X de oynuyorum,Başlangıç 2004.. Şimdiye kadar 1duzine charı hilesiz hurdasız 64+ yapıp item karşılıgında verdim millete,,ama asıl kendi charım warrior ve devamlı onu kasıyorum evimde 2 makına var ve oglumla bu oyunu oynuyoruz. Diyecegim şudur :Serverde biz Türkleri sevmediklerinin asıl sebebi Bu oyunu inadına oynamamız ve oyun içinde birbirimize olan baglılıgımızdır. Haa arada istisnalar yokmu tabiikide var ama cafelerde arasıra amaçsızca girip oynayan ve oyun içinde ahlak sınırlarını aşan birkaç kişi yüzünden ( sadece bizde degil ) Türkleri sevmemezlik var. Oyundakı hileyi hurdayı bizden çok bizi sevmeyenler buluyor ve kullanıyor "ama öylesine ve belli bir durum içinde",ya bizimkiler: rahatlık ve kolaylık nerdeyse hemen ordayız. Mesela : Oyunda itemleri taktıgımız yerdeki boş yere +8 pauldronu ( fazladan ) koyan biz :) ,,yüzük niyetine her yüzük yuvasına Chitin shieldi koyan biz,,yabancıların buldugu skill bugları kullanıp geliştirip yayan biz,,oyunun % 82 useri gene biz,sahtecilik,dilencilik,ısrar,zora koşma ,tehdit,data hackleme, datadan hacklayıp charları 50m e elaleme satma,düpeyidevamlı halde ısrarla yapma ve dagıtma,oyunda siyasi içerik kullanma,ana bacı avrat allah kıtap sayıp sövme,tehdit, faln filan.. Bu saydıklarımı hangi yabancıdan görüyorsunuz,resmen oyunu hayatının birparçası etmiş,oyunu hayatın idamesinde belli zamanlarına bölmüş bir millet olmuşuz.Adamişyerınde iş aktivitesindeyken bile arkadaşını arayıp oyunla ilgili son durumları merak ediyor ve soruyor,bu kadarmı hayatının bir parçası olmuş,bu kadarmı önemli birşey bu oyun Yukarıda tartışırken sarf ettiginiz tartışma formlarını başka bir önemli durumlarda başka olaylarda tartışma gücünüz varmı? Oyundaki bu saydklarım olumsuzklukların haricinde birde oyunu krallar gibi gilesiz hurdasız oynayan insanlarımızın sayısı yabana atılacak derecede az degil ve nerdeyse oyundaki bütün user lerin planlarını ,davranışlarını ( GM ler dahil ) yön verecek kadar aktif durumda olan Türk oyuncularda var.ve gerçekdende oyun akışına yön veriyorlar farkında olmadan bile. ve bence KO web sayfasını Türkçeleştirmelerinin gerçek sebebi bu oyunu hakkı ile oynayan ,sadece oyun oynamak için oynayan Türklerin daha rahat olmaları için yapılmıştır. Şunu acıkca belirteyımkı : yukarıda saydıgım has davranış ve olayları yapanlardan pek çok azı haftada 3 den fazla bu oyuna girip oynayamayanlardan oluşuyor ve hiç biri düzeyli bir tartışma bilgi ortamı olan bu gibi forumlara ugramıyor bilmiyor bile. Onun için bu şekilde tartışmanız bence yersiz.Oyunu adam gibi oynayan bizleriz,Bu k2 network bu tür ortamları hazırlayıp sunmasa bizim insanımızda kullanmaz ,kullandırmaz ,yaymaz,yapmaz.. biraz loş ışıkda yazdıgımdan dolayı ve konuyu toparlayamadım kusura bakmayın..İyi Oyunlar ..
Koxp kullananların hepsi türkler hiç yabancı görmedim
Bence Knight Online hakkı bi oyun için neler yapıolar
beyler düştüğümüz duruma bakın oyunu her milletten insanlar oynuyor ama adamlar sadece bize uyarı yazmışlar türklere bence biraz dikkatli olalım türkler iyi tanınsın oyunda
ben bi cocuk gördüm int cafede(kafe dedigim eziq bi yer arka mahallelerden) cocuk daha 6 yasında
Ben bugune kadar asla kosp ve benzeri hile programlarini kullanmadim,kullanmamda.Benim icin karakteri hile ile gleistirdikten sonra lvl 70 olsam neye yarar...ama bir itiraf yabancisi,Turku her kose basinda bir kosp partisi gorunce bazen benimmi yaptigim aptallik diye dusunuyorum...birde size 2 hafta ewl yasadigim olay:
Ben Kanandada yasiyorum,knight a girdigim saatlerde Turklerden cok yabancilar oluoyo.3 lu sopt harpy partisindeyim,tek Turk benim.Parti icerisinde ingilizce konsuluo.Partiye bir eleman dahil oldu ve cat partiden atildim.Parti baskani lvl 70 bir mage,yinede nick ini yazmiyacagim.
Niye attin diye sordum..cvp olarak nerde yasiyosun dedi?Kanada cevabini verince..aa ben seni Turk sanmistim dedi,partiye giren arkadas onun nick i Turk nicki demis...tekrar dwt atti,Kanadada yasiorum ama aslim Turktur,Turklerle bir probleminmi war dedim..cwp wermedi gecistirdi,partiden kizginlikla ciktim bende...
Ama simdi dusunuorum hepimizi ayni kefeye koymasi yalnis olsada,bende yabanci olsam oyle dusunurdum...
benim sözüm bu topic i açan a açtığın topic çook yararlı benim bi ark. var şimdi 62 asas koxp çu hep soyuluyo yeni açıyo soyuluyo yeni açıyo çok aslında koxp kurmak çok kötü bişe onca insanın kaç yılda yaptığı lwl lere 1-2 ayda ulaşabiliyon bide bu koxp çuların hepsi ban yememek için server ların 3 lerine giriyolar olimpiya 3 de herkez koxper ona göre ne kadar ban atsanız yeni char açıyolar....
ben bu koxp u yaptım da ve bana cok basit geldi hem beleş hemde beleş ama bi şey oldu siteden indiremiyorum artık bi şey oldu galiba ama karuslara vurmuyor ama güzel bi şey tafsiye ederim ben size haber veririm bi cıksın site güzel bi koxp yaparsınız
Hortlak!!!
Adamların sabrı tükenmiş artık
arkadaşlar size bişey diimmi bence boşverin ben arkadaşlar la koxp party kuruoz bişey olmuo
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
Hortlak!!!
bu arada haklısın lancer Hortlak!!!
oyunu oynayanların çoğu Türk olduğu için (bir yerde %60 diye duymuştum) kural dışı davranışlarda bulunanlarda orantılı olarak daha çok Türk oluyor. adamlar bu yüzden böyle bir açıklama yapmışlar, yoksa kosp ve benzeri programları her milletden adam kullanıyor.
Bu arada şunu söylemeden geçemeyeceğim, her ne kadar sayıca çok olduğumuz için bu açıklama yapılmış olsa da oyundaki genç arkadaşlarımızın çoğunun ne kadar seviyesiz olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.
'' level'le adam olunsaydı , kospçular kral olurdu''
beyler o zmn bizde turkce isim koymayalım turkce konuşmayalıum :) o zmn bişi diyemezler :)
17 Ekim 2005; 23:39:58 ne cabuk geçmiş yıllar :)
sayfalarca yazi var tabiki hepsini okuyamadim ama sunu soyliyim
adam lar hakli su anda manes de 1000+ kisi banlandi son 7 gun icin de
adam bir yaziyor 120 person banned isimleri bile yazmior artik
neden mi hepsi onemsiz hepsi birkac gunde koxp ile kasilmis char lar
ban yiyen adam ne ediyor yeniden char aciyor
gene yerse gene yeniden aciyor ve hepsi turk
ve adam lar biliyorlar turklerin %90 nin ingilizcesi 0 o yuzden hakli olarak turkce yazi cikariyorlar ^^
yani suc bizde adam lar hakli bence
ha biz ne edecez pasa pasa koxp devam neden mi quest bug yapanlari gorduk adamlarin yanina kar kaldi benim level 65 di o zaman ve manes de super leveldi
simdi bakiyorum adi sani duyulmamis 70 leveller bole is var mi
yok
o zaman neden saatlerce kolumu yorayim oh koxp ile guzel
ha bendeki parali koxp insallah bedeva koxp kalkarda rahat rahat kasarim ^^ az kaldi zati 70 e :)
quote:
Orjinalden alıntı: OynCANKIYA
X de oynuyorum,Başlangıç 2004.. Şimdiye kadar 1duzine charı hilesiz hurdasız 64+ yapıp item karşılıgında verdim millete,,ama asıl kendi charım warrior ve devamlı onu kasıyorum evimde 2 makına var ve oglumla bu oyunu oynuyoruz. Diyecegim şudur :Serverde biz Türkleri sevmediklerinin asıl sebebi Bu oyunu inadına oynamamız ve oyun içinde birbirimize olan baglılıgımızdır. Haa arada istisnalar yokmu tabiikide var ama cafelerde arasıra amaçsızca girip oynayan ve oyun içinde ahlak sınırlarını aşan birkaç kişi yüzünden ( sadece bizde degil ) Türkleri sevmemezlik var. Oyundakı hileyi hurdayı bizden çok bizi sevmeyenler buluyor ve kullanıyor "ama öylesine ve belli bir durum içinde",ya bizimkiler: rahatlık ve kolaylık nerdeyse hemen ordayız. Mesela : Oyunda itemleri taktıgımız yerdeki boş yere +8 pauldronu ( fazladan ) koyan biz :) ,,yüzük niyetine her yüzük yuvasına Chitin shieldi koyan biz,,yabancıların buldugu skill bugları kullanıp geliştirip yayan biz,,oyunun % 82 useri gene biz,sahtecilik,dilencilik,ısrar,zora koşma ,tehdit,data hackleme, datadan hacklayıp charları 50m e elaleme satma,düpeyidevamlı halde ısrarla yapma ve dagıtma,oyunda siyasi içerik kullanma,ana bacı avrat allah kıtap sayıp sövme,tehdit, faln filan.. Bu saydıklarımı hangi yabancıdan görüyorsunuz,resmen oyunu hayatının birparçası etmiş,oyunu hayatın idamesinde belli zamanlarına bölmüş bir millet olmuşuz.Adamişyerınde iş aktivitesindeyken bile arkadaşını arayıp oyunla ilgili son durumları merak ediyor ve soruyor,bu kadarmı hayatının bir parçası olmuş,bu kadarmı önemli birşey bu oyun Yukarıda tartışırken sarf ettiginiz tartışma formlarını başka bir önemli durumlarda başka olaylarda tartışma gücünüz varmı? Oyundaki bu saydklarım olumsuzklukların haricinde birde oyunu krallar gibi gilesiz hurdasız oynayan insanlarımızın sayısı yabana atılacak derecede az degil ve nerdeyse oyundaki bütün user lerin planlarını ,davranışlarını ( GM ler dahil ) yön verecek kadar aktif durumda olan Türk oyuncularda var.ve gerçekdende oyun akışına yön veriyorlar farkında olmadan bile. ve bence KO web sayfasını Türkçeleştirmelerinin gerçek sebebi bu oyunu hakkı ile oynayan ,sadece oyun oynamak için oynayan Türklerin daha rahat olmaları için yapılmıştır. Şunu acıkca belirteyımkı : yukarıda saydıgım has davranış ve olayları yapanlardan pek çok azı haftada 3 den fazla bu oyuna girip oynayamayanlardan oluşuyor ve hiç biri düzeyli bir tartışma bilgi ortamı olan bu gibi forumlara ugramıyor bilmiyor bile. Onun için bu şekilde tartışmanız bence yersiz.Oyunu adam gibi oynayan bizleriz,Bu k2 network bu tür ortamları hazırlayıp sunmasa bizim insanımızda kullanmaz ,kullandırmaz ,yaymaz,yapmaz.. biraz loş ışıkda yazdıgımdan dolayı ve konuyu toparlayamadım kusura bakmayın..İyi Oyunlar ..
evet %100 katiliyorum
YAŞASIN TÜRKLER
OYUNCAKA KATILIORUM BEYLER BENDE X DE OYNUOM ADIM (BEAHHHHHHHHHHHHHH)