NyChris, F9Devil'den birini 3-4 kez çevire çevire yatırıp ban yiyen bikaç kişiyi tanıyorum.

Bir sorum olacak bir kişi aynı anda aynı charla bobert yada nychris'i yatırabilir. yada F9Devili yatırabilir. nation farkı var aralarında.

evet ben öyle birini tanıyorum. soulslayer hariç herkesi teketek yatırdı. gözümün önünde hemde. adam bizim clanda 27k np var adamda. banda yemedi. bide şu gönderdiğim ssde "have no fear biff is here" yazıyor. bunun türkçe meali nedir??

• quote:

Sana özelden yaz demiştim ama bu cümleyi bile okuyamıyorsun herhalde. Ya da işine gelen yerleri gözün görüyor olmalı. Değişik bir görme özürü, özürlülerle dalga geçmem.

Ben NitroCharger'a "dostum" dedim. Sana demedim ki. Sen niye üstüne alınıyorsun, görme özrün mü debreşti ?

ve evet, NitroCharger'ın arkasına saklanmış oluyorsun. Sen kimsenin adını kullanmadan kendi fikirlerinle karşımda duramıyor musun ? Bu kadar mı acizsin ?

HAYATIM BOYUNCA KİMSEYİ DOLANDIRMADIM. DOLANDIRMAK VE BU CÜMLEYİ TANIMADIĞI BİRİNE SARF ETMEK SENİN GİBİ ŞEREFSİZLERİN İŞİ. TÜRKLERİ ŞİKAYET EDECEK KADAR KARAKTERSİZ BİR ADAM HERŞEYİ YAPAR.

Nerede oynarım veya nereye yazarım bu beni ilgilendiren bir konudur. Seni hiç mi hiç ilgilendirmez.

Şu "başkalarının maşası olmuşsunuz" gibi cümleyi 2.kez kullanıyorsun. Senden açıklama istedim ama açıklayamadın. Salakça cümleler kurup, cümlesinin anlamını bilmeyenlerden misin ?

"Kendini kandırmaktan vazgeç" demişsin. SEN BİR ZAVALLISIN. Gözlerin ne olduğunu görmeyecek kadar kör, IQ'n bunları anlamayacak kadar düşük.

Son paragrafına cevap vermiştim yine yazıyorum. BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM İYİ OKU. BEN SANA "DOSTUM" DEMEDİM.

Anlamayacak kadar kafasız mısın ?

(Eminim böyle bir cevap yazmam için beni kışkırtıyorsun. Kimse bu kadar salak olamaz. Ve yine eminim bu mesajımı beni buradan banlatmak için forum admin'ine göndereceksin. Elinden geleni ardına koyma)

+1Teknik dayanamadın şimdide özelden mi saldırıyorsun? Bu mesajınlarından bin tane olsun yine de anlatmak istediğinin doğruluğuna kendinide inandırmaya çalışma.
    İşin garip tarafı bu mesajını admine niye göndereyim?Sen zaten normalde de böyle şeyler yazıyorsun Her zaman aynı karakter.MAsum gözüküp şeytani kimliğini gizlemek? Bunun dışında forumdan birini banletmek? Bir insanın fikri neyse zikride odur.Senin kadar alçalacağımı mı sandın?

Bu arada klanımızda lvl58 den başlıyor.6kişi lvl 60üstü.bunlardan hiçbiri banlenmedi.Hiçbir sorun da yaşamadık banlenmeye dair.Bu arada forumdan Alkoç arkadaşımızın banlendiğini biliyorum ki ona yapılanın da tamamen hasksızlık oldugu aşikardır bunu da belirttim kendi açtığı konuda.

Kısacası Teknik senin geçtiğin yollardan ben çoktan geçtim.Bana hikaye anlatma.Tüm yazılarımda zaten haksızlıklarında oldugunu belirttim bu oyunda.Bu haksızlıkların üzerine haksızlık yaparak mı gideceksin?Devam et.Ama senin gibi devam edenler yüzünden hicbir durumu tersine ceviremedik.

Olayları anlamak yerine hemen tepki verme.Önce iyi bir anla. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcelik -- 19 Ekim 2005, 14:58:57 >

• baba helal sana..keske herkes(butun turkler)senın gıbı olsa
  • Knight hepinizin beynini cürütmüş

Şu aptal oyun için birbirinizi yiyosunuz

Hepinizi Kınıyorum

Bide Kendi kendizi cok haklıymış gibi savunuyosunuz

Anneniz babanız olsam hepinizi sopaya cekerdim

Allah Sizi inşallah bu bağımlılıktan kurtarır
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1teknik
    Yolun açık olsun melihcelik,
    artık seninle polemiğe girmek istemiyorum. bana cevap yazma veya özelden yaz. Bu forumu kullananlara yaptığımız saygısızlık yeter.

Eğer "son sözü ben söylerim" diyorsan, tamam sen söyle. Senin yazdıklarına özelden cevap vereceğim.....

Ben sana bu satırları yazdım, sana "forumdan değil özelden yazacağım, forumdaki insanları rahatsız ediyoruz dedim. Sonra sen ne yaptın. FORUMDAN YAZDIN. oku be adam..........

onun için sana bu satırları yazdım...
    quote:

Sana özelden yaz demiştim ama bu cümleyi bile okuyamıyorsun herhalde. Ya da işine gelen yerleri gözün görüyor olmalı. Değişik bir görme özürü, özürlülerle dalga geçmem.

---------------------------------------------
    sen bana bunu yazdın
    quote:

melihcelik
    kimbilir oyunda kaç kişiyi dolandırdın ya da buna benzer şeyler yaptın.

bende sana aşağıdaki gibi cevap verdim
    "HAYATIM BOYUNCA KİMSEYİ DOLANDIRMADIM. DOLANDIRMAK VE BU CÜMLEYİ TANIMADIĞI BİRİNE SARF ETMEK SENİN GİBİ ŞEREFSİZLERİN İŞİ. TÜRKLERİ ŞİKAYET EDECEK KADAR KARAKTERSİZ BİR ADAM HERŞEYİ YAPAR. "
    ------------------------------------------
    Sen bana bunu yazdın
    quote:

melihcelik
    MAdem mysko da oynuyorsun bırak buradaki usko yazılarını?

bende sana böyle cevap verdim
    "Nerede oynarım veya nereye yazarım bu beni ilgilendiren bir konudur. Seni hiç mi hiç ilgilendirmez. "
    ------------------------------------------
    Sen bana bu cümleyi kurdun
    quote:

melihcelik
    Bu arkadasın turklukle pek ilgisinin olmadıgını sadece ve sadece provekasyon amaclı bir maşa oldugunu ve kullanıldıgının farkına bile varamayacak kadar niteliksiz olduğunu buradan daha iyi anlıyorum

Dolayısıyla sana böyle cevap verdim

Şu "başkalarının maşası olmuşsunuz" gibi cümleyi 2.kez kullanıyorsun. Senden açıklama istedim ama açıklayamadın. Salakça cümleler kurup, cümlesinin anlamını bilmeyenlerden misin ?
    -----------------------------------
    Bunu neden söylediğim zaten açık
    "Kendini kandırmaktan vazgeç" demişsin. SEN BİR ZAVALLISIN. Gözlerin ne olduğunu görmeyecek kadar kör, IQ'n bunları anlamayacak kadar düşük.
    -------------------------------------
    Sen bana bunu dedin
    quote:

melihcelik
    Şimdiden dostun mu olduk?

Tabii böyle bir cevap aldın
    "Son paragrafına cevap vermiştim yine yazıyorum. BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM İYİ OKU. BEN SANA "DOSTUM" DEMEDİM.

Anlamayacak kadar kafasız mısın ? "

quote:

Orjinalden alıntı: 1teknik
    (Eminim böyle bir cevap yazmam için beni kışkırtıyorsun. Kimse bu kadar salak olamaz. Ve yine eminim bu mesajımı beni buradan banlatmak için forum admin'ine göndereceksin. Elinden geleni ardına koyma)

işte dananın kuyruğu burda kopuyor

Ben senin cibilliyetsizliğini (bknz. MTU sözlük eşanlamlılar) zaten anlamıştım. Bu mesajın da bunun belgesidir. Benim sana yazdığım özel bir mesajı (PM = Private Message = Kişisel mesaj) bir başkasına göstereceğini biliyordum ama yemin ederim foruma vereceğini tahmin bile edemedim. Sana özelden yazdığım herşeyi buradan da yazabilirim tabii ki. Ama diğer kullanıcılara saygı duyduğum için gereksiz kirlilik yaratmak istemediğimden sana PM attım.

Sen benim özel mesajımı burada yayınladığına göre sana gelen diğer özel mesajları da buradan yayınlayabilirsin. Mesela erkek/kız arkadaşlarının sana attığı cep tel. mesajlarını da yazabilirsin. Cibilliyetsizlerin yapabileceği birşey ama karakter meselesi tabi ki...

• quote:

HALA ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYORSUN.
    "4 ay nasıl dayanabildin" demişsin. OKU OKU başka ne diyeyim sana. Hepsini yazdım ve gayet net açıkladım.

Kısır cümlelerden bahsediyorsun. Aynı şeyi yapıyorsun. Sana 50 tane soru sordum, 1 tane cevap gelmedi. Hep eveleme-geveleme. SORULARIMA CEVAP İSTİYORUM. Cevap verecek zekaya sahipsen tabii

Ben senin kardeşin, dostun, arkadaşın filan değilim. Senin gibi karaktersizi kim ne yapsın. BANA BÖYLE HİTAPLARDA BULUNMA.

KOSP kullanma sebeplerimi de 50 kere yazdım. Nato kafa nato mermer.

Ben yine sana "vatan haini", "şerefsiz", "karaktersiz" türü şeyleri yazarım sen dert etme. Bunları sözleri hakeden bir yapıya sahipsin.

Zavallı, sana o kadar şey anlattıktan sonra bile "+7miragı kaybettim.Dupe li olmasından ötürü silinmiş" gibi bir cümle kurabiliyorsun. O mirage'ın nereye gittiğini daha önce yazdım ama kim okuyacak ? kim anlayacak ?

Bu arada cümleler arası kesikliğin nedeni, senin mesajına cümle cümle cevap veriyor olmamdan kaynaklanıyor. BUNU BİLE ANLAMAMIŞ YAWWWWWWWWW

Sana özelden bu mesajı da atmıştım melihcelik. bu mesajı niye yayınlamadın, dğer mesajı yayınladın ?
    İşine öylesi mi geldi ?

• OOOO teknik iyicene sinirlenmiş Güzel devam et.Kendini istedigin kadar haklı çıkarmaya çalış.Hala çırpınıyorsun.
    1)Özelime mesaj atan sen
    2)Hileyi savunan Kospu kullanan sen
    3)Millete daha öncede çıkışan sen
    4)İnsanların canını da sıkan sen?

eee ne kaldı geriye?Hala ne savunuyorsun?Senin kullandığın hiçbir aşağılayacı ifade benim satırlarımda da yok işin ilginci?

3.kez söylüyorum sen bir maşasın

Kısacası artık bu siniri bir kenara at.Dayanamıyor ve iyicene batıyor ortalığı da batırıyorsun.Bana özelden attığın diğer mesajı okumadım bile Böyle davranacağını zaten biliyordum.ama onu yayınlamışsın iyi olmuş.İyicene ortaya çıkmış ne olduğun

Teknik diyorum ya daha çok yol sarfetmen lazım lafla yürümez bu işler.Savunmaya geçmene gerek yok.Sen devam et yazmana ;) Bu kadar fazla yaran olduğunu bilsem bu kadar agresif bir şekilde davranacağını ve forumun huzurunu kaçıracağını bilsem meydanı sana bırakırdım.

Hadi bunlara da cevap yaz bakalım.Nereye kadar sürecek.Hala akıllanmadın.Ama akıllanacaksın az kaldı ;) LAf salataların özel mesajlara kadar geldi.Diyorum ya sen daha altında bezle dolaşırken biz bu yolları çoktan aştık.Hadin yolun açık ola ki gittiğin belli bir yol da yo bu da bir gerçek...

• nasl bi oyunsa bırakmıo adamın peşini bundan kurtulmak için ne yapmak gerekio gerçek hayattan koptum
    quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

Knight hepinizin beynini cürütmüş

Şu aptal oyun için birbirinizi yiyosunuz

Hepinizi Kınıyorum

Bide Kendi kendizi cok haklıymış gibi savunuyosunuz

Anneniz babanız olsam hepinizi sopaya cekerdim

Allah Sizi inşallah bu bağımlılıktan kurtarır

• benimde ark var hile yapıo en az 1aydır yapıo hala banlanmadı yapma diyom banlancan dinlemio tanıdıklarınız varsa vaz geçirtmeye çalışınız.hiç değilse bir iki faydamız olur bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihcelik

OOOO teknik iyicene sinirlenmiş Güzel devam et.Kendini istedigin kadar haklı çıkarmaya çalış.Hala çırpınıyorsun.
    1)Özelime mesaj atan sen

Sana özelden yazışalım insanları rahatsız ediyoruz dedim (en az 4 kere)

quote:

2)Hileyi savunan Kospu kullanan sen

Nedenlerini en az 5 kere açıkladım

quote:

3)Millete daha öncede çıkışan sen

Ben Türk'ü GM'lere şikayet eden senin gibi yalamalara çıkışıyorum.

quote:

4)İnsanların canını da sıkan sen?

Yooo sadece senin canını sıkıyorum. Sen neler yaptığının farkında bile değilsin

quote:

eee ne kaldı geriye?Hala ne savunuyorsun?Senin kullandığın hiçbir aşağılayacı ifade benim satırlarımda da yok işin ilginci?

Sen hangi sözleri sarf ettiğini de bilmiyorsun. Senin gönderdiğin mesajlardan bir potbori yaparım belki

quote:

3.kez söylüyorum sen bir maşasın

Ama neden böyle söylediğini açıklayamıyorsun. Bunu 2 nedeni olabilir :
    1- Bunu açıklayacak bilgi dağarcığın yok
    2- Ne dediğini bilmiyorsun

quote:

Kısacası artık bu siniri bir kenara at.Dayanamıyor ve iyicene batıyor ortalığı da batırıyorsun.Bana özelden attığın diğer mesajı okumadım bile Böyle davranacağını zaten biliyordum.ama onu yayınlamışsın iyi olmuş.İyicene ortaya çıkmış ne olduğun

Benim sana attığım 2. mesajı görmediğin tamamen yalan. İlk mesajı gören onu da görür. O mesajım görüldüğü gibi senin ne olduğunu ortaya koyuyor. Tekrar bi oku istersen. Aslında yukarıdan aşağıya tüm mesajları tekrar okuman lazım. SEN HİÇBİR ŞEY ANLAMAMIŞSIN

quote:

Teknik diyorum ya daha çok yol sarfetmen lazım lafla yürümez bu işler.Savunmaya geçmene gerek yok.Sen devam et yazmana. Bu kadar fazla yaran olduğunu bilsem bu kadar agresif bir şekilde davranacağını ve forumun huzurunu kaçıracağını bilsem meydanı sana bırakırdım.

Bu yazdıklarına sadece gülüyorum

quote:

Hadi bunlara da cevap yaz bakalım.Nereye kadar sürecek.Hala akıllanmadın.Ama akıllanacaksın az kaldı. LAf salataların özel mesajlara kadar geldi.Diyorum ya sen daha altında bezle dolaşırken biz bu yolları çoktan aştık.Hadin yolun açık ola ki gittiğin belli bir yol da yo bu da bir gerçek...

Ben şimdiye kadar senin tüm mesajlarına cümle cümle cevap verdim. Her soruna cevabını aldın. Ya sen ne yapıyorsun. "Sen giderken biz dönüyorduk", "sen altında bezle dolaşırken ben bu işi yapıyordum" tarzı cevaplar veriyorsun. Yani geyik yapıyorsun. Cevap veremeyecek, lafın altında ezilmiş 10 yaşındaki çocukların söylediği şeyler bunlar.

Sana gelen diğer özel mesajları da yayınlamanı bekliyorum melihcelik. Özellikle cep telefonuna gelenleri.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 20 Ekim 2005, 13:24:01 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.