Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE RESMİ ACIKLAMA ( TURKCE ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
21.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HEROES_12

benimde ark var hile yapıo en az 1aydır yapıo hala banlanmadı yapma diyom banlancan dinlemio tanıdıklarınız varsa vaz geçirtmeye çalışınız.hiç değilse bir iki faydamız olur bea

bırak arkadaşım isteyen istediğini yapsın. Ban yerse sonuçta o ban yiyecek. Yeter ki o arkadaşını GM'lere şikayet etme.
  • açılan konu hile yapılmalı mı yapılmamalımı'ya dönüşmüş ama şunlara da bi bakın sadece uyarı türkçe değil knight online'nin sitesinde türkçe başka şeyler de var

http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.knightonlineworld.com/languages/ke_paypal.asp

http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.knightonlineworld.com/languages/using_paypal.asp

• Teknik sana yazdıklarımdan öncelikle o dediğin popborilerden yapmanı isterim.Bunu sabırsılıkla bekliyorum ;)

Bir hileyi savunmanın haklı nedenleri olamaz olmadıda? Bu zekeriya hocanın kurbanda tavuk kesebilirsiniz olayına döndü..Sen çok güldün dur bende güleyim

Bir Türk derken o Türk lafının ellerinden dökülmesi buraya senin haddine değil.Lakin Türklüğün ne olduğundan haberin bile yok senin.Senin yolundan gidsek ne olacağımızı kimse tahmin edemez gerçek yaşamda.

Senin bana attığın ikinci mesajı gördüğümü iddia ediyorsun unutmaki senin attığın mesajları admine de yollayacağımı söylemiştin aynı mesajında?Admin le görüş bakalım senin aklından geçen(İnsanın fikri neyse zikride odur) bu hayali olayların gerçeklik payı nedir?Hani bir ara haykırıyordun ya admine mesajları göstersin diye.Bununla birlikte sor bakalım admine mesaj okunmuş mu okunmamış mı? ;) Sen herşeyden eminsin ya birde adminden dinle de yine haksızlığının başkası tarafından belgelendiğini gör bakalım. ;) Bu araştırmalarından sonra bana sadece oturup kalır.

Bana özelden yaz vs gibi durumları hala savunmana şaşmak gerek?Olayı kişiselleştirmenin nedeni nedir?Buraya ve başka konulara da zaten aynı mesajlarını yazıyorsun.Geçenlerde prob arkadaşımıza yazdığın mesajı niye özelden değilde forumdan gönderiyorsun? Ya da diğerlerine? Ee malum bunu da idrak edemeyeceksin sanıyorum.

İnsanların canını sıktığın belliki bir diğer konulara yazdığın mesajlara ve ardından sana verilen tepkilere bak.

Kafayı artık bu kospa bilmemneye yoracağına insanların bu forumdaki sorunlarına cevaplar yaz.Daha çok işe yarayacağın kesin.En azından o noktada anlaşırız.

quote:

Ben şimdiye kadar senin tüm mesajlarına cümle cümle cevap verdim. Her soruna cevabını aldın. Ya sen ne yapıyorsun. "Sen giderken biz dönüyorduk", "sen altında bezle dolaşırken ben bu işi yapıyordum" tarzı cevaplar veriyorsun. Yani geyik yapıyorsun. Cevap veremeyecek, lafın altında ezilmiş 10 yaşındaki çocukların söylediği şeyler bunlar

keşke 10 yaşında çocuk olsam.Seninle en azından aynı seviyede konuşabilir senin heyecanını yaşayarak buralara yazabilirdim.Ama bu yaşımda seninle bu denli yazışmam bile ilginçtir ki demekki o kadar dikkat çekmişsin forumda yazılarınla.

GMe Türkü şikayet mikayet geç bunları...Şimdi sen özelde yazdıklarınıda admine söyleyeceğimi belirtmişsin?Yani senin bu düşüncen yüzünden oyunlarda hile yapan Türk kürt İngiliz kimseyi şikayet edemeyecekmiyiz?Bu mudur doğru olan?Olay öyleki Türk mürk olayına sokmaya çalışıp yönünü değiştirmeyesin konuların.Haksızlık yapan herkesi şikayet ederim edeceğimde.Bu kadar basittir.Doğrusuda budur.Kimse kimseyi enayi durumuna sokamaz.Bu da doğru değildir zaten.

Aynı şeyleri tekrarladığımı söylesende ben hala daha o aynı tekrar eden şeyleri göremedim?

Bundan sonra hatta çok öncelerinden ben senin yerinde olsam beni muhattaba bile almazdım ki almamalıydın bile.Sen ki hani o doğru adam hala daha bana cevap yazmakla uğraşıyorsun?Neden?Bunun cevabını da biliyorsun.Kısacası hala daha birşeyler diyeceğim son lafı ben söyleyeceğim gibi durumlara çaba sarfetme.bazen en büyük silah sukunettir.Sen eğerki benim mesajlarımdan sonra sussaydın konunun evvelini bilmeyenler bana yazdığın diğer konudaki mesajı görmeyenler seni haklı göreceklerdi Yani istediğin olacaktı..

Bu arada ne özel mesajı ne cep tel mesajı?Kendince birşeyler mi demeye çalışıyorsun(!)

• quote:

Orjinalden alıntı: melihcelik

Teknik sana yazdıklarımdan öncelikle o dediğin popborilerden yapmanı isterim.Bunu sabırsılıkla bekliyorum ;)

Emin ol yapacağım. Bu gece veya yarın yaparım sonra senin cevabını beklerim.

quote:

Bir hileyi savunmanın haklı nedenleri olamaz olmadıda? Bu zekeriya hocanın kurbanda tavuk kesebilirsiniz olayına döndü..Sen çok güldün dur bende güleyim

Başkasına sormuştum cevap alamadım. Sana da sorayım belki cevap verirsin :
    1- lvl50 görevini (7 anahtarcı) nasıl yaptın ? Anahtarcıların yerlerini ve soruların cevaplarını nereden biliyordun ?
    2- Premium üye misin ?
    3- Herhangi bir oyunda "god modu", "secret area", "all weapons", "all ammo", "bonus car" gibi hileleri kullandın mı ?
    Bu sorulara cevap ver, bende sana hileyi savunmanın haklı nedenlerini açıklayayım.

quote:

Bir Türk derken o Türk lafının ellerinden dökülmesi buraya senin haddine değil.Lakin Türklüğün ne olduğundan haberin bile yok senin.Senin yolundan gidsek ne olacağımızı kimse tahmin edemez gerçek yaşamda.

Ne, kimin haddinedir ? Sana soracak değilim. Benim hangi soruyu veya cümleyi yazacağıma karar vermek senin haddine değil. Sen kendini ne sanıyorsun? (Bu soruma da cevap istiyorum)

quote:

Senin bana attığın ikinci mesajı gördüğümü iddia ediyorsun unutmaki senin attığın mesajları admine de yollayacağımı söylemiştin aynı mesajında?Admin le görüş bakalım senin aklından geçen(İnsanın fikri neyse zikride odur) bu hayali olayların gerçeklik payı nedir?Hani bir ara haykırıyordun ya admine mesajları göstersin diye.Bununla birlikte sor bakalım admine mesaj okunmuş mu okunmamış mı? ;) Sen herşeyden eminsin ya birde adminden dinle de yine haksızlığının başkası tarafından belgelendiğini gör bakalım. ;) Bu araştırmalarından sonra bana sadece oturup kalır.

Sen, benim sana attığım özel mesajı admine yollamaktan daha kötüsünü yaptın. Buraya yazdın. Ben mesajımın içeriğinden çekinmiyorum ki. Senin özel bir mesajı kamuya açmanı yadırgıyorum. Cibilliyetsizliğin bu kadarına şaşırıyorum.

Sen burada "sana hakaret içeren şeyler yazdığımı" söylemiştin. Ben de adminden bu mesajı bana göndermesini istedim. Bana herhangi bir mesaj gelmedi. Yani sana hakaret içeren birşey yazmadım. Ever o ikinci mesajın okunup okunmadığını da bilmek istiyorum. Umarım musakka buna cevap verir.

quote:

Bana özelden yaz vs gibi durumları hala savunmana şaşmak gerek?Olayı kişiselleştirmenin nedeni nedir?

Anlayamamana artık şaşırmıyorum. Burası bir FORUM, CHAT alanı değil. 2 kişinin birbiri ile sorunu varsa bunu özelden konuşmaları gerekir. Herkesin kullandığı alanı kullanarak birbiri ile kişisel problemlerini konuşmaları diğer kullanıcılara SAYGISIZLIKTIR. Ama sen hala anlamazsın. Artık şaşırmıyorum.

quote:

Buraya ve başka konulara da zaten aynı mesajlarını yazıyorsun.Geçenlerde prob arkadaşımıza yazdığın mesajı niye özelden değilde forumdan gönderiyorsun? Ya da diğerlerine? Ee malum bunu da idrak edemeyeceksin sanıyorum.

Evet hala buraya yazıyorum, çünkü sen PM ile cevap vermiyorsun (çünkü sen PM'e bile buradan cevap yazıyorsun). prob veya diğerleri ile problem yaşamıyorum ki. Onlara genelde 1-2 mesaj yazıyorum ve problemimiz ortadan kalkıyor. Ama sen anlamıyorsun. O yüzden özelden konuşalım, insanları rahatsız etmeyelim düşüncesindeydim. BU KADAR AÇIK SEÇİK YAZDIĞIM HALDE, HALA ANLAMAYACAKSIN

quote:

İnsanların canını sıktığın belliki bir diğer konulara yazdığın mesajlara ve ardından sana verilen tepkilere bak.

Bana gelen destek yazılarına da sen bak...

quote:

Kafayı artık bu kospa bilmemneye yoracağına insanların bu forumdaki sorunlarına cevaplar yaz.Daha çok işe yarayacağın kesin.En azından o noktada anlaşırız.

Zamanımı alıyorsun. Başlı başına bu bile, bana ve diğer kullanıcılara saygısızlık. Çünkü benim başkasına yardım etmemi de engelliyorsun

quote:

quote:

Ben şimdiye kadar senin tüm mesajlarına cümle cümle cevap verdim. Her soruna cevabını aldın. Ya sen ne yapıyorsun. "Sen giderken biz dönüyorduk", "sen altında bezle dolaşırken ben bu işi yapıyordum" tarzı cevaplar veriyorsun. Yani geyik yapıyorsun. Cevap veremeyecek, lafın altında ezilmiş 10 yaşındaki çocukların söylediği şeyler bunlar

keşke 10 yaşında çocuk olsam.Seninle en azından aynı seviyede konuşabilir senin heyecanını yaşayarak buralara yazabilirdim.Ama bu yaşımda seninle bu denli yazışmam bile ilginçtir ki demekki o kadar dikkat çekmişsin forumda yazılarınla.

Bu soruya ancak bu kadar salakça cevap verilirdi.

quote:

GMe Türkü şikayet mikayet geç bunları...Şimdi sen özelde yazdıklarınıda admine söyleyeceğimi belirtmişsin?Yani senin bu düşüncen yüzünden oyunlarda hile yapan Türk kürt İngiliz kimseyi şikayet edemeyecekmiyiz?Bu mudur doğru olan?Olay öyleki Türk mürk olayına sokmaya çalışıp yönünü değiştirmeyesin konuların.Haksızlık yapan herkesi şikayet ederim edeceğimde.Bu kadar basittir.Doğrusuda budur.Kimse kimseyi enayi durumuna sokamaz.Bu da doğru değildir zaten.

Düşüncemi sana örnekle anlatayım :
    Herhangi bir avrupa ülkesinde (mesela almanya'da) kırmızı ışıkta geçmek yasak ama kendi vatandaşları kırmızı ışıkta geçiyor, polis birşey yapmıyor. ama Türkler kırmızı ışıkta geçince hepsine cezayı kesiyor. Yani ırkçı. Bu ortamda senin gibiler gelip de bir Türk'ü "bu kırmızı ışıkta geçiyor" diye şikayet edince DÜŞTÜĞÜN DURUMU bir gör. Bu cibilliyet meselesidir. Ve sen cibilliyetsizsin. (bknz MTU sözlük eşanlamlılar)

quote:

Aynı şeyleri tekrarladığımı söylesende ben hala daha o aynı tekrar eden şeyleri göremedim?

3 kere "sen maşasın" dedin, ama cevap veremedin. Neyin maşasıyım ??? (Bak yine soruyorum, yine cevap veremeyeceksin)
    3 kere "sen giderken ben dönüyordum" dedin.
    Şimdilik hatırladıklarım bunlar, daha fazlası için mesajlarını gözden geçir. GÖRECEKSİN.

quote:

Bundan sonra hatta çok öncelerinden ben senin yerinde olsam beni muhattaba bile almazdım ki almamalıydın bile.Sen ki hani o doğru adam hala daha bana cevap yazmakla uğraşıyorsun?Neden?Bunun cevabını da biliyorsun.Kısacası hala daha birşeyler diyeceğim son lafı ben söyleyeceğim gibi durumlara çaba sarfetme.bazen en büyük silah sukunettir.Sen eğerki benim mesajlarımdan sonra sussaydın konunun evvelini bilmeyenler bana yazdığın diğer konudaki mesajı görmeyenler seni haklı göreceklerdi Yani istediğin olacaktı..

Seni muhatap almamam gerektiği konusunda haklısın. Ama ne yapayım, ben "mercimek kadar beyni olan birine bile bişeyler anlatabilirim" düşüncesinde bir insanım. Ama sana birşeyler anlatamadım. Kendime şaşırıyorum. HALA ANLAYAMAMAYI BAŞARIYORSUN

quote:

Bu arada ne özel mesajı ne cep tel mesajı?Kendince birşeyler mi demeye çalışıyorsun(!)

Bak bunu bile anlamamışsın. Üstelik 2 kere yazmıştım. "Benim sana attığım özel mesajı yayınladığına göre, sana gelen diğer özel mesajları da yayınlayabilirsin" demek istemiştim (üstelik açık açık söylemiştim)

Bekliyorum. (Özellikle cep telefonuna gelen mesajlarını)
    (3 KERE YAZDIM. BU SEFER ANLADIN MI BARİ ?)

• 1Teknik helal olsun ben bu kadar mesaj yazamazdım, yani o derece çok fazla yazmışsın, bende fazla okumam zaten mesajları ne yazmışsın bilemiyorum şu mesajları biri özetleyebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cold_nuke

1Teknik helal olsun ben bu kadar mesaj yazamazdım, yani o derece çok fazla yazmışsın, bende fazla okumam zaten mesajları ne yazmışsın bilemiyorum şu mesajları biri özetleyebilir mi?

Okuman gerekecek arkadaşım.

Eğer 10 dakikanı ayırıp tüm mesajları okursan senden birşey isteyeceğim.

Üçüncü bir göz belki de bize yardımcı olur. Sana zahmet tüm mesajları oku ve karar ver "sence kim haklı ?". melihcelik mi ben mi ?
    Senin verdiğin kararda, eğer ben haksızsam ve melihcelik haklıysa, melihcelik'ten özür dileyeceğim.
    Ama eğer ben haklıysam ve melihcelik haksızsa ondan özür bekleyeceğim.

Şimdiden teşekkürler.
  • BENDE ARAYA GİRİP İKİNİZDE HAKSIZSINIZ DİYORUM :)
  • lam amma uzattınız şu tartışmayı ha. Bi kere suç bi tek Türklerde değil. Mademki böyle bi hile var güncelleme çıkar programın açığını kapat! bi kere sen bugune kadar serverlarını kitleyip deli gibi oynayan Türkleri hep es geçmişsin bi günde ya bu kadar Türk oynuo şu sitenin Türkçe vers. yapalım dememişsin, Daha şu hile mevzuları patlamadan oyuna 1 Turk GM almamışsın ondan sorada zırvalayana kadar ceza vermişsin ben ne anladım bu oyundan. Ben hile yapmıyorm vewww.knightonlineworld.com sitesine proxy kullanmadan girmek istiyorm kardeşim. hile yapanında benm gözümde 1 damla değeri yoq. Türk veya değil hepsi aynı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Seleric

lam amma uzattınız şu tartışmayı ha. Bi kere suç bi tek Türklerde değil. Mademki böyle bi hile var güncelleme çıkar programın açığını kapat! bi kere sen bugune kadar serverlarını kitleyip deli gibi oynayan Türkleri hep es geçmişsin bi günde ya bu kadar Türk oynuo şu sitenin Türkçe vers. yapalım dememişsin, Daha şu hile mevzuları patlamadan oyuna 1 Turk GM almamışsın ondan sorada zırvalayana kadar ceza vermişsin ben ne anladım bu oyundan. Ben hile yapmıyorm vewww.knightonlineworld.com sitesine proxy kullanmadan girmek istiyorm kardeşim. hile yapanında benm gözümde 1 damla değeri yoq. Türk veya değil hepsi aynı.

Öncelikle şunu söyleyeyim. ben 4 ay oyunu hakkıyla oynadım. Ancak 53 lvl bi priest yapabildim. KOSP kullandığım archer ise 4 günde 48 lvl oldu.

Hile yapılabiliyorsa YAPILIR. Bunu engellemek kullanıcıların işi değil, oyunun yönetiminin işi. Senin de dediğin gibi güncelleme yapılır ve engellenir. Ama oyunun açığından faydalanıyor diye bir kullanıcıyı suçlamak bana saçma geliyor.

Sitenin sadece ve sadece "suç ve cezaları (policies)", "PayPall alma yöntemi (KE Paypall)" ve "Oyunda PayPall kullanımı (Using PayPal in Game)" bölümü Türkçeye çevirilmiş. Bence başlı başına bu bile IRKÇI bir tutum. Yani söylemek istedikleri şey şu "İngilizce bilmiyorsanız cezaları Türkçe anlatalım", "İngilizce paypall almayı beceremiyorsanız Türkçe anlatalım", "Oyunda PayPall kullanmayı da beceremediniz, onuda Türkçe anlatalım"dır. Benim arkadaşımın kredi kartından 10 premium parası çekip, üyeliğini vermemelerini Türkçe açıklamıyorlar. Ayrıca sitenin diğer bölünlerinin Türkçe olmaması "Siz oyundan tam olarak faydalanmayın" demek olmuyor mu ?

Arkadaşım sana son bir şey söyleyeyim. İlk 100'de yer alıp da senin değer verdiğin birini bana söylermisin? Sana ispatlarıyla onun ne yaptığını anlatayım. (araştırma yapıp o kişi hakkında bilgi edinmeye çalışacağım, belki hiçbir şey çıkmaz)

• aga valla sana ne desem az kalır ha... Yanlış anlama ben de sna en sonuna kadar katılıyorum bu oyunu oynamasını bilmeyen çıkarcı ve irkçı GM ler yönetiyo yada yönetmeye uğraşıyo ben bi çok server da oynadım ama böle saçma bi idare sistemi gömedim madem oyunun açığı bunu sen ne demey ceza haline getiririsin... bu tamamen geri zekalıktır.. bence önce GM lere oyunu Öğretmek lazım ve bizim bazı Türklere (Bazı Diyorum)

• quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

Knight hepinizin beynini cürütmüş

Şu aptal oyun için birbirinizi yiyosunuz

Hepinizi Kınıyorum

Bide Kendi kendizi cok haklıymış gibi savunuyosunuz

Anneniz babanız olsam hepinizi sopaya cekerdim

Allah Sizi inşallah bu bağımlılıktan kurtarır

+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1 Arkadaşlar cidden Bu Kadar Büyütmeyin bu Olayı Daha ne Knight 'lar gelir _ geçer..
  • bizim gm lerde gavurları banlasın, bu arada gm nasıl olunuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa

quote:

Hepinizi Kınıyorum

+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1 Arkadaşlar cidden Bu Kadar Büyütmeyin bu Olayı Daha ne Knight 'lar gelir _ geçer..

Ben de ilk okuduğumda NitroCharger'a çok gülmüştüm. Sağolsun.

Benim yapmaya çalıştığım şey başka birine laf yedirmek falan değil, "TÜM SUÇ TÜRKLERİN" diyenlere, Türklerin o kadar da suçlu olmadığını anlatmak. Oyunun içine edenlerin Türk olmadığını göstermek.

Benim tavrım ırkçı GM'lerin tavrını haklı görüp, Türkleri aşağılayan Türkleredir

Sonuçta KO bir oyun. Her oyun gibi eninde sonunda çöpteki diğer oynadığımız oyunların yanında yerini bulacaktır.

• bide şu açıdan bakalım.türkler zeki ki bu oyunda hile yapmayı buluolar.bence adamlar bizi kıskanıobaşka ülkelerdeki kişiler sanki bunu bulsa yapmayacaklar.kafayı çalıştırıoz yapıoz suç oluo.bu türklerin problemi deil buna önlem alamayan kişilerin problemi.biz e laf atacaklarına biraz kafayı zorlayıp oyundaki açıkları kapatsınlar.world of warcraft tada o kdr türk var böle hileler duyuyoz mu.ha biz türklerin kafası genelde hileye çalışır o başka
  • quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

yuh adamlara bunuda yaptırdık

yuh yaaa +1

ewet
    yuh ya
    +100

• bu konu açılalı baya olmuş ama ben yeni okudum burada kesinlikle 1teknik haklıdır istiyorsan sen hile kullanma ama kullanandan sana ne hakkım yeniyor diyorsan sende aç kullan ben assasinimle 5 aydır uğraşıyorum ama ii kasamıyorum daha ancak 45 oldum hiç hile veya skill bug kullanmadım mage vardı areste el morad skill bug ile 1 günde 30 oldu adamlar 1 haftada 60 olup master yapıyorlar biz o kadar emek veriyoruzda ne oluyor en iisi koxp yi açıp 1 haftada 60 olmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: modestyda

valla rkadaslar ben bu yazıya karsılık vereyim bende kafeciyim .. ve benim kafemdede ufak veletler skil bug yapmaya basladılar bi ara .. ve gheneldede nickleri sonu tr ile biten nickler .. sırf adımıs kotuye cıkmasın hemde benim hakkım yenmesin die.. regedit ile oynamyı engelledim .. olardan gelicek paradan faslası gelir kazanırım isterseler gelmesinler .. kandırdım onları olmuyo skil bug dedim yediler :) bi kac oyuncu geldi KOSP kuracas dediler evinde oyan kardesim dedim ben makinalarıma program kurdurmuyorum .. olay bitti sahsen TR de cafe kulturu belli .. cafe deil kahvehaneye cevrilen yerler var BAYAN GİRMESİ YASAK die tabela asanlar var.. buda durumumuszun ne kadar vahim oldugunu gösteriyo zaten bunu yazanın vardır bi bildigi .. istersenis SS cekip gönderebilirim.. velhasıl kelam uzun lafın kısası .. ister turk ister yabancı hile yapana bende karsıyım SS lerimi koyucam siteye ve turkce hile yapanlar die yazıcam .. belki ben gibi bi kac kişi bu sekilde davranırsa en azından kötu olan
    imajımızın yanına bunlarda varmıs die bi ibare eklenir.. sunuda ekliyim bu gun cyper diez ares gibi serverlerde BAN nick ve KOSP yazılarını okudukca .. ohh cektim :) canıma degsim varmı lam öle eziklik .. ALAYINI BANLASINLAR....!

sen bunu dedin ha

hiç güleceğim yoktu. ya okuyorum okuyorum bu ne ya..Arkadaşlar kendinize gelin.....Biz yapıyoruz yabancılar yapmıyormu sanki.Kosp u cıkartan kim.Madem boyle bir program var kullanırım.Eğer o gmler isteselerdi zaten yasakalrlardı..Adamlar hem satıyorlar hemde boyle konusuorlar.Amacları para kazanmak.Bırakın boyle edebiyat yapmayı neymiş regediti kapatmış.Neymiş gidine evinizde kasın mış..... valla cok boş konusuyorsunuz..Tam biz biraz abarttık bu işi ama bizde boyle...

• quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

quote:

Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa

quote:

Hepinizi Kınıyorum

Ben de ilk okuduğumda NitroCharger'a çok gülmüştüm. Sağolsun.

Benim yapmaya çalıştığım şey başka birine laf yedirmek falan değil, "TÜM SUÇ TÜRKLERİN" diyenlere, Türklerin o kadar da suçlu olmadığını anlatmak. Oyunun içine edenlerin Türk olmadığını göstermek.

Benim tavrım ırkçı GM'lerin tavrını haklı görüp, Türkleri aşağılayan Türkleredir

Sonuçta KO bir oyun. Her oyun gibi eninde sonunda çöpteki diğer oynadığımız oyunların yanında yerini bulacaktır.

+1

Cok haklısın.

• Yaa arkadaşlar hepiniz az çok bilgisayardan anlayan insanlarsınız, sanki isteseler kospu, macroyu vs...yi yasaklayamazlarmı sanki? Yapmayın Allah aşkına yaa herhaldeki bütün bu olanlar k2 networkun ve ko cuların kontrolu altında gelişio olmaması gibi de bir olasılık YOK. Eğer biraz insanları daraltırlarsa hiç kimse oyanamaz oyunu. Belki oyuncuların yarısı sadece kosp var diye oynuyor ve bunların hepsi inanın sadece Türk değil. Zaten bunları yapanlar Türk değil. Biz sadece paralı bir olayı crackleyip kullanıyoruz. Kimse Türklere bok atmaya kalkmasın ATTIRTMAM.
  • katılmıyom ben koxp kurdum hemde cok kendını bılmeyen sızsınız cunku bazı seyler ıcın hıle lazımdır onlarda abartmıs goruyorlar banlasınlar 3 kere banlandım gold uelıkvardı hemen actırdım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.