Şimdi Ara

Knight Online Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img276.imageshack.us/my.php?image=aadfapn3.jpg bu resimdeki gibi oluyor nedeni nedir cozumu nedir soleyecek biri varmı

• lutfen yardım edin 2 dk da bir bole oluyo
  • bi cavap verin yaw
  • bilgisayarında knight ta koxp olucak fln program bulundursun koxp varsa sil duzelir
  • koxp kullanıyorsun sanırım ?
  • agalar bendede bi sorun war bilen warsa yazsın cok lasım düseltilirse tam süper olacak cant create d3d device-plese,check directx or display card driver bilen warsa selloo_00@hotmail.com yada burdan yazsın msnden konusursak tam süper olacak
  • Upp !!! Beyler bu hata çok sık olmaya başladı. Bana ve arkadaşlarıma da oldu. Bugün sabah e1 girmiştim. girdikten 2 dakka sonra bu hatayi verdi kapandı. Üstelik koxpla diyenler bişey bildiklerinden demiyorlar. Çünkü ben mage kasıyorum arkadaşım da warrior digeri priest birisi de asasin. Yani Bu sorunun koxptan oldugunu söyleyenler çok bilmişlik taslayan ama bişey bilmeyen kişiler. Gerçekten çözümünü bilenler cevap yazsınlar...
  • K2 nin bir işi olabilir mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_43

agalar bendede bi sorun war bilen warsa yazsın cok lasım düseltilirse tam süper olacak cant create d3d device-plese,check directx or display card driver bilen warsa selloo_00@hotmail.com yada burdan yazsın msnden konusursak tam süper olacak

sanırım ekran kartınla ilgili bi sorun daha doğrusu driverınla ilgili. Ekran kartına ait olan resmi sistesinden güncel driveri yüklemeni tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: furkan_erken

K2 nin bir işi olabilir mi??

bu kadar da şüpheci olmayın

ben eski kosp kullanırken boyleydi yenisine geçtim super verim alıyorum da 5 saatten sonra mutlaka bi dc geliyo mana harcamıyo anlamadım niye inventory bomboşken minor combo yapıyo kullanımı daha kolay tek pencereden hallediyon işini gayet seri artık soylicek laf bulamıyorum

haaa unutmadan haundaların orda oturup spike thrust pierce ve arkadan ok fln atıyorum süper oluyo
    ama bunlar baskalarına olmuyomuş.. bendeki tek dezavantaj ise ........ PARTİDEYKEN ÇALIŞMIYOORRR
  • koxp fln vardır onu sil düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.